Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmész a picsába ez már nagyon off
csak ha SM!
dörgölj mást az orra alá.. :D az orra alatt a szája van ugye, te meg szeretsz oda dörgölőzködni nem? :D ez kicsit OFF volt de így teljes a történet :D
puszikállak remélem karácsonyra már találok motort és megint lesz karácsonkor legalább 10 fok akkor megyünk egyet motorozni
Alapvetően nem vagyok hülye gyerek, sőt műszaki ember vagyok tehát valamilyen szinten értek a dolgokhoz csak mivel még nem volt tapasztalatom 4t-vel és ilyen karbival ezért kérdezek, de ne hidd hogy sík vagyok hozzá :)
az a baj levi h holnap fáért kell mennem reggel elvileg! meg szar idő lesz.. aztán ha el akarnék menni hozzád akkor onnan 3 ig haza kell érjek mert megyek vissza szekire vonattal mert a pina nagy úr és oda kell érjek időre! :D de amúgy basszus olyan szívesen elmennék :D vinnék neked csokit is
Jaja.Bonyolult kapcsolatban élek
Nem tudom eldönteni hogy a jobb vagy bal kezemmel csináljam
hogy az orrod alá dörgölhessem a megfelelő pillanatban
Minek irod fel?Innen nem törlődik ki
marad a markod, házasságig ugyis baszhatod
Az nem baj ha a mai ugrott
ezt felírtam!
akkor téged is adunk el a négereknek

mint minden normális férfi jóvicc
Miután ezt meghallottam megilyedtem és még nem került precedens az aktusra.
Én várok a házasságig mint minden normális férfi
ahogy látom dávid MOST ugrott az esti dugcsi.. :D
hát ezután biztos hogy kapni fogsz!
nem is az a kérdés h ő miért él még de ÉN miért élek még akkor
Ha nincsen Martina, ott a farpina
akkor te még hogyhogy élsz?
menekülsz mert eladunk a négereknek, legalább lesz egy ktm-em is meg a nyaralás is ingyen lesz

Máskor hagyd magad!Olyan mint a fekete özvegyné!
Párosodás után megöli a párját
még szép hogy kihasznált, hiszen nő... csak az a baj hogy náluk az összes pina kivéve Martin nála pina van de fiúnak vallja magát
azt meglátod a sunám micsinálok veled?
na jólvan akkor kitagadlak Tlna megyéből is
Nem tudtam neki nemet mondani.
De később rájöttem hogy csak kihasznált...