Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe sikerült elhozni?
ha összegyűlik 2-3 ,akkor már megéri elutazni 300-400 km-ert,de egy motorért,ami közelsem biztos hogy olyan állapotban van,mint ahogy 5 méterről lefényképezik,na az már a pénzkidobás! román határtól 10 km-re lakom,megértheted....!
Helló azt szeretném kérdezni mennyiért adod a dobot? A választ előre is köszi!
Volt már nekem ez a fajta, ha 1mm-es klingeritet tekersz a gyári leömlőre akkor jó lesz.
Ha már a kipufogó a téma keresek gyári sx 450-525 re való dobot 2004-2007 évjáratút. Max. 20.000 érne nekem.
De jól informált vagy Köszönöm.
Az a baj hogy még sokszor telszámot is adnak a csalók.
A gyári leömlő méretnél ennek a dobnak a rácsúszó vége 2mm-rel nagyobb!
Minden hirdetés ahol nem adnak meg tel. számot kamu!
Slip on vagy komplett rendszerhez való!Az illeszkedés miatt kérdem.Írd meg mennyiért adnád,lehet érdekel.
Bugic@freemail.hu
Bánhatod, hogy ezt nem mentél el megnézni, én megvettem szinte új motor! Majd teszek fel róla képet ha már törődtem kicsit vele. Fogadj el 1 jó tanácsot el kell menni személyesen megnézni mert a képek sokszor csalnak.
Azt adja be hogy a motor külföldön van de csak akkor hozza haza ha kifizeted a fuvart előre.Na aztán a fuvar ára ugrik.Vagy valami ilyesmi volt a sztori.Mi nem döltünk be neki de lehet más igen.Úgyhogy ha valaki akar kisérletezni akkor hajrá de én szóltam.
Az anyjával szórakozzon az ilyen kis buzi!
sí-sí,mennyi az ára? rolandsimon89@gmail.com
Mi az átverés benne? azt nem írtad.
Szia mennyi a db ára ?
Helló!
Használt küllőm van !
Eladó Akrapovic titánium kipufogódog,használt,de sérülésmentes
Helló mindenkinek!
2005-ös KTM exc 450-hez keresek jobb oldali hűtőt, (a ventilátor oldalit)! Megköszönném ha tudnátok nekem segíteni!
Szia a száma 20 824 4482 (Zotya)
ja és valaki nem tudná nekem megmondani mennyibe kerül 18 as kerékbe küllő?
sziasztok...hirdetett egy srác itt exc lomokat Albertirsáról..csak már nem találom a hirdetést,számát nem tudja valaki?
írtam neked (feltéve ha te vagy) meg hívtalak a mai napon is kétszer,de semmi
ha telefon közelbe leszel,hívjál fel,enyém a 0630635-ös szám,ha már én nem tudlak elérni
Az mi? na jo csak viccletem :D persze most is fentvagyok
facebookot szoktál használni? gyere fel,gyorsabb!
Bocs de most csak ennyi képpel tudok szolgálni amennyi a hirdetésben van de ha gondolod honap csinálok róla új közelebbi fotokat és elküldöm emailen