Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nemazééééért annyiii TEEEE! 586? annak sokkal egyszerűbb "jelentése" van
erre nem reagálok de jót nevettem
ááá undoritó mese, utálom semmi értelme . a Famili guy meg a simpson család legalább megtanít az életre
én se nagyon követem figyelemmel.. de továbbra se vágtak hozzá egy kevéske észt sem
nem is jársz iskolába majom.. mér hazuccc? én tudom h az Erzsébet-híd II es pillére alól vagy most is.. :D
felháborító milyen bukók élnek arra fele.. kedves LEVENTE hát h beszélhetsz így 1 lánnyal ráadásul dórikával? tudod mekkora melle van? múltkor írta.. hát olyan szám ki se fér ide.. még a pulcsijára is fel akarta varratni..
A Family guy már régi...
Ez a kemény:
http://youtu.be/foodmXand0U
be bújuk az árokba sírni motorosgayel mi a helyzet? kifejlesztette már a kavicsradart? lemaradtam kicsit mióta iskola van
mennyire sajnálhatod
nemá, be fog hisztizni
Laci, mikor kezdődik a family guy?
Ne megállj!
Ezért szólok Chuck bácsinak hogy neked meg a teljes földi létedet törölje ki, de mán!
mivan? teljesen nyugodtan kimondom hogy kolbászzsír sárgák vagytok
téged én is letörölnélek
Az semmi!
De te meg engem töröltél!Nem szégyelled el MAGADOT?
HELLÓÓ!Itt mindenkinek "kolbászzsír sárga" úgyhogy vigyázkodjál mit mondasz mert JUJJUJJ
panaszkodjatok a fécbuknakk.. én nemvótam
mittudom én, sokat nem beszéltünk, igazábül azt sem tudom már miröl beszéltünk nem is baj letöröltél ezért neked is leeresztem a motorod kerekét
attól h a tied üres volt még nem biztos h ÚGY a normális :D
menjünk a sarokba és sírjunk.. mi lesz most így?

amúgy Levi megnéztem, van egy unknown fb user-rel beszélgetésem ahol pont ez volt a téma.. szóval vagy te vagy az vagy többen is kérdeztek
engem is letöröltél.. ha már itt tartunk
a Lacit sportmotorról kéne törölni
szia Martin, legközelebb légyszives nagybetűvel írd a nevünket mert leeresztem a kolbászzsír sárga motorod kerekét, kösz szia
Engem meg LaciCRM törölt.........
Ezek a mai fiatalok
letörölni? há ez kizárt dolog me nemtudom.. te vagy eltűnve onnan én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni hogy redukáljam az ismerősök számát jelölj be ha hiányzom
szia dóri mizu? szia levi már mész is? jó h ittvoltál!