Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a minősítettet nem kell 2 évente újra letenni?
Én nyáron AWI-t fogok csinálni.Tanfolyam kb 500-550eFt, 1 hónap, heti 5 nap reggel 8-tól este 5-ig, csak hegesztés mert előkészitik neked az anyagokat úgyhogy csak össze kell varrni.
Milyen papir?Minősitett hegesztő, röntgenre tudsz hegeszteni (ha ügyes vagy, ha nem megy röntgenre nyilván nem kapod meg a papirt)
Én azonnal ki akarok menni Osztrákba, addig még tervben van Német és/vagy angol nyelvvizsga is, esetleg egy nehézgépkezelő és/vagy 'C' jogsi
Nameg ott van 6 félév gépészmérnöki félévem is, ha az nyom valamit a latban

Meg vettem itthonra AC/DC gépet ismerősökkel tanulgatom a technikákat és szerencsére egész jól megy, úgyhogy ha kell valakinek hegeszteni valamit, akár aluminiumot akár rozsdamentest akár titánt az szóljon bátran, nem fogom senkiből meggazdagitani magam Többet ér nekem a rutin, mint a pénz.
Ez jó biznisz lenne nekem,még gondolkodok
ja a generál árát rá tudom dobni, de ez neked nem elég, nekem meg nem érne meg többet
a tacskó meg tök szép fekete ám full terep szettel
messze vagyok a szemezéstől
nekem bőven elég lenne a 450es is kivinne az is a világból negyedgázon
ha meg bejön a hosszútávtúra akkor meg a ser
bár azért annak nagyon meg kellene küzdeni az 1200es ténérével
na...... most már ébredés....
Melyikkel szemezel?

A tacskó nem érdekel,de pénzre elcserélném
Nem nagyon van olyan ami szerintem tetszene,egyenlőre még barátkozunk Eddig többnyire fagyos/jeges földön,és sárban mentem vele......nem erőlködött
a két xr-t meg elcseréljük, adok rá egy tacskó kölyökkutyát
én legalább előírás szerűen sárosan tartom
mondjuk ha anyámék nyernének a lottón akkor vélhetőleg márkatársak lennénk a ktm-ben is
vidit várunk
Amióta megvan csak ezzel mentem......nagyon bejön
Ménem ezt hajtod akkor? jobb az XR?
Kicsit tudtam még alkudni is
Hát fene sem tudja... Annyiért sztem nem volt rossz vétel... Főleg ennyi kilométerrel.
Kettő volt,ez az egyik.
Ez nem a Zsembery-éknél hirdetett?
Most már igen!
papíros is meg minden?
Nem!
Ha hiszed,ha nem ,ennyi van benne. 220km-el vettem,és most olyan 350km lehet benne,nem néztem meg pontosan.
Blokkfelújítás óta van benne ennyi?
Ne mond már,hogy egy 2005-ösben csak ennyi legyen. eddig hol volt vitrinybe?
Hello!

Valakinek van esetleg fölösbe egy Magura alsó munkahengere? '02 125 exc
Vám és áfa akkor van, ha a megfogják a csomagot és kinyitják. Bizonyos méret, és érték alatt meg nincs is...
Vámmal,áfával 8e?
meg se nyitottam a linket.. ASD:
ez elég változó! nekem a tanfolyam amivel bizonyítványt kaptam 120 ft-ba került. Ismerősöm 240-be csinálta,és kapta a minősítést,bár a tanfolyamon senki nem tudott hegeszteni,még a végére sem,mert az egyik szakács volt,másik hegedűs,persze attól még valaki lehet ügyes,de mégsem ...stb
nem olcsó,készülj fel,de ha van ismerősöd aki egyből melót tud neked szerezni osztrákba vagy németbe,akkor 6-9 hónap kemény meló után semmi spórolással kitolhatod a szalonból az új ktm-et (hangsúlyozom:ismerős!)
ha nem akkor nehéz lesz pályakezdőként elhelyezkedni még itthon is!