Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én veled nem fürdök 1 vízbe ABBIZTOS!
ja és állitólag fertőző ugyhogy gyere csak tavasszal 1-2 napra a Zoliékkal csak le kéne gurulni horvátba
ez nem így van!
mondjuk tényleg sokkal komolyabb a történet amit ő kerített a számok köré mint a valóság
nehogy elmotorozzak az esőgumijaimmal arra holnap.. ja de beteg vagy bocsi!
amúgy nem rosz méret 480ast láttam közelröl az tetszett. 580tol már lehet fájna a hátad
hát te mekkