Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tamás007!

Mi kell pontosan a képről, és milyen évjárat?
Van esetleg egy SX-re való töltős alaplapom, ha érdekel...
Ha most sem jó küld el telefonszámod az én email címemre és majd este felhívlak effinger@citromail.hu
Giraffe, tudsz WP első villa tetejére húzócsillapítást állító csavart szerezni?
Üdvözlet a fórumosoknak !

Még továbbra is keresek 2003-as SX 525 öshöz első sárvédőt.
Ja egy kérdés, az EXC-nek az akksitartós részét fel lehet rakni SX-re? Rá akarok tenni egy ventillátort, de az akksit nem tudom hova rakni...

Tehát
-első sárvédő
-akksitartós műanyag cucc
-hűtőventillátor

Akiknek van, azok írjanak a miop@freemail . hu ra és már most hétvégén megyek is értük ! Köszönöm.
nem égetsz h 2011 márciusig vissza logoltál?!
van még ilyenetek ?
Most nézd meg hátha jó
Persze! Aztan meg jon postan! Nem kell fosni tuti megjon!
Nem érkezett meg.
próbáld meg mégegyszer.köszi.
Írtam emailt !
Szeva engem lehet érdekelne.Írd meg emailben mennyiért adod darabját!Lehet több is érdekel mert ismerek pár 125 200 KTM tulajt.
Bugic@freemail.hu
Köszi szépen , hát ha meg marad akkor meg marad egyik ismerősöm hozta azt mondta adjam el mert nála csak pórfogó :D Hát remélem azért egyet kettőt majd eltudok passzolni még egyszer köszönöm a segítséget !
125-200 2T motorokhoz jó. 8 db? Jó lesz karácsonyfa dísznek, annyira nem keresik...
Egy kis segítséget szeretnék kérni van KTM-hez való kuplung fedelem , egy gondom van nem tudom beazonosítani mert a dobozán nincs rajta hogy mikorihoz jó . Ha valakit netalántán érdekelne ilyen kuplung fedél olcsó kicsi pénzért van 8 darab új eladó nekem
Problem?
Gondoltam már rá, hogy egy cserép földbe rakom őket, és egy üres Motorex-es dobozba vizet töltök, majd azzal öntözöm őket
Egy hasonló képet láttam a face-n
Ezeket öntözni kell meg műtrágyázni hogy megnyőjenek mint a Bömbi?
Ültesd el az egyiket és lesz az adott típusra egy PowerParts fád
az ebay-t vágom de pay-pal regisztrációt eltudom intézi itthon is vagy be kell mennem a banka is? eddíg előre utaltam simán...
Dehogy sértődtem én meg
Csak egy mondatot emelnék ki a mondandódból:
"kinem szarja le h mennyit eszik? kilehet hozni belőle 5 litert is, de úgy sztem nem élvezetes motorozni.."

Úgy szerintem sem, azért hozom ki 4ből
Egyszer próbáld ki, soha többet nem akarsz máshogy menni
Az ebay-en nincs más lehetőséged. Ezért van regisztráció, és van a Paypal rendszer. Te elutalod, és a Paypal addig nem továbbítja a pénzt, amíg nem jelzel vissza, hogy minden rendben a csomaggal, amit rendeltél.
köszi és hogy fizeted előre utalsz?