Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis aranyos
Persze hogy van itt is van róla egy kép! http://kepfeltoltes.hu/110119/ufo02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
jajjjj háát seeeemmmiiittt :) csak mondtam.. olyan vagy..
...."+anyámmal élek és ne legyek menő?"
a kérdés adott volt : barátnőd van ? fudejónak jó leszel te is a barátnőd meg megy a közösbe ha 580 fölött van ne haragudj ha bunkó vagyok
mit akarsz te tudni?
Sziasztok, a nevem nemondhatomel Ádám Gy-M-S megyében lakok van egy babettám meg két kutyám,és egy működésképtelen honda dióm.. Hát ez lennék én
és ott akkor lehet tőled kérdezni személyesebbeket is? :D
valóban jogos a kérdés.. nagyapámnál is csak KCN létezik.. hiába van nagy betűkkel a motoron hogy KTM, az neki KCN.. szóval kell egy ilyen fórum is!
na ELLEHET húzni jó? :D
ez annál rosszabb
kb.. :D szia ádám kérlek mutatkozz be! van csajod? hozd IDE! mesélj magadról és találunk rajtad fogást! :D
mit ahogy a címe is mutatja KTM, vagy egyáltalán ilyen márka hogy KTM ? nem ismerem...
lementem mamáékhoz .. nőtt a távolság
ő még nem de te fogsz! :DSA ha így folytatod :D
Chat lett belőle? :D
Most Te költöztél el vagy én?
mérnem húznád szét? pedig csak pár csavar fogja.. :D amúgy ez a topic nem a motorokról szól! bocsi! i hope your come back!
Műszaki iskolát végeztem, műszaki technikummal és ilyen körülmények között fogok dolgozni is, igaz nem autó, motorszerelő de nem vagyok műszaki analfabéta. Dt-t rengeteget bütyköltem elötte a robogót, igaz nem egy kaliber mert 2t és nem 4, de egy karbi beállítás nem fog nehezemre esni. Ha egy 4.6 ccmis nitromethanos modellmotort amin 3tűs karbi volt és pár fokos időjárás változás után újrakarburálás kellet neki és az sem fogott ki rajtam akkor ez sem fog :) Csak szeretek tisztába lenni a dolgokkal mielőtt eltekergetem. Nyilván a blokkot azért nem húznám szét...
bunkóvagy!
mind2 en segítséget kérnek! :D
telefonszex
egymástól 160km-re? nagyon pro-k vagyunk