Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amerikai Ebay-ről 11ezerért vettem majdnem új gyárit, postaköltséggel együtt....
ja
nem mondtam akkor hülységet
szerintem sokkal mutatósabb az a kipuff mint ezek a speed kipuffok Sm-en de nem akarok beleszóni izlések és pofonok
láttam, kis áűtalakitással jó az exc kipu is az lc4re
Adás vétel topicba van 1 Remus 30 000 Ft-ért szerintem nem sok különbség van Exc és Lc4 között de lehetséges most nagyon nagy hülységet mondtam...
asszem 35
mennyi a cső?
cső!

LC4 hogy viselkedne a jobb oldali ovállal? valami speedre való LeoVince cucc.. van ötleted?
Nem. 01-02-esén van egy plusz csavar.
2002esre már nem jó?
Gyáriból csak a rezó kerül vagy 60e-be, szal ha másra nem is, arra biztos jó a tuningcucc hogy ha el akarod majd adni a gépet akkor lesz egy jó állapotú rendszered, nem egy atomrahorpasztottal kell majd magyarázkodnod...de 125-re én biztos olyat választanék ami inkább az alsó-középső tartományban dob kicsit a ménesre, nem csak a legtetején...
125-nél szerintem 1-2pacinak is nagy a jelentőssége, egyébként meg lehet csak a motor karakterisztikáját változtatja meg..
Sziasztok! Láttam egy hirdetést és felkerestem a procircuit.com-ot, a gyár 2 üteműekhez készített kipufogóira voltam kíváncsi. Elég szép darabok, első + hátsó dob 16+ 18 ezer =kb 40 lenne a sportrendszer. Azt szeretném kérdezni, h ha az árát nem nézzük, ami elég borsos, akkor érdemes -e egy 2T sportenduróra iylet venni? Van -e értelme vagy csak 1-2 pacit rádob csili vili de haszna semmi?
98-00 évjáratú EXC-kre.
Teló kivesz, szár tetején a nagy hatlapfejre villáskulcs rátesz, kiteker, rugó lehúz, másik villáskulcs az alsó hatlapfejre rátesz, kupak, előfeszítő levesz, rugó ki, teló fejjel lefelé fordít, olaj kiönt, vár, pumpál, vár, pumpál, vár pumpál...míg jön belőle olaj.
Olaj betölt, pumpál, vár, pumpál, vár, pumpál, vár...míg nem jön belőle buborék. Olajszint beállít, rugó be, előfeszítők, kupak fel, kupak meghúz, telószár visszaszerel.
találtam itthon régebbi KTM-hez hűtő idomokat ha valakit érdekel occso pénzért oda adom,
Valaki ismeri ezt a motort ? link
exc első telóban cserélt már valaki olajat? mesélje el hogy kell
Én nemmondok semmit az ilyen kommentre már BUGIC... Nemkarcolódott az meg h lerakta a földre...
Na mind1.. amugy hibátlan tárcsák vannak rajta semmi válla, gumik is jók. minden pöpec!
Egyébként keresek SX rezót 250-esét!300 EXC-re kéne!Ha van valakinek elfekvőben az írja meg köszi!
bubi ez nem zsolnai porcelán Rakta már le a földre szerintem úgyis hogy motoron volt
Szabolcs megyében található. Záhonyban. Érdeklődni: 0630/3368765
nekem csak a kerék kéne, az meg úgyis a földön van motorozás közbe is
Hát nemtudom..de te nagyon unatkozól az 100
Nemtudom , nekem ezek a lerakom a betonra a csili-vili cuccokat féle eladási próbálkozás sose jött be.... Nemértem h miért kell egy kipufogót a durva földre lerakni.... Így én sose venném meg az tuti.