Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha beszarik a légtelenitő az miben nyilvánul meg?
na azér.. beszarok micsinálok?.. 1800 a vége! :D
7.600 az új légtelenítő ára a KTM-nél. Egyébként nem rontom senki üzletét, de beszarnak ezek is, így használtat venni elég lutri...
Heló mibe kerülne a műszer fal ?
azigen! :d én ilyen 1500 ra gondoltam.. :D
4e vagy valamire cserélném...
hát a blokkban lévő szűrőt amikor kiveszed a kis dekli alá..
mennyi pénzbe?
igen!
Lc4 640 sm. milyen papír? hová kell?
a "szakemberek" szerint a réz alátéteket cserélni kell a leeresztőcsavaroknál, én azt mondom ki is lehet lágyítani . Milyen motor? Lc4-nél kell papírtömítés is a szűrőcseréhez!
ez a villa tetejébe megy bele? ez a légtelenítő kis csavar helyére h kézzel is lehessen?
ilyen valakinek? van kettő is az egyik tokeletes a masiknak betort a kilyelzoje de alkatrésznek odaadom.. Ezt is barmire lehet cserélni persze értelmes dologra gondoltam
benne van a szuro dobozaban amit cserelni kell kend be olajjal aztan gooo
olajcsere előtt érdemes vmi tömítő gyűrűt beszerezni amit mindenképpen cserélni kell vagy érdemes? szűrőnél, vagy olajleeresztő csavarnál, stb?
vagy esetleg cserelheto is barmire idom, markolat.... stb.
nem kell valakinek? olcson adom hasznalt de ezeknel tok mindegy h hasznalt vagy nem.. tokeletesen mukodik
Szeva.
Érdekel a vízcső szett?Eladom neked az enyémet.Én meg rendelek még egyet ha neked macera.Nekem nem sürgős.Persze csak ha érdekel írj bugic@freemail.hu-ra
Zsíráf már dobja is az ajánlatot
Eladó töltőtekercses alaplap. EXC, SX, SMR modellekbe jó...giraffe64@freemail.hu
Baszhatod az akksit ha nincs mi töltse.Pikk pakk leszívja a venti.
ktm 125 gs.mx.exc.sx...alkatrészek 06304053450
Goog ezt dobta ki
Sziasztok!
Lenne egy KTM quadra való kilépőm eladó a képen látható állapotban!Esetleg cserélném illetve beszámolnék yamaha YFZ 450 raptorra való cuccokat(kilépők,első gajtörő,hátsólámpa,)Vagy KP!Ár megegyezés szerint!
Ha érdekel valakit irjon üzenetet vagy hivhat a 06209112724 es számon
gondolom az a fekete csavar kell neki.. nekem meg olyan légtelenítő csavar kellene, olyan picike csak amit meglehet fogni nem kell hozzá csavarhúzó! kb olyan kellene mint a képen ami van :P