Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600ba megveszem
Kortisznak !
Tökéletes választás volt,hibátlan minden,megbízható jószág nagyon.
Mondjuk sokat nem nyüstölöm, tavaly év 2000 kilométer,de az fülig érő mosollyal.
az én motorom és a széthajtás
amúgy tiéd hogy szuperál?
ismert az előélete
2005 ös, 2012 tavasza körül vitték el asszem Győr környékére ha minden igaz.
30 pénz egy olyan matrica szett és nyáron kb 3db ilyen maricás motort árultak. a jobb szélső ( triball matricás) az enyém volt 2010 októbertől 2012 dec 12 ig. se menekülés se tv szereplés, se törés nem volt...
Maga nem motorozik?
két éve is pont ekörüli km-ert irtál,hogy ennyi van a motorban
De az sem 200 óra alatt jár.
bazdki,már azt hittem adod! lehet 7végén már el is mentem volna megnézni! gondold át,piaci áron átveszem!
jólvan akkor,csak átfutott az agyamon,hogy esetleg sátorba áll a motor váza,és nem kell oldaltámasz már
széthajtott hagyjuk már
Hali
valakit érdekel KTM Duke2 alkatrész?
2006 évj 5800km
uazosember@gmail.com email cimre tudsz írni .
itt árulod a széthajtott motorod..
ha valami csoda folytán lc4-re cserélnéd még mindig első sorban állok
Mielőtt megsérteném az ilyen matricás KTM tulajokat azért azt hozzáteszem hogy kultúráltabb még ígyis mint az universalmotoros sponzormatricákkal telepakolni a motort.
Olyan matrica van minden második KTM-en már lassan.Az a legolcsóbb matrica amit eddig láttam meg az a tribalos kutyafasza.
azvoltaz..! :D de olyan volt a matrica mint a képen nem?
Kőrtiszfiam vedd meg az enyémet most vizsgálta meg zozi meg belőtte a szelephézagokat.A vezérműláncom olyan feszes mint a babapopsi a hátsó fékbetétet még nem is cseréltem mert még van rajta anyag.11ezer km van benne.A telefonba erre már azt mondták hogy sok úgyhogy rá is raktam az emberre.El nem jött megnézni egyik se pedig már nem lenne meg akkor.Úgyhogy jó is ez így amúgy nem eladó csak vicceltem.Ára felbecsülhetetlen vagy vanazapénz de nem adnád meg érte
szétesős ktm
Na nem voltam pár napig netközelben azt nézem milyen történések mennek
Én is csak hallomásból tudok az esetről egyik haver ismerőse volt elvileg mosonmagyaróváron egy eléggé büntetett előéletü csóka dob nélkül szaladgált a városban egy SX 450-el.Semmi köze nincs a terepmotoros társadalomhoz.Vagyis én így gondolom.
most keresem azt a hírt de nem találom.. asszem BUGIC tudta hogy ki volt az meg kijjé volt a motor.. volt itt galéria is róla
az lehetséges! de a matrica akkor is ilyen volt :D