Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm szépen
úgyérzem itt most lejátszák ezt az orr aládörgölős dolgot mert nagyon csöndbe vannak
nem! de ez jogos!
és amikor a Martin okoskodik? he? az jobb?
A muszaki embert mibol vontad le? En szetszedek nkd barmit meg ossze is rakom megsem erzem magamon h ertek hozza, de lehet en vagyok analfabeta, persze izzo cserere en sem hivok szerelot ne ertsetek felre. persze egy motorra gondolok. De en cs ugy mondtam, segitsegkent h ne piszkald ha nem ertesz hozza.
mér az jobb mikor csika okoskodik? nem.. hátakkor. :D
mondjuk olyan szinten szét lett offolva hogy most már szerintem abbahagyhatnánk van egy pár halott topik, ha folytatni akarod válassz egy szimpatikust
pláne ha látunk képeket az 580 ról
nem akartam én soha senkinek rosszat! :) csak vicceltem jóváteszem talcsi valamikor? :D elmegyünk piálni valahova van albérlet pesten :D
kár h ennek a topicnak nem az a neve h DÓRIKA élete! sztem lenne keletje a dolognak! ÉN biztos írnék
megesik a dolog
pláne mikor kaszálni mentél
ha-ha-ha majd meglátjuk
azok inkább elvesztik a rávalót, mint motorra adjanak a KTM is titokban lett véve, volt is morci utána
Oké, de mivel makettet venni nem ér, igy kistél
szülők megveszik neked?
Ha megkapom akkor lehet róla szó.Addig csak öri hari van
nekem előbb lesz olyan!
micsoda fordulat. hajrá
szia te is dóri vagy? leszünk barik?
Jaja lehet!
Egy 2012-es 690SMC-R-et kérnék
hát én sem erre gondoltam! jobb dologra gondoltam :D de gondolom te is :D
szeretnék bocsánatot kérni dóri tőled! "csúnyákat" írtam bár nem gondoltam őket komolyan csak vicceltem! szeretném jóvátenni! lehet?
erre én már nem írok semmit
ha vasárnap visszamegyek pestre akkor szerdán megnézem az sv-t és szerintem el is hozom
Csak remélem nem erős paprikát fog az orrom alá dörgölni