szét is esik a ktm amúgymeg a kia az egyik vezető a megujjulóenergiával hajtott járművekben, és szerintem hamarabb is merci minősége lesz mint 2015... most elindul a túra autó bajnokásgban vagy hol aztán lesz ám itt alázás
mondjuk azt bírom mikor kitalálják h drága az alkatrész.. holott semmivel.. sztem! balance ba van a dolog.. meg azt bírom mikor jönnek az ilyen LEVI gyerekek és megmondják h a ktm szétesik.. :D de ha 1X ilyene lenne az XT660X helyett soha nem akarna japánt.. :DSA sok gazdag is BMW t vesz meg audit meg mercit..pedig drágább az alkatrész is .. de az 1 BMW nem 1 KIA.. pedig a KIA, mercedes minőséget akar 2015 re.. azt mondjuk hozzáteszem h nekünk van a családba 1 2011 es ceed 1,6 os benzines FULL felszerelt csak a nagy navi nincs benne és elég jó minőségű.. de komolyan.. de a merci az merci marad.. úgy ahogy a ktm is meg a bmw is (túramotorjai)
Ha eladom az enyémet és majd szidom a KTM-et hogy milyen szar szervizigényes sutyok, meg még nem is megy, meg drágább hozzá az alkatrész mint egy japánhoz, majd azt is hozzáteszem hogy ezeknek a tetejébe még egyes EXC modellekhez hűtőventillátort sem hajlandóak mellékelni gyárilag.
Hát vannak ilyen dolgok mint ahogyan Giraffe gyártja a nagyobb vízpumpát is, kell a venti némeyikre stb.. . Csak hogy ezeket nem szabad megszólni mert akkor ön hogy " divatból szidják a KTM-et meg nem is volt neki stb.. " pedig ezek a betegségek jelen vannak
Mondjuk nem egy egetverő problémáról van szó így nem is lehet levonni azt a következtetést hogy a KTM szar. Aki megteszi na az lesz az az ember aki ismeretlenül szidja a labancot Ezek az Anti KTM culubberek
Mondjuk az is egy dolog hogy hogy nem lehet egy versenyenduróra tenni gyárilag egy ventillátort.Még ha csopper lenne, de ezeket megy nyúzzák mint a barom.
nekem egy fószer aki nézte az LC-t úgy elcsodálkozott "jéé ezen van hűtőventilátor?" mondom naná hogy van... hát ő 2 nappal azelőtt adta el a prestige-ét és azon bizony nem volt.. elsuttyogták jó pénzért ő meg nem is tudta hogy hiányzik róla
Áhh, nem kell aggódni! Teljesen jó. Én kicsit derékfájós vagyok (nem csak a korral jár! :) ), de kellemesen ülhető a gép. Igaz, eddig csak 180 km-t mentem egyhuzamban.
Masszívan alkudjál, mert a forgalomba helyezés brutál drága. Nincs típusvizsgája (vagy hogyan nevezik?), és egyedi műszaki vizsgán megy át (50 ezer Ft körül).
a ferrari meg egy szar mert nemtudom de sose volt nekem na tuti szar emrt drága és szar mert szar
Mondjuk nem egy egetverő problémáról van szó így nem is lehet levonni azt a következtetést hogy a KTM szar. Aki megteszi na az lesz az az ember aki ismeretlenül szidja a labancot Ezek az Anti KTM culubberek
Birom amikor motorhirdetésnél az extrákhoz odairják hogy ventillátor
Masszívan alkudjál, mert a forgalomba helyezés brutál drága. Nincs típusvizsgája (vagy hogyan nevezik?), és egyedi műszaki vizsgán megy át (50 ezer Ft körül).