a "szakemberek" szerint a réz alátéteket cserélni kell a leeresztőcsavaroknál, én azt mondom ki is lehet lágyítani . Milyen motor? Lc4-nél kell papírtömítés is a szűrőcseréhez!
ilyen valakinek? van kettő is az egyik tokeletes a masiknak betort a kilyelzoje de alkatrésznek odaadom.. Ezt is barmire lehet cserélni persze értelmes dologra gondoltam
Szeva.
Érdekel a vízcső szett?Eladom neked az enyémet.Én meg rendelek még egyet ha neked macera.Nekem nem sürgős.Persze csak ha érdekel írj bugic@freemail.hu-ra
Sziasztok!
Lenne egy KTM quadra való kilépőm eladó a képen látható állapotban!Esetleg cserélném illetve beszámolnék yamaha YFZ 450 raptorra való cuccokat(kilépők,első gajtörő,hátsólámpa,)Vagy KP!Ár megegyezés szerint!
Ha érdekel valakit irjon üzenetet vagy hivhat a 06209112724 es számon
gondolom az a fekete csavar kell neki.. nekem meg olyan légtelenítő csavar kellene, olyan picike csak amit meglehet fogni nem kell hozzá csavarhúzó! kb olyan kellene mint a képen ami van :P
Érdekel a vízcső szett?Eladom neked az enyémet.Én meg rendelek még egyet ha neked macera.Nekem nem sürgős.Persze csak ha érdekel írj bugic@freemail.hu-ra
Lenne egy KTM quadra való kilépőm eladó a képen látható állapotban!Esetleg cserélném illetve beszámolnék yamaha YFZ 450 raptorra való cuccokat(kilépők,első gajtörő,hátsólámpa,)Vagy KP!Ár megegyezés szerint!
Ha érdekel valakit irjon üzenetet vagy hivhat a 06209112724 es számon