Azért jön be jobban mert valószínüleg amit te endurózásnak hívsz az valójában nem az Épp az hiányzik belőle ami ami az EXC-ben megvan.Zarándolnak meg mindegy mit raknak alá.Egy EXC-vel is ugyanazt megcsinálja.Olvasmányai alapján az erdőben él
Elado lett a motorom ha vkit érdekel: Ktm sxf 250 2010.es évjárat Musquin replica, akrapovic titan rendszer,factory starter,factory ülés,renthal twinwall, a motorban van egy komplett Rattray kit is.
itt a link: http://shop.ktm.com/int_en/fac...
A motor ára 1 millio forint hibátlan állapotban!(asszem a kit többe kerül...)
06302033084
Őket még nem próbáltam. a 125-nek máshol van ékelve a csap a sonkában mivel az pörgősebb motor, más a lökethossza. Az nem jó hozzá de a pink motorst megpróbálom köszi!
450 exc - hez keresek erősebb hátsó rugót az alap gyárinál, mert nagyon összeül minden ugratásnál.Vagy ha van valami ötlet, azt is megköszönöm.Azt mondták a kollégák, hogy az a rugó amivel a gyárban szerelik, kb. 75 kg súlyú népekre van optimalizálva, én meg egy húszassal vastagabb vónék.A gép 2004 -es, ha számít
Lehet hülyeséget írok, de anno, amikor még a 125-ös Gas Gas os időszakom volt, akkor gondolkodtam, hogy lecserélem egy 200 asra, és többen is azt mondták, hogy megegyezik a 300-as főtengelyével. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudom, de egy próbát megér, hátha megegyezik valamelyikével.
Megnéztem a videókat, nagyon jó helyeken mentek. Látszódik a rutin meg az évek... Meg az SX Én most ezalatt a pár hónap alatt annyi felejtettem.. Ahol az EXC-vel szeptember elején röhögve kimentem, ott vasárnap nem tudtam .... Vissza kell még zökkenjek. Amúgy ha készülnek friss videók, azt megoszthatnád velünk.
Csóóó Látom emlékszel rám az EXC-s korszakomból. Aztán eladtam különböző dolgok miatt, majd 2-2,5 hónapig nem volt motorom, aztán szombaton megvettem az SX-et... Hát izé, nagyon gyémánt a motor, egyedül a hosszú 1-es okozott egy kis bosszúságot endurozáskor, de meg lehet szokni. Nekem jobban bejön, mint az EXC !
Amúgy köszönöm szépen a melegindítós kérdésemre a válaszokat ! Most már tudom mit merre meddig.
Van eladó első gyári ktm SM sárvédőm karcmentes állapotban, narancs színű, illetve hátsó SX sárvédőm 00-03évjárat közötti motorra (matricázott, hibátlan állapotú). Illetve egy EXC sárvédőm is van előre szintén hibátlan 00-03 évjáratokra.
Csere érdekel kézvédőre, letámasztóra...
sziasztok,van egy ktm grx 50 blokkom gyujtás nélkül,előtte amal sem volt benne,és érdekelne ,hogy másfajta gyujtás belerakható e.segitsetek,minden ötlet érdekel
Sziasztok!
Kovács Dávid (dzoni) a nevem, most írok először a fórumra.
Van egy 2004-es 200 exc-m, és eltörött benne a főtengely. Körbe telefonáltam a bontókat és sehol nincs ehez a típushoz. Utángyártottat eddig csak 125-öshöz találtam, a gyárinak meg elég húzós az ára(150-180között). Ha valaki tud esetleg bontottat, vagy valami forrást ahol tudnék egy kicsit barátibb áron szerezni egyet, annak nagyon örülnék. Remélem tudtok segíteni üdv.: Dávid
2007 es XC 450 komplett blokk egybe hibátlan 5-6ű.óra
2004-07ig hibátlan ülés SX/EXC
2009 es SX 250 2T WP első futómű