Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
Mindegyik vadi új!
3500+2000Ft+posta
fércbukszól távol állok.
mint makó meg makórákos..
a távolság relativ.. eg hangyának az egy öröjkké valóság..
te ne mvagy egy jó céllövő..sem egy logikus..
adatlapod..
aztán meg az ember a társam volt 10 évig! 5 évig egy kocsin voltunk

ilyne ez a logika
igen, bár ezt nemtudom, honnan sikerült megállapítanod... bár 1 tippen van. Fbuksi
kérdezni?
Én
nem én voltam
akor te ismered h.zoltányt t. felügyelőt.
mire is vonatkozik a kérdés?
te még az vagy vagy már a másik ?
halyrá kolléga nevű tás
eltudnám mesélni bonyulultabban is ..de a 15w-50 motoul az lyaú vállastárs
Az olajos téma elolvasása után úgy tűnik jót választottam a Motul 300V 15w50-el.
ez akkor most értelmes válasz vagy sem ..
zsiri?
hogy tovább magyarázzam.
az a fontos hogy egy olajban milyen polimerek vannak!mert azok csiálják azt ami miatt race egy olaj vagy semmiléyne..
ha az a polimer lánc még ha vékony is de nem szakad el akkor a kenés ott van..de hiába 60as az olaj vagy 70es.. ha a poloimerjeis gyöngék..a vastag olaj is kiscsúszik a kenendő helyek közül és one kenés.. de van berágódás

szoval ha egy olaj jó.. az jó..ha meg em az meg nem..
akkor lehet h a motul vagy elf vagy motorex 10w50 től halkabb lenne a motorom nem lenne akkora szelep meg kuplung hang mint a mostani castrol 10w50 essel? zsiri mondj valamit! te castrolt használsz de használtál mást is biztos mondjuk minden blokkja más a ktm nek, sx exc lc4 xc-w
KTM SX 125/250 02-03 ülés gyári, hibátlan: 15000Ft
KTM SX 125/250 02-03 ülés narancs-fekete BlackBird huzattal, hibátlan: 15000Ft

70 77 62 022
Verseny célokra szokás!
A szám a viszkozitást mutatja egy adott motorolaj hőmérsékleten nem azt hogy kint hány fok van...
kinematikai viszkozitása száz..100 c fokon..,nem 10
nem tudom..
de megpraúbálkozom.
a 10w az azt jelenti hogy a hidegben az olaj mennyi ideig képes kellően folyékony maradni...
a második szá meg az t hogy a kinetikai visziozitása hogy alakul..10 c fokon...ha 17,18 akkor az 50es ha meg 20-24 akkor az meg hatvanas olaj
segitet ez a szak faszság

emberi nyelven..
a 60as olaj az sűrűbb 100 fonon...ami a race filinget jelöli...
de van az hog egy 60as olajjal sem les zjobb a kenése mint egy 50es olajjal...
mert a számok..
a számok nagyon huncut dolgok...
minden téren..igy olajtéreen is...
mert ez a sae ez kitalálta hogy kategorizálja az olajakat de a jasó is...a jasó az nem európai.. inkább lyapanise
de pl mit jelent neked hogy jaso ma..vagy jaso ma2
hát ez jelenti azt hogy a nedves qplunghoz is jó az olajad tehát nem csak sima 4t autómotoolaj hanem 4t motor motorolaj...
ha a jasó nem minősiti akkor ne is tedd bele a váló egybe blokk olajnak a gépedbe...de pl egy száraz qÚplungos ducatiba..mindegy.

szoval az a kérdés mire használod.. ha simán akkor a 10w-50 az teljessen jó a kárélyembe...ha meg nagyon pröfi racer vagy akkor is jó a 10w-50..az hogy ha nagyon melegen járatod akkor 10w-60 as olajjal majd csendesebb lesz tűz forrón.. hát ez sem biztos..
a ktm csinált dierekt az ilyne kalapálós szelephézagos gépeibe 20w-60as olajat.. na az a csúcsfaszság...
fogj az olaj a motort...bár ha már jól szét van kopva akkor azért csak halkabb tőle...de ha nincs szétkopva akkor mondom 10w-50...

inkább az a lényeg melyik gyártó melyik olaját használod az inkább jellemző hogy kopog a motor vagy szépen jár 400-500uzemórát is
pl a ktmbe a motorex az jó nagyon..meg az elf is.. volt repsol is de az a váltóban nem a legjobb..bár hondák meg azzal a legjobbak....
a kawa 15w-50 duplaészterszinti olaja az jó a zx 12 be is..de pl a husaberg az olyan hangokat adott ki magából vel azt hittem széthullik..de aztán még 4 évig ment a 10w-40es honda pro részing félsziti olajjal..hibátlanul
csak aztán megszünt a forgalmazása..annak a 10w-40 honda gyári olajnak ami simán jobb mint a motorex 10w-50 póver részingje

szoval...
a 10w-50 elf 4xt van most ami szerintem a legjobb..abból van elf 10w.60 részing olaj de az az olajjal hangosabb, nehezebben járós a ktm 525..mint a 10w-50
Helló!
10w-60-as olajat milyen körülménynél célszerű használni?
Mert ugye a második szám a meleg oldalt mutatja,de ki motorozik 60 fokban,vagy ez nem így értendő?
Értelmes válasz várok.
Hi!
Ha a gázbowdenen a gumi hibátlan,érdekelne.Mennyit szeretnél érte?
lya..
a telefon..06-húsz-9479-215
hály ha valakit érdekel.. zsir úl komplett alsó 250 125 525 520 450 400 pds...meg 300asok is...kb 1999től 2013 ig
bontatlan..9000+posta...
Az szép...
Hát szomorú vagyok tavaly se sikerült együtt csapatni meg akkor ezek szerint idén sem.

Duke-ért meg nem nagyon kapkodnak így szétkapva úgyhogy nekilátok összepakolni.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy most készülök venni egy KTM sx-f 450 est(2007-2008as évjáratút), és akinek volt/van leírhatná mik a tapasztalatok vele, vételnél mikre figyeljek ami esetleg tipikus hiba forrás lehet ilyesmi!
Eltört a hajtókar és kiütötte a blokkot.
Most egy ideig pause van.