Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali! engem a kerekek érdekelnének. merrefele laksz?
Alig használt,kitűnő állapotban lévő enduró szett,Ktm 520 Exc-ben volt(Ktm,Husaberg) féktárcsák kal,lánckerékkel,fékrendszerre l(Brembo)kb70%-os gumikkal 100.000 ftért,remus kipufogó 30E Ft-ért.
halottam hirét,aszem tibi mesélte kint
Pedig kár hogy abbahagyta,voltak jó storyk.Elesett a Land rover előtt,nem indult a motorja,megfogta őt a vadász........aztán örült hogy elengedheti
ja gergöt láttam képen,na mindjárt jövök átpaszirozom a hallét
Krepi már nem,Attisnak + már a fia is motorozik.
mazsi,krepivel,atisal mivan?motoroznak még?
ok köszi átjött
köszi,2001 cr250,nem az enyém.majd talán tavaszal lessz vmi vas remélem 5ös
szeva.Boldog karácsonyt.Majd előkeresem,és küldöm.Milyen vasról töröd mostanában a karokat?Vettél valamit mostanában?
hali mazsi,milyen képek?ja meg azt irtam ha tudod küld át még1x a képeket.üdv
Azok a képek nem a londoni ring fölött lévő faluban készültek?Már nem emléxem a falu nevére,de ismerősnek tűnt a hely.
igen.na mindegy majd holnap leszek.szeva jani meg kellemes ünnepeket néktek.csako
A 2 képet +kaptam.
Mikor?Hova írtál?Citromra?
ja sztem is.hehe.irtam neked megkaptad?
Szegény kuplungkar
szeva,kicsit összebasztam,kuplungkar eltört azmeg elvágta kesztyün keresztül.
Szeva CH.Mi történt a kezeddel?
hogy mik vannak!
Én sem akartam,de miután kölcsönkértem a havertol próbára.....utána már akartam .De ha lett volna másik,én se faragtam volna szét a gyárit.Amúgy hangos lett az enyém is,de nem zavar,bár nem a hang miatt csináltam,hanem a nyomaték miatt.
Értelek!Megmondom a frankót én nem akarom szétfabrikálni a gyári dobot!Jó ha megvan így fojtva!Ezzel a jelenlegivel kell valamit csinálnom!
BUGIC,nem a perforáltat vettem ki,ahhoz nem nyúltam,a vége lett átalakítva.