Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért kéne.. egy ideig poén rugdosni de a sárba térdig beragadva nem..
4 ah elég soványka, már ha önindítós
a drz-ben is 7-es van
Sziasztok!
Ez az akksi jó az EXC 525be? (csak mert a net többet is kidobott, de ez volt a leggyakoribb)
YTX5L-BS

Feszültsége: 12 V
Kapacitása: 4 AH
Hossza: 114 mm
Szélessége: 71 mm
Magassága: 106 mm
Töltőáram: 0,4 A
Csatlakozás: K típusú
Miért ne lehetne használt alkatrészeket megvenni? Na persze nem olyat mint a képen szereplő lánckerék...
Egy nem bemart, nem elkopott bontott tárcsának mi baja lehet? Legfeljebb annyi hogy megveszed a bolti ár feléért vagy még kevesebbért...
De hát van egy két ROCSILD báró...akinek nem számít a della...de tankolni nem tankol csak kétezerér eccerre...
üdv erre mondják amig lószar van addig veréb is van
már itt lenne az ideje
Azon vagyok egy picit kezd elegem lenni màr a megbizhato motorokbòl a simomat làtàstòl vakulàsig csinàlgattam aztàn jött a dt azt csak egyszer szedtem szèt most meg a kis dr is szarakodik àllandòn,lehet be kène vàllalnom egy ktm-et,mert csak az szidja akinem nem volt mèg akinek meg van vagy volt az meg màst nem is venne, ùgyhogy akàrmi lehetsèges mèg......
Amikor meg lesz a mocim majd jelentkezem Arni aztàn gurulnk egyet
Sziasztok.Nemrég vettem 1 Lc4-es Ktm-et és tegnap elszakadt a szívató bovden.Ma ki akartam cserélni és ami a karburátorba megy műanyag csavar eltört.Valakinek nincs véletlen?Vagy nem tudjátok hol lehet kapni neten?Köszönöm.
Ádám szerint ne kérdezz hülyeségeket
Na vegyél szépen egy narancsot aztán mehetünk motorkázni
Magura hidraulikusnál nem árt, ha van rugó, mert az feszíti rá a kart a kinyomóra. Ha nincs, akkor akár lifeghet is a kar, de a működést nem befolyásolja.
Nálam pl. pár centit előre is lehet tolni a kart a rugó ellenében.
Ja és menjetek motorozni mert kurvajó idő van.A tegnapi eső szépen beáztatta a talajt úgyhogy zsírrrr Feldobom magara a cuccot és kaja után GO
Kuplungkarhoz hozzászólván.
Van amelyikbe van rugó van amelyikbe nincs.A rugó igazából arra való hogy fixen tartsa a kart és ne rezegjen ha jár a motor.De a rugó nélkül sincs egy húdenagy holtjátéka persze ha jó a kuplungod.Szóval nincs sok jelentősége annak a rugónak.
hú hát sztem kicsit sok az olaj amit ráöntöttél a légszűrőre.. nem szabad rá olyan sokat mert nem kap levegőt..meg nem értem h tudott kifolyni belőle a felesleg mert nekem ilyen motul air filter oilom van és ez bazmeg ez ragad mint az állat kimosni nem lehet belőle nemhogy kinyomkodni, milyen olajjal kented be? meg honnan folyt a víz? a blokkból? hogy cserélted az olajat? mennyit tettél bele? a kuplungkarhoz nem tudok érdemben hozzászólni :P
már beszéltünk telefonon, csak most láttam a számod
Kartervédő érdekelne,mi lenne az ára?
mondjuk én kimondottan erre gondoltam!
700-800 körül van.

De néztem egyet Szentendrén azt oda adná gazdája 600 körül...
Nagyon eladó.
mi lóvé volt egy ilyen masina,ha lehet ilyet kérdezni?!
Sziasztok...

Sikerült tegnap lecserélnem az olajat...
Lenne 2 kérdésem.
Amikor kimostam a levegőszűrőt a tisztító folyadékkal (ami habozz mint állat) aztán egy nejlonzacskóba beletéve öntöttem rá kb 0.5-1 dl olajat... elkezdtem benne nyomkondi hogy minden hova jusson... aztán kivettem a zacsiból és kinyomkodtam belőle ami ki akart jönni?
Kérdésem az lenne hogy mennyire kell kinyomkodni a levegőszűrő olajat újra olajozáskor? (Ha nem nyomkodom ki a gravitációtól úgy is a légszűrő aljába vándorol nem?

A másik kérdésem pedig hogy 640 Lc4 supermotóról beszélünk ugye magura kuplungos ..kicseréltem a kart és az új karról hiányzik egy furat amiben egy rugó van (nem az állító csavar)
Ennek milyen funkciója van tudja esetleg valaki?

Még egy kérdés eszembe jutott....

Ahogy lecseréltem az olajat bemelegítettem a motort és kb 5 perc után kinyomott kb 2-3 cl vizet .... Ennek oka?

Köszönöm előre a válaszokat.
Üdv.:Árpy
Vadoooo,Jano72:Csak telefonon vagyok elérhető:20/9349-939
Ha valami érdekes lehet a cuccok közül, hívjatok nyugodtan.Utánvéttel postázom is.
Okézsoké köszike!
Akkor nem értem interneten a specifikációkban miért ennyi van,mondjuk számomra is elég hihetetlen hogy egy 660 ccm-es moci 32 lóerő ami ráadásul KTM!
Mégegyszer köszi!
enyém meg 12kW majdnem A1 kategória - keX vótam
Képzeljétek az én 525EXC-m meg csak 12lovas.Ebből látszik hogy nem tudok motorozni
sziasztok ktm mx 125 -250 rotoros motoplatt gyujtás komoletten eladó 20000ft irányáron érd takacsgabi@freemail.hu