Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ottan a nagyfaluban minden máshogy megy nekem még sosem szóltak előre hogy pofán fognak baszni. Hát mekkora előny már ez Amikor csak úgy jöna nagy DIRRR na az már valami!
Hát most ahogy ezt elmondtad nekem is az jön le hogy te vagy a szarszemétszaralak
Van néhány érdekes ember itt SM-on az hót ziher
Dt-vel lenyomtam egyszer egy Balaton kört előtte meg egy Velencei-tó kerülést hát meg kell hagyni nem szeretnék többször sm-el ilyen 3-400km-t motorozni, hornettel lenyomtam szezon elején 1 nap 240et és egy kicsit elfáradtam

kényes vagyok én nemvaló nekem a supermoto, városba jó lenne de túrára...

A pesti úri népek már csak igy végzik a dolgukat.Hát nem tudom, ez a gyere megpofozlak még itt falun is gáz
volt 2-3 e-mail, én próbáltam normális lenni, de csak az lett hogy gyere felpofozlak... ugyhogy itt véget is ért a beszélgetés... Apuci is ugyanez... soha nemvolt szinpatikus, én megsértettem bocsánatot kértem tőle, utána osztálytársamákkal összebalhézott aztán telefonállás anyázás megöllek lett belőle ugy hogy közöm nem volt hozzá cska hogy osztálytársam a két srác mégis én vagyok a szarszemétszaralak
nem akartam úgy írni de akár..
:DDDDDD
vagy mint akit meg ...tak.. :D ? vagy linkas nem tudott oolyan élményt nyújtani? h rohadjak meg
Én vártam hogy fejtse ki a poént de az lett belőle hogy gyere felpofozlak...
retard party. vitatkoztak a neten , hívogatták egymást pesten találkozni meg boxolni. Nem tudom mi volt pontosan de ez a lényeg. De amugy szerintem csak a hülyék csinálnak ilyet má lenézést. mindegy ki kezdte. Internetes szájkaratéból személyes mivanmivanmivan
akinek kényes úri valaga van az maradjon csak ki a jóból mit bántam én hogy 600km után úgy éreztem magam mint akit agyonvertek, de megérte
Mi volt már?
én őt igen igen sokszor nem értem
aki megpróbálja..
pontosan, most őszintén te értetted azt a "poént" mert valahogy én még mindig nem
Most te motorozni akarsz vagy TV-zni?
jajj ne
A kiscsávó majd ellátja a baját vagy a blahát?
http://youtu.be/uGhNbLykM1s
a basztára gondolsz?
érdekesnek tartom még mindig hogy ő próbált sértegetni és mégis ő lett ideges dehát nincs mit tenni ez a sportmotor

Linkas az a jó hogy nem ktm et vettem, bár egy adventure vagy valami lc8 jöhetne, aminek kicsit kényelmesebb az ülése
az eflevinek vagy aki lepofozza? volt tán két találkája is már innen a fórumról
hali ! ez érdekel valakit ?

http://www.kepesmotor.hu/kross...