nem pukkadozom én sem ha alkudoznak, csak ha pofátlan módon teszik, akkor.. én is alkuréssel szoktam feltenni ha eladok valamit, hagy örüljön a sok piaci kufár lelkű hogy alkudozhat. de ha túl megy egy határon akkor köszönöm inkább megtartom, ne velem járjon jól, annyira nem akarok én szabadulni tőle..
Azért nyeri a KTM a Dakart, mert meg van bundázva ez egyértelmű.
Hogy lehetne már Dakar győzes hiszen ezek csak Kaki Terep Motorok egytől egyig?
Állitólag jövőre a Barcelóna nyeri meg
Viccet félretéve, lehet nekik vagy bárki másnak is strapabiró motor ami elmegy 50.000-et hozzányúlás nélkül, ha a pilóta egy rakat hulladék...
Ugyanez forditva.Lehet hogy a motorban 1500km-enként dugót kell cserélni hogyha a pilóta szarrá alázza a mezőnyt és akkora időkülönbséget tud kimotorozni hogy simán belefér még ennyi szerviz is.
Szerintem kár ezen vitázni, én és közülünk sokan nem azért fognak megvenni vagy vettek meg egy KTM-et, mert már 2000 óta nyeri a Dakart, hanem csupán szimpátai alapján.
A haverok úgyis megmondják hogy ezek üzemórás csörgő-zörgő pénznyelő szarok, meg még csak nem is Japán
A haverok mindent megmondanak, csak 99%-ban nem hogy nem volt még ilyen motorjuk de még nem is ültek rajta.
Amikor meg kipróbálnak egyet leesik az álluk.Szerintem ez ismerős sokaknak.
Ezekben általában nincs logika csak marha az eladó, rosszul vagyok az olyan hirdetésektől mikor valaki odaírja hogy az ár fix.
Ilyen nincs a használt piacon hogy fix ár vagy enged vagy tartsa meg.
De én sokszor a vevőktől is hülyét kapok mostanság.
Nekem tavaly meg idén egy épkézláb vevőm nem volt.
Meg gondolják magukat volt rengeteg csereajánlat mire ott volt hogy jön várom mint a messiás aztán semmi... se egy mail se egy telefon hogy bocs meggondoltam magam droid vagyok vagy ilyesmi á. De a poén hogy már telefonba mondta hogy jön.
Régi mocimat meghirdettem aki mondta hogy jön az eljött megnézte akivel meg végül megegyeztünk elvitte, de ma már ez nincs sok unatkozó nagyobb számban e-mailben üzletelni akar aztán meg megszűnik létezni. Nem tudom némelyik mit érez.
Valakinek esetleg KTM wp teló, 320 as féktárcsa ,gyári..? elsö hátsó .. makulátlan 5800km-es..
mennyit ér meg neked? ésszerű kereteken belül..
uazosember@gmail.com
és valahogy pont beletalált egy "jó" célközönségbe aki megveszi a sok kacatot mellé
ktm sapka-kabát-hátizsák, vagy akár ktm cumi a gyereknek
a japók ezt a vonalat nem tudták jól eltalálni
szerintem senki sem mondta hogy szar a ktm
meg azért neki van a legtöbb típusú terepgépe, szóval jó eséllyel többet fejleszt mint más motorgyártó akinek van 3 típusa
ellenben a motogp-ben nem szerepel jól a ktm
Te most kinek akarsz bizonyítani? Jó a KTM , neked az van, örülj neki oszt jóság van. Aki meg más mond hát mondja magának..
Mindenki azt vesz amit akar !
héééé nehogy eladd a vadiúj lovadat ....
aztán lecigánykodják a fajin mocidat ami elmegy még ezer évet plussz két napot ..
aztán mit veszel helyette ? egy szemetet ? keresésre meg elköltöd a sok zsét...inkább motorozz ezzel gond nélkül...tudod hogy patika ...
Nem erre gondoltam, amit leírt, a hornet ütve vágva volt, és 1,4-et kértek érte! Ez nem ér sztem ennyit! Ha annyi hibája van még akkor sem ha 2011-es.
Nem a 2007-es exc-vel akartam összehasonlítani...
Azt csak kérdezem, ki mennyiért rakná föl sajátjaként az exc-t magyar oldalra ha érvényes magyar forgalmival rendelkezne...
1 ötlet volt 8-900 között, állapotfüggő...
