Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelj szeirntem jó állapotban van a láncszettet leszámitva!Az cserés!De még motorozható!Nálam 1 éve van a motor azota olajatcseréltünk MOTOREX10W60 és alátettünk egy gyári BEHR superlotyószettet hátul 4.25 kerékkel!Keveset volt használva mert tulajdonképpen másodlagos motor!A blokja nálunk nem volt bontva az előző gazdáját nem tudom!van hozzá komplett D.I.D cross szett kerekekkel sárvédővel együtt+hátsó pámpás sárvádők(3db)+1 liter motorex olaj ajándékba 2014.07 ig müszakis,törzsköny szal nincs rajta hitel és más semmi!Rák ell ülni és menni persze ha kifizeted vagy cserébe ajánlsz valamit MEGKELLNÉZNI ÉS KIKELL PROBÁLNI!
esetleg több képet kérhetnék erre a címre ilyenekről mint lánc,oldaldekli, idomok...: rolandsimon89@gmail.com
mit lehet róla tudni? bontva volt? valós-e a km? mik szorulnak cserére stbst ?!
Igen jol láttad!800e! ez az ár amit ide irtam ez csak ugy beirtam de javitani fogom!
de mi pénz lenne amúgy,mert láttam 800-ért is ezt?!
Ne haragudj de nem csak a felsoroltak vagy KP
gondolom 2004es lc4 nem érdekel
Sziasztok kirakom ide is hátha érdekel valakit!

Elsősorban csak csere érdekel másodsorban pééééééz

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
a genyó fajtáját azt!
Mielőtt még valaki le akarna csapni erre az igen jó áron hirdetett motorra,közlöm hogy kamu hirdetés!Sógort be akarta húzni a srác vagy fél éve hirdette most megint kezdi!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
okok!
okés, többnyire csak hétvége lenne jó nekem.. szerda-csütörtök felé szólj előre amikor megfelel
minden véresen komoly volt én viccből nem kérdezősködök.. levin múlik mi van, de az eddig megbeszéltekhez (ár, állapot) tartom/tartjuk magunkat.. minden rajta múlik! :)
Ne csereld el, lehet még nem lesz kész szombatig az auto
fúdejóvagy
Akkor a szombattal mi lesz?Komolyan gondolod vagy csak hülyéskedsz?
Mert ma behivtak szombatra túlórázni melóba, de ha jössz/tök akkor elcserélem valakivel
Ha a Karcsival összefutsz a Mami ban mond neki, hogy a kishapsi üdvözli

és ha nagyon unatkozik mesélhet a Csokiról vagy a Petrik Tibiről is.
szevasztok

térdgépet szeretnél vásárolni ?
1994 ktm exc 250 hez főtengelycsapágy mekkora remélem valaki tud segíteni?
üdv. mindenki! akinek van valami tapasztalat SIXSIXONE MX3 térdgéppel,- az ossza már meg velem legyen olyan kedves,- mert a napokban szeretnék venni egy használható jó árú brace-t, de ha szar,- akkor inkább nézek valami komolyabbat! köszi!
mert fogyasztói társadalomban élünk...
hát jó :(
Ne foglalkozz veluk :D az egyik olyan kover hogy sajat gravitacios mezoje van a masik meg kenes borra isszik metilalkoholt aztan vakon megy fosni :D:D
Celeb vagyok menjél innen!