Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó
2007 es XC 450 komplett blokk egybe hibátlan 5-6ű.óra
2004-07ig hibátlan ülés SX/EXC
2009 es SX 250 2T WP első futómű
Mennyit szánnál rá?
Azért jön be jobban mert valószínüleg amit te endurózásnak hívsz az valójában nem az Épp az hiányzik belőle ami ami az EXC-ben megvan.Zarándolnak meg mindegy mit raknak alá.Egy EXC-vel is ugyanazt megcsinálja.Olvasmányai alapján az erdőben él
Akkor rosszul informálódtam.Elnézést.
Üdv. KTM -hez tükröt tud valaki lc4 esé is jo a duke. Mert nekem lc4 690sm re kellene . Köszi a választ elöre is.
Elado lett a motorom ha vkit érdekel: Ktm sxf 250 2010.es évjárat Musquin replica, akrapovic titan rendszer,factory starter,factory ülés,renthal twinwall, a motorban van egy komplett Rattray kit is.
itt a link:
http://shop.ktm.com/int_en/fac...

A motor ára 1 millio forint hibátlan állapotban!(asszem a kit többe kerül...)
06302033084
Már meg volt. Köszi! :)
Őket még nem próbáltam. a 125-nek máshol van ékelve a csap a sonkában mivel az pörgősebb motor, más a lökethossza. Az nem jó hozzá de a pink motorst megpróbálom köszi!
kiárusítom a következő termékeket !

450 exc - hez keresek erősebb hátsó rugót az alap gyárinál, mert nagyon összeül minden ugratásnál.Vagy ha van valami ötlet, azt is megköszönöm.Azt mondták a kollégák, hogy az a rugó amivel a gyárban szerelik, kb. 75 kg súlyú népekre van optimalizálva, én meg egy húszassal vastagabb vónék.A gép 2004 -es, ha számít

ha kell adom cserébe a gyári rugóinat is .

Hátsó rugóba a 88-250 a legerősebb ?
Nekem nem sürgős
Lehet hülyeséget írok, de anno, amikor még a 125-ös Gas Gas os időszakom volt, akkor gondolkodtam, hogy lecserélem egy 200 asra, és többen is azt mondták, hogy megegyezik a 300-as főtengelyével. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudom, de egy próbát megér, hátha megegyezik valamelyikével.
Megnéztem a videókat, nagyon jó helyeken mentek. Látszódik a rutin meg az évek... Meg az SX Én most ezalatt a pár hónap alatt annyi felejtettem.. Ahol az EXC-vel szeptember elején röhögve kimentem, ott vasárnap nem tudtam .... Vissza kell még zökkenjek. Amúgy ha készülnek friss videók, azt megoszthatnád velünk.
Csóóó Látom emlékszel rám az EXC-s korszakomból. Aztán eladtam különböző dolgok miatt, majd 2-2,5 hónapig nem volt motorom, aztán szombaton megvettem az SX-et... Hát izé, nagyon gyémánt a motor, egyedül a hosszú 1-es okozott egy kis bosszúságot endurozáskor, de meg lehet szokni. Nekem jobban bejön, mint az EXC !

Amúgy köszönöm szépen a melegindítós kérdésemre a válaszokat ! Most már tudom mit merre meddig.
Nem egyezik meg, és a blokk sem ugyanaz...
Pinkmotors.hu
Náluk van minden.Az is lehetséges hogy a 200-as főtengely megegyezik a 125-ével!A blokk ugyanaz!
De, csak most osszevissza van az idobeosztasunk, igy lehet te hamarabb elered
Van eladó első gyári ktm SM sárvédőm karcmentes állapotban, narancs színű, illetve hátsó SX sárvédőm 00-03évjárat közötti motorra (matricázott, hibátlan állapotú). Illetve egy EXC sárvédőm is van előre szintén hibátlan 00-03 évjáratokra.
Csere érdekel kézvédőre, letámasztóra...
Kérdezd meg őket:
krosszmotorok.hu
gerecsemotor
Már nem beszéltek egymással?
Irj neki mail-t mert szerintem erdekli majd a dolog
sziasztok,van egy ktm grx 50 blokkom gyujtás nélkül,előtte amal sem volt benne,és érdekelne ,hogy másfajta gyujtás belerakható e.segitsetek,minden ötlet érdekel
Sziasztok!
Kovács Dávid (dzoni) a nevem, most írok először a fórumra.
Van egy 2004-es 200 exc-m, és eltörött benne a főtengely. Körbe telefonáltam a bontókat és sehol nincs ehez a típushoz. Utángyártottat eddig csak 125-öshöz találtam, a gyárinak meg elég húzós az ára(150-180között). Ha valaki tud esetleg bontottat, vagy valami forrást ahol tudnék egy kicsit barátibb áron szerezni egyet, annak nagyon örülnék. Remélem tudtok segíteni üdv.: Dávid
Fekete, üléshuzatnak való anyagot tudok szerezni viszonylag olcsón, ha kell.
Ertem a kutyakajat meselte o maga sem ertette. De beszartam mkor meselte