a a read h az enyémbe kellett volna lenni gyárilag de valaki kivette h tört volna le a keze.. szem itt dunaföldváron a KTM szervizbe amúgy.. gondolom a szerelő pénzt csinált belőle.. vagy más tippem nincs.. 3. tulaj vagyok az előző a haverom ő azt se tudja mi az a balance tengely..
Hi! Az új Duke-ban szemmel láthatóan nincs gumiágy. Tehetek róla képeket, ha kell.
Nincs összehasonlítási alapom korábbival, de ez nem rezeg. Kényes vagyok az ilyesmire, de semmi kellemetlenséget nem érzek ebből fakadóan. Kivételesen, lehet hinni a marketingnek.
még nincs. azért érdeklődök hogy a ktm 690 duke valóban annyira rezgeti a vázat hogy kellemetlen? mert a réágieknek a motorja nem gumi ágyba volt ültetve az újat meg nem tudom .
Sziasztok
Véletlen nem tudja valaki hogy
400-as ktm hűtőventillátor kapcsoló gomba (ami a hűtő aljában van) mennyibe kerül illetve valamilyen autóéval ki lehet helyettesíteni.
Köszönöm
Teo jelentkezz vétel . kérdésem lenne hogy a dukon a blokk gumi ágyban van vagy nem mert azt mondják hogy a régi lc 4 -es minden rezgést át ad a váznak. más is hozzászolhat a témához. elöre is köszönöm a válaszokat.
Segítsetek Légyszi! Keresek 320-as tárcsát + átalakítót 2004 es exc-re! Ha valaki tud az üzenjen rám a velandmate525@freemail.hu-ra
vagy dobjon üzit vagy mms-t a 0630-680-95-52 telószámra!
Szia! Engem nagyon érdekelne a féktárcsa, csak légyszi írd meg a méretét meghogy milyen évjáratú motoron volt fennt! Nekem 320as kellene, gyári fék helyére átalakítóval! Meg ha még megvan akkor mit szeretnél érte kérni! E-mailon vagy facebook-on elérhető vagyok!
Nincs összehasonlítási alapom korábbival, de ez nem rezeg. Kényes vagyok az ilyesmire, de semmi kellemetlenséget nem érzek ebből fakadóan. Kivételesen, lehet hinni a marketingnek.
4-t exc-be milyen gyertyát raktok,azt tudom,hogy DCPR 8E amit írnak hozzá,csak van amelyik Made in Germany- vagy Japan?
Véletlen nem tudja valaki hogy
400-as ktm hűtőventillátor kapcsoló gomba (ami a hűtő aljában van) mennyibe kerül illetve valamilyen autóéval ki lehet helyettesíteni.
Köszönöm
vagy dobjon üzit vagy mms-t a 0630-680-95-52 telószámra!
A hátsó féktárcsára mondasz egy árat?