Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosem volt az törve
aki ilyent vesz az nem azért veszi hogy terepezzen, csak 2.-3. alapjáraton poroszkál az asztal simaságú mezőn

az sx volt 450, itt volt óváron...
törve volt? kb. minden 2.-3. motorozás alkalmával (boltbamenős meg sm kivételével) potyog az elsősárvédő és/vagy a fejidom.
A középső motor mikori évjárat, meg meddíg volt nálad, hova adtad el stb?
Lehet nálam van....
pedig fixen az a motor volt.. nem azt mondtam h te.. de vki avval volt, megismerem a tankidomon a, matricát
Sziasztok
Yamaha FZR 1000 motoromat elcserélném ktm exc-re vagy hasonló árkategoriában lévő enduróra http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Motort szeretnék venni tavasszal
Mi a problémád attól függ?
Sziasztok!

Melyik budapesti/Budapest közeli márkakereskedést ajánlanátok? Ócsa, Zsembery? Vagy a Full-Gas budapesti átvétellel?

Köszi
giraffe64@freemail.hu
ezek közül egyikkel se csináltak balesetet.

a 610-essel csináltam anno a balesetet, de ott se menekültem a rendőrök elöl.
Így már nem szokott! Az imail címedet megadnád, kéne majd pár cucc mert van 1 blokkom talpra kéne állítani a tavaszig. Köszi!
a fekete sv-nek még van esélye, ha az is egy hazugság akkor viszlát sv, nincs az országban egy normális eladó. és rohadjon meg ha nem mondta el az igazat akkor sem veszem meg ha tökéletes, azért sem.
KURVAGYORSAN főleg így fél 1 fele! :D
mérne venne? :D
hogy lehetne a Duke 2-re rátenni egy lc4 fejidomot műszeregységestöl? !
a jobb szélsővel meneültek a rendőr elől azt csináltak valami balesetet.. :D nem emlékeztek? még a TV2 n is volt :D
tudsz nevet kitől si vetted? csak kiváncsi vagyok...
Igazi élmény motor volt mindegyik, de max 2 óra alatt Budapest legkissebb zugát is bejártuk velük
mi motoroztunk nem videóztunk
régebben amikor még számolatlanul tologatták ki a ktm szalonokból a gépeket nagy divat volt leszedni a gyári idomokat, feltenni utángyártott vackokat, ami szem előtt van letakargatni aztán veretni ezerrel
4-5 év után visszakerül a karcmentes gyári cumó, az alig kopott gyári gumi és 3000km-el árulva a gép kihasználatlanság miatt
közben meg benne volt 5-800óra a gokartpályán

ja és utána szarozza a nép a márkát hogy 15ezernél beáll a blokkban ez-az
miccsoda gépek
ez a kép nagyon ott van nincs véletlenül sm-es videód? megnéznék párat
nekem is fekete sárvédő volt elöl, a sárga egy esés miatt eltörött és egy fekete volt a haveri körben így nem vettem, álltalában az első sárvédő fárad a leghamarabb.

volt ilyen
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-r-5869204

nézegett
em ezt is
törve volt az eleje,vagy csak jobban tetszett a tulajnak feketén?