Háj Zaránd! Erre mit mondsz?
4-t exc-be milyen gyertyát raktok,azt tudom,hogy NGK- DCPR 8E amit írnak hozzá,csak van amelyik Made in Germany- vagy Japan?
Pityu03: külön külön nm nagyon szeretném eladni a tárcsàkat, jólenne az egész féket egybe,tudom h az nehéz dió lenne, ugyh max abba lennék benne h ha mondasz egy jó árat a 2 tárcsára akk eladom csak azokat
Én mondjuk postával egy 15 re gondoltam :)
Gondold át,garanciát vállalok a tárcsákra, tényleg közel új, ütés és váll mentesek!
Ha érdekel akk inkább telefonon jelezz! 06706657560
sziasztok.szükségem lenne 525 exc pár alkatrészre,persze a boltinál olcsóbbra gondolok,ha lenne valakinek beragadva.vez. lánc,ahátsó villa felujító szettjére,és a villára való mindkét láncvezetőre,az aluminium házzal együtt.kiskatonka@citromail.hu
most vallok szerelmet.. képzeljétek nem megyünk a motor show ra.. :( pedig én nagyon akartam :( mondjuk ha a ktm nek megint nem lesz standja akkor mind1..
na de kibaszott viccesek vagyunk jaja én voltam, de azért te odajöttél a térdig érő piros zokniddal, buzi ennyi elég volt mert az lesz hogy "felpofozlak"
Akkor lehet már egyszer mi is láttuk egymást
Nem te ültél előttem a múltkor a buszon?Nályki szabadidő cucc volt rajtad és piros női tanga, ami a lapockádra volt akasztva
Nekem nem tetszik, éppen emiatt mert senkit sem ismersz.Beköltözöl egy panelba, aztán a szomszédot sem ismered.
Nekem ez túl idegen.
Én szeretem Pestet, kb mindenki leszarja a másikat, kimegyek este buliba mindig új embereket ismerek meg de sohasem látom őket újra. Ha fejen állok a villmaoson nevetnek egyet és kész, senki sem ismeri a másikat nekem tetszik
Érdekes emberek otthona az a Pest.
Elég csak egyszer felülni egy buszra vagy metróra és belelesni a népek hétköznapjaiba.
Jajj istenem néha milyen embereket hord össze ott a szél
Van egy letámasztó a motoron, meg egy másikat adott mellé.
Mindent eladsz?
Ha kell valakinek irjon mailt
4-t exc-be milyen gyertyát raktok,azt tudom,hogy NGK- DCPR 8E amit írnak hozzá,csak van amelyik Made in Germany- vagy Japan?
Mi a véleményetek a 125 sx-ről ? Sx-et vagy inkább exc-t érdemesebb venni ?:)
Elérhetőségem: 06706657560
amúgy okosat nemtudok
Én mondjuk postával egy 15 re gondoltam :)
Gondold át,garanciát vállalok a tárcsákra, tényleg közel új, ütés és váll mentesek!
Ha érdekel akk inkább telefonon jelezz! 06706657560
Nem te ültél előttem a múltkor a buszon?Nályki szabadidő cucc volt rajtad és piros női tanga, ami a lapockádra volt akasztva
Nekem nem tetszik, éppen emiatt mert senkit sem ismersz.Beköltözöl egy panelba, aztán a szomszédot sem ismered.
Nekem ez túl idegen.
Elég csak egyszer felülni egy buszra vagy metróra és belelesni a népek hétköznapjaiba.
Jajj istenem néha milyen embereket hord össze ott a szél