Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.ebay.com/itm/321000...
Van meg a csakonak ha akarsz rendelni!
Én voltam rá kivancsi koszi a kepeket!
Halihó!

Keresek 2002-es Lc4-re kilóméter spirált. Ha esetleg valakinek van egy felesleges, vagy tudja honnan lehet rendelni akkor ne tartsa magába nyugodtan ossza meg velem a tucsokjani@gmail.com mail címen! Előre is köszönöm!
Én ?
ez a lacigyerek motor nélkül nemtudom miért a ktm fórumban veri a nyálát az ökre.. :S
LC4: logik control for...
LC4: low cycling for...
LC4: lowely contry for...

vagy akro ez az üzemóra ez akkor
locking clock
És akkor mi az üzemórás?
Lassú Cigánybicikli
A "nem-üzemórás" hogy jön ki LC-re?
ki ne merd mondani hogy üzemóra mert zarándol nem fogja elmondani mégegyszer és amugy is hogy képzeljük mi
Értem. És akkor egy LC4 400 illetve egy EXC 400 között mi a fő különbség?
Na Üdvözlégy ! Ma nem szórakáztunk, hóba kimentünk egyet endurozni. Hát ennek köszönhetően letörött az első sárvédőm, és egyszer fel is forraltam a vizet.

Ezért keresek ktm SX 252 re első sárvédőt, valamint egy EXC ventit !
Nekem is ugy tünik, hogy téma volt ez a oil téma! ott azt hiszem Jraider ha jól írom az nem nyugodott bele ebbe! de szerintem ez is ö csak más felhasználó néven! szerintem ne vegyen motorexet mert nem tud el menni a dobozán, hogy mik vannak fel tüntetve rajta sok álmatlan éjszakát okozhatott meg, hogy hány üzem óránkét kell lecserélni, ja meg üzemóra az mi? akor most mi van?
üzemórafóbia
Sziasztok!ktm 690 duke fejidomot éS kipufogorendszert keresek!ha lenne valakinek vagy tudja hol tudnék szerezni azt megköszönném.
4 stroke ..ez meg nyolc-sroke.. hát ez szerintem nem is vick .
+még üzemórás is
de mivel 8 ezért dupla annyi üzemórát bir mint a 4
telis teli vagyunk kételyekkel és kérdésekkel...mi lyöhet még ezek után...
már lassan a thavasz
Akkor az LC8 a SuperDuke-ba meg az Adventure-be stb. 8 ütemű? (csak vicc)
lc 4 =üzemóra mentes motor...
hogy kitalálta eztvalaki

amúgy elmondom..mert nem idegesit fe laz üzemórak kifelyzés mióta az üzemorvos kiirta az üzemidőket az üzemi ebédlőben
minden gép..de minden gép üzemórára van tervezve...egy szivatttyhú egy villanymotort egy fűnyíró egy láncfűrész..még a kávédarálók is...
az hogy autóknál ezt kiló..méterben adják meg az azért van mert ott ezt egyszerűen számolja a kiló-méteróra..miközben tömegről szó sincs
de az is úgy van hogy az üzemórát durván 50km re számolva...osztod szorzod...

ha mondjuk egy suzuki sx 4 kiviszel egy race pályára.. és ott racerkodol..akkor a kilóméteres autódból hamar kuka lesz...mert átlép az üzemórás kategóriában..mert ott aztán kapja az ivet...olajcsere nem 10.000km lesz hanem mondjuk két versenyenként...
és az élettartam na nem 300.000 ezer kilómétere lesz hanem mondjuk 20race után kuka a blokk ha nem hamarabb.

ugyhogy ha valaki itt beir hogy ez üzemórás az meg üzemorvos..csak azt nézze meg mire használja..és akkor ugy kel számolni mindent...

tehát az lc 4 az most akkor most akkor az üzem izés vagy kilós ...méter áru
LC4 = Liquid Cooled 4 stroke, azaz folyadékhűtésű 4 ütemű.
szelep hang elmúlik ha beállítod, kuplung ha kicseréled a tűgörgőt, motorhang meg ha megnyomod bal oldalt a piros gombot

a ktm elég zajos motor ne az olajtól várj csodát

én próbáltam motorexet, castrolt, és repsolt is nem éreztem semilyen különbséget csak az árban.
meg arra válaszolj h ha nem castrolt használok hanem motult vagy motorexet akkor elképzelhető h nem lesz ekkora kuplung meg szelephang meg motorhang? te is cadtrolt jasználsz de gondolom hadználtál mást is és tudsz tippet adni h mit vegyek a motoromba! GR !
nagyobb melegben ahol jobban nyüstölöd a motort és nem tud hülni a gép mert nincs tempo, ott vmivel jobb a 60-as, de amúgy 50 est ír az exc be,
épp ezért adtam el... 2x voltam sóskuton a pályán tök jó meg edzésnek nagyon jó, de nekem unalmas volt

más felé meg már nemigen lehet menni itt a környékben, max arra ahol veled jártunk de ott is csukott eltalálsz mindenhova, meg emlékszel ott is már minden féle akadályokat tettek ki
Kössz. akkor már csak arra írj valamit amit vár Zaránd is,hogy mikor kell 10w-50-es illetve 60-as,oilt használni