Helló!
A (kuplung)probléma megoldásában szeretnék segíteni neked.
Amikor megvettem a motort nekem is simán járt a blokk és utána nekem is váratlanul elkezdett hangosan zörögni, rágni. Amikor behúztam elhallgatott mert a tűgörgőkön futott mikor kiengedtem akkor a csapágyon és akkor zörgött. Szétszedtük a blokkot és végül a kuplung csapágyam volt a hibás, nem gördült rendesen olyan volt mintha berágott volna.Nekem egy 450 EXC van
Remélem tudtam segíteni neked!
engem ez a víz záró gumi húzott be kimentem a hóba felverte a havat megolvadt belefolyt azt durrogott és leállt.
de ugyan ezt eljátszotta 1 benzin kuti mosás után is hiába probáltam helyetesíteni más eszközzel
Oké szólok ha megtaláltam.
Ami legjobban beszopatott az 525-ben az a híres japán gyertyapipa.Látszólag hibátlan külsejü pipán volt egy hajszálrepedés ami hiretelen gáznál szépen nyomta félre a szikrát.Ezért mikor odaböktem a motornak mindig betorpant.Szerencsére rájöttem a hibára nagynehezen(itt is mondták hibaforrásnak csak elszaladtam felette).
Azért erre az apróságra gondolhattak volna narancsék, tök alapvető dolog.
Gondolhatták hogy nem az Antarktiszon lesz használva a motor, nameg nem is Auchanba járni zsömléért
robi utálta is hogy mielőtt felforr a kártélyem exc 450 2012ese..előtte 20mp el bekapcsol..majd fel is forr.hahahaha
ugyhogy akkor az a 100 per 95 az szar...
cserélte is valami 10 fokkal hamarabbira
Egyszer ez a pipa szigetelés engem is meg viccelt..nekem megvolt a gyári mégis beázott egy esőben..csak durrogott ..nem is kelet több..tank le gyertya csere a szakadó esőben..soha többet nem ázott be
pedig nem ott tárolom én a benyát.. csak mikor a kidörzsölt tankból lefolyt akkor abban ált pár napig.. .
ogy m,egdagadt mit a ..faxom...ugy kellett kimatyizni belőle...
alig birtam-szintes sírtam
ki tudja milyen lehet a gép.....
ezek szerint annyira nem eladó....
A (kuplung)probléma megoldásában szeretnék segíteni neked.
Amikor megvettem a motort nekem is simán járt a blokk és utána nekem is váratlanul elkezdett hangosan zörögni, rágni. Amikor behúztam elhallgatott mert a tűgörgőkön futott mikor kiengedtem akkor a csapágyon és akkor zörgött. Szétszedtük a blokkot és végül a kuplung csapágyam volt a hibás, nem gördült rendesen olyan volt mintha berágott volna.Nekem egy 450 EXC van
Remélem tudtam segíteni neked!
ÜDV
Attila
Vagy pirosat vagy zöldet, de piros jobb lenne.Nincs valakinek?
Ilyet mindig keresgél itt mindenki úgyhogy belinkeltem
de ugyan ezt eljátszotta 1 benzin kuti mosás után is hiába probáltam helyetesíteni más eszközzel
Ami legjobban beszopatott az 525-ben az a híres japán gyertyapipa.Látszólag hibátlan külsejü pipán volt egy hajszálrepedés ami hiretelen gáznál szépen nyomta félre a szikrát.Ezért mikor odaböktem a motornak mindig betorpant.Szerencsére rájöttem a hibára nagynehezen(itt is mondták hibaforrásnak csak elszaladtam felette).
Gondolhatták hogy nem az Antarktiszon lesz használva a motor, nameg nem is Auchanba járni zsömléért
ugyhogy akkor az a 100 per 95 az szar...
cserélte is valami 10 fokkal hamarabbira
ogy m,egdagadt mit a ..faxom...ugy kellett kimatyizni belőle...
alig birtam-szintes sírtam
az a baj az enyém szétmálott mert nem birja a benizint az a gumi azóta ia nincs ott gumi..már lassan 0,5 éve...