'02 125 exc-m van 38as PWK-val. Meg tudná nekem mondani, hogy milyen méretű alapjárati fúvóka kell bele? Azért kérdem, mert 2 fajta méretben (hosszúságban) találtam a neten.
A másik: hol találok hozzá tűt? NOZF jelű kellene...
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...Kezdem az elején: lenne egy 2003 mas KTM exc m aminek a hátsó részét részét szeretném lecserélni a 2004re, amihez segédvázat, ülést, levegőszűrő házat kell cserélni..pár bontót hívtam sajnos mindenhol csak ígérgetnek, hogy lesz de idáig még semmi...ha esetleg itt lenne valakinek, vagy esetleg tud valakit akinek lenne szívesen venném ha szólna. Előre is köszönöm!
Az 1-est.De elég lenne csak a vég amibe bele van írva a ktm.Lényeg hogy ne legyen meg nyitva.Dejóvagy a vég kerül 18-ba nem az egész dob,nem tudom egy használtnak mi baja lenne.
a gyújtásos világitásos részt meg kihagytam
zsiráf mindjárt ad egy 1es alát..erre is .
a lendkerék más gyujtáson van +elektromos energiát szolgáltató kivezetés
me az sx en meg nincs ÁRAM
mikori évlyárat..mert az is számit.. pl 2003asnál..más az idomzat...exc mint sx
de általában sx exc diferencia
sx:hosszabb váltófokozatok mellett rövidebb a végsebessége ..utazója..ez hogy is lehet..
hát úgy hogy az egyes kettes 3asa az hosszabb ugyana de úgy hogy az egyese egy exc 1,5 fokozata lehetne.. a kettese egy 2,3as fokozata lehetne a háromasa egy 3,1 es fokozata lehetnem a 4 már közel ugyan úgy szok lenni..az ötös az meg már rövidebb..mint excnél...
karbi beállitás...végdob...harapósabb ugrósabb általában fogyaszásban is kissé erősebb az sx(etrémenduróban is jobb a sürűbb)
19es kerék..ami extrémenduróbna..csak is ott hátrány amúgy mindegy
elsőteló hangolása illetve a rugója feszesebb
tank..7 litykó ...exc nél 8,5-9 liter
a motorkarlkaterisztika általában az exc nyúlósabb de lassabb felforgásu...sx alul is dinamikusabb...
leböffenés ezeknél nem jellemző különbség..az jobban a 4tnél jelentkezik..
felhasználandóságodtól függőnem és stÍlusodtól!hogy melyik tetszik majd jobban....
az újabb 2010-13as modellekben lehetnek más különbeségek(exc pds, sx himbás felfüggesztés) is...de azt a kereskedő tudja...
'02 125 exc-m van 38as PWK-val. Meg tudná nekem mondani, hogy milyen méretű alapjárati fúvóka kell bele? Azért kérdem, mert 2 fajta méretben (hosszúságban) találtam a neten.
A másik: hol találok hozzá tűt? NOZF jelű kellene...
Ezekhez lehet még kapni alkatrészt? hajtókart?
esetleg a farokidomon lévő hátsó lámpa ido mmal nincs?
első sárvédőd nincs?
2007-2010ig
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...Kezdem az elején: lenne egy 2003 mas KTM exc m aminek a hátsó részét részét szeretném lecserélni a 2004re, amihez segédvázat, ülést, levegőszűrő házat kell cserélni..pár bontót hívtam sajnos mindenhol csak ígérgetnek, hogy lesz de idáig még semmi...ha esetleg itt lenne valakinek, vagy esetleg tud valakit akinek lenne szívesen venném ha szólna. Előre is köszönöm!
zsiráf mindjárt ad egy 1es alát..erre is .
a lendkerék más gyujtáson van +elektromos energiát szolgáltató kivezetés
me az sx en meg nincs ÁRAM
de általában sx exc diferencia
sx:hosszabb váltófokozatok mellett rövidebb a végsebessége ..utazója..ez hogy is lehet..
hát úgy hogy az egyes kettes 3asa az hosszabb ugyana de úgy hogy az egyese egy exc 1,5 fokozata lehetne.. a kettese egy 2,3as fokozata lehetne a háromasa egy 3,1 es fokozata lehetnem a 4 már közel ugyan úgy szok lenni..az ötös az meg már rövidebb..mint excnél...
karbi beállitás...végdob...harapósabb ugrósabb általában fogyaszásban is kissé erősebb az sx(etrémenduróban is jobb a sürűbb)
19es kerék..ami extrémenduróbna..csak is ott hátrány amúgy mindegy
elsőteló hangolása illetve a rugója feszesebb
tank..7 litykó ...exc nél 8,5-9 liter
a motorkarlkaterisztika általában az exc nyúlósabb de lassabb felforgásu...sx alul is dinamikusabb...
leböffenés ezeknél nem jellemző különbség..az jobban a 4tnél jelentkezik..
felhasználandóságodtól függőnem és stÍlusodtól!hogy melyik tetszik majd jobban....
az újabb 2010-13as modellekben lehetnek más különbeségek(exc pds, sx himbás felfüggesztés) is...de azt a kereskedő tudja...
Érdeklődnék hogy a 2T 250 sx és EXC között mi a különbség? csak a világítás?vagy van áttétel különbség is?