Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap voltam kocsmázni valahol a boráros téren nem tom mi a neve.. elég volt.. :D ma mozizok.. :D
vasárnap vagy hétfőn megcsinálom és kedden postára adom ha jó! fogalmam sincs mennyiért tudok anyagot szerezni de sztem 1-2ezer + posta lesz
Nem túl sürgős mikorra tudnád megcsinálni?
Anyag árban csináljad köll.
csak exc-re fizetnék rá amúgy már 800as VFR-t is ajánlottak ezért.. de kell a francnak egy akkora bálna
Csere a hornetre ? És ráfizetsz :D
még nem, de érdeklődő mindig van
sziasztok.valaki tudna nekem segíteni,hogy mennyire kellene hézagolnom a főtengelyt,525 exc. Kereskedést is hívtam már, de nem tudtak,vagy nem akartak mondani konkrét adatot.
Xxd eladtad a motort ? :D
mi ez a nagy népszerűség mostanság?
Holnap osztalytarsamnak szulinapja, ha lesz pébz meg osszejon a dolog megyunk bebaszniii :D akacfa moleruzs vagy mori, josz ha ugy van ? :D holnap este tudok pontosat hogy megyunk e :D
DE ITT ÁM! MEGJÖTT A PARASZT nagyfaluba! :D
szted mi nekem 3 méter beton?.. :D mint napnak a kenyér.. :D átrugom mintaszar.. :D a dórijér? simán
én csináltam magamnak 1 et :) sürgős? anyag árba csinálok neked 1 t ha kell :P
Valakinek nincs véletlen egy eladó lendkerék lehúzója Lc4 hez?
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy a manual melyik utasítását kell követni. A táblázatot amely azt írja h a dugattyút 90 óránként kell cserélni vagy a measuring részt ami megadja a minimum értéket. Az üzemórám már 200 közelében van de a dugattyú a határérték felett van.
Köszönöm!
Boldogat,hogy nyalná a kecske is a sót
Akkor oda is hasonlóakat!
Meg még egy adag névnapi jókívánság innen északról lyányom! most ettük meg a pizzát az itthonival...
Köszönöm
Ha már ott tartunk,,, Boldog Névnapot Kexi.
napi jókívánság
nem kopna ám el egy kicsikét sem