(megsúgom 900-ért a telefont sem emelték meg az emberek, 850-ért meg nem hajlandó 10km-nél többet menni, meg sem nézik..., de ne legyen ez a szempont, csak csendben megjegyeztem)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...Kezdem az elején: lenne egy 2003 mas KTM exc m 125cc aminek a hátsó részét szeretném lecserélni a 2004re, amihez segédvázat, ülést, levegőszűrő házat kell cserélni..pár bontót hívtam sajnos mindenhol csak ígérgetnek, hogy lesz de idáig még semmi...ha esetleg itt lenne valakinek, vagy esetleg tud valakit akinek lenne szívesen venném ha szólna. Előre is köszönöm!
akkor jól tudtam h a bmw G 450 X ment a levesbe.. :D nem sok van belőle a piacon biztos.. nem jött be senkinek nemtom mivel ment régen a bömös.. tán GS 650 el?
ja csak nem gs 1200 al kell menni ami üzembiztos mert elsüllyedne az aszfaltba is nem a homokba... ..ez is tény a 450 esük meg egy fosrakás... a következő faluba nem tud vele átmenni egyik ismerősöm...nem a dakarra..úgyhogy a husqvarnát küldik csatába ...
amúgy szerintem a yamaha ami a legközelebb lehetne a jó helyre ....
de már látod megeszi lassan a husqvarna (ami ugye bmw-s tulajdon és háttér )
most már tudom is
Hogy lehetne már Dakar győzes hiszen ezek csak Kaki Terep Motorok egytől egyig?
Állitólag jövőre a Barcelóna nyeri meg
Viccet félretéve, lehet nekik vagy bárki másnak is strapabiró motor ami elmegy 50.000-et hozzányúlás nélkül, ha a pilóta egy rakat hulladék...
Ugyanez forditva.Lehet hogy a motorban 1500km-enként dugót kell cserélni hogyha a pilóta szarrá alázza a mezőnyt és akkora időkülönbséget tud kimotorozni hogy simán belefér még ennyi szerviz is.
Szerintem kár ezen vitázni, én és közülünk sokan nem azért fognak megvenni vagy vettek meg egy KTM-et, mert már 2000 óta nyeri a Dakart, hanem csupán szimpátai alapján.
A haverok úgyis megmondják hogy ezek üzemórás csörgő-zörgő pénznyelő szarok, meg még csak nem is Japán
A haverok mindent megmondanak, csak 99%-ban nem hogy nem volt még ilyen motorjuk de még nem is ültek rajta.
Amikor meg kipróbálnak egyet leesik az álluk.Szerintem ez ismerős sokaknak.
Ilyen nincs a használt piacon hogy fix ár vagy enged vagy tartsa meg.
De én sokszor a vevőktől is hülyét kapok mostanság.
Nekem tavaly meg idén egy épkézláb vevőm nem volt.
Meg gondolják magukat volt rengeteg csereajánlat mire ott volt hogy jön várom mint a messiás aztán semmi... se egy mail se egy telefon hogy bocs meggondoltam magam droid vagyok vagy ilyesmi á. De a poén hogy már telefonba mondta hogy jön.
Régi mocimat meghirdettem aki mondta hogy jön az eljött megnézte akivel meg végül megegyeztünk elvitte, de ma már ez nincs sok unatkozó nagyobb számban e-mailben üzletelni akar aztán meg megszűnik létezni. Nem tudom némelyik mit érez.
mennyit ér meg neked? ésszerű kereteken belül..
uazosember@gmail.com
ktm sapka-kabát-hátizsák, vagy akár ktm cumi a gyereknek
a japók ezt a vonalat nem tudták jól eltalálni
meg azért neki van a legtöbb típusú terepgépe, szóval jó eséllyel többet fejleszt mint más motorgyártó akinek van 3 típusa
ellenben a motogp-ben nem szerepel jól a ktm
Mindenki azt vesz amit akar !
Ennyiért nem is adom... Ló*asz a seggükbe! Viszont tudnál valamikor küldeni 1-2 apróságot? Mailben átküldöm du.
Danke.
aztán lecigánykodják a fajin mocidat ami elmegy még ezer évet plussz két napot ..
aztán mit veszel helyette ? egy szemetet ? keresésre meg elköltöd a sok zsét...inkább motorozz ezzel gond nélkül...tudod hogy patika ...
Nem a 2007-es exc-vel akartam összehasonlítani...
Azt csak kérdezem, ki mennyiért rakná föl sajátjaként az exc-t magyar oldalra ha érvényes magyar forgalmival rendelkezne...
1 ötlet volt 8-900 között, állapotfüggő...
(megsúgom 900-ért a telefont sem emelték meg az emberek, 850-ért meg nem hajlandó 10km-nél többet menni, meg sem nézik..., de ne legyen ez a szempont, csak csendben megjegyeztem)
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...Kezdem az elején: lenne egy 2003 mas KTM exc m 125cc aminek a hátsó részét szeretném lecserélni a 2004re, amihez segédvázat, ülést, levegőszűrő házat kell cserélni..pár bontót hívtam sajnos mindenhol csak ígérgetnek, hogy lesz de idáig még semmi...ha esetleg itt lenne valakinek, vagy esetleg tud valakit akinek lenne szívesen venném ha szólna. Előre is köszönöm!
amúgy szerintem a yamaha ami a legközelebb lehetne a jó helyre ....
de már látod megeszi lassan a husqvarna (ami ugye bmw-s tulajdon és háttér )