Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szürke blokkosnak nemigen van ilyen! talán a himbagörgő,- de az 5000 ft! talán még az öninditó szabadonfutója ami gyenge pont! a fekete blokkosaknál jóval több a baj ahogy hallottam! de ezeket a blokkokat azért gyártják már vagy 25 éve,- ugyhogy nemigen vannak itt gyerekbetegségek!
birom fele alkatrésznek a nevét sem tudod(énsem, de nem is szedem szét), de te leellenőrizted hogy gyárilag, avagy nem gyárilag jól van-e beállítva.. beszarok
Ha nem eszik sokat a gép és nincs gond vele akkor miért szeded szét?
Sziasztok!

125-380exc 98-200? komplett kokusan gyújtásra lenne szükségem ,ha valakinek van ne tartsa magában.
köszi
Szia! Mi az ami megmaradt? köszi
Sziasztok lc 4 625-ös SXC-HEZ KERESEK KIPUFOGÓT
azt neked kell tudni és érezni ha melegen elinditod 1-ruásra akkor nem kell én csak akkor használom ha túlmelegszik hidegen semmi esetre se húzd ki
halihó kinek mennyit érne meg a megmaradt 2006évj KTM DUKE2 gyári alkatrészeim..ésszerü határokon belül..
Sziasztok! Kezdő crossosnak 125SX-ből milyen évjáratokat ajánlotok 2002-től 2007-ig kb.?
Köszönöm a gyors segítséget.
Akkor már csak annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatosan, hogy az összes melegindításnál használjam, vagy csak akkor, ha túlmelegedés közelben van ?

EXC 525 után kicsit fura, én endurozni szeretnék vele. :)
meleginditásnál segit rá ha kihuzod főleg ha egy kicsit túlmelegszik csiki-csukiban én csak akkor szoktam használni
meleg indító
Szervusztok,
Ma vettem egy SX 525-öst, és olyan kérdésem lenne, hogy a karburátornál mi az a piros kapcsoló? Olyan, mint a szivatóé, csak piros színű.
Válaszotokat előre is köszönöm.
valaki leírná a szürke és a fekete blokkos lc4 640 típushibáit?
Hát azért egy úszószintért nem fogom elvinni szerelőhöz
Csak leellenőriztem hogy jól van-e beállitva, de ha úgy kell vizszintesnek lenni hogy a tűszelep alján a kis pöcök ne nyomódjon össze, akkor jól van beállitva.
inkább vidd el szerelőhöz!
Eladó 9 db cross gumi egyben 10 eft-ért !

90/90/21
Metzeler days extreme
Mitas stone king
Michlein cross competition

80/100/21
Pirelli scorpion
K760 Trak master

130/80/18
Michlein cross competition x 2
140/80/18
Metzeler days extreme
130/90/18
Mitas stone king

tel:30/47 111 95
Akis pöcöknek nem kell benyomódva lenni...
Az úszószintet hogy kell beállitani jól?
Van ugye a szelep amit az úszó fel-le mozgat, viszont annak az alján van egy (a becses nevét nem tudom ezért a későbbiekben pöcök lesz a neve ) kis pöcök amit szintúgy be tud nyomni.
Az a kis pöcök mit csinál vagy mire jó?

Az úszószintet úgy kell beállitani hogy fejreállitom a karbit és az úszó párhuzamos a karbi aljának a sikjával és a szelepet teljesen bezárta illetve azt a kis pöcköt IS összenyomta?
Vagy annak a kis pöcöknek nem szabad összenyomódnia, csak a szelepet bezárnia?
Köszi!
Úúú de fincsi volt a torta
üdvözlet! pls valaki segítsen. meséljen már nekem valaki akinek volt ktm gxr 50es motorja. mit érdemes róla tudni,fogyasztás,megbízhatóság,alk rész ellátás stb stb. és ha valaki tud hozzá alkatrészt az pls írjon. köszönöm a segítséget előre is! jeéen pillanatban egy henger kellene rá
köszi...
maradok a helynél...
nekem minden képp rendelnem kell..és akkor ha felett kijön incgyé akkor megrendelek vagy 8 castrolt v 9 elf-et litert..úgy is elfogy...
idén számitások szerint..elmet öt olajcsere...szóval akkor az pont jó mennyiség egy évre..
már csak az a kérdés...a kasztrol jobb
de ha igymaradunk marad az elf 4xt 10w-50..mert ez biztosíték nem igérget
Sziasztok,

holnap megyek megnézni egy 250es sx-et 2004es.

Lát valaki a képeken valami vészjóslót?

nem rég cserélt dugó, gyűrű. teljesen felújított váltó, első teló
De hülye vagyok már odaírtad.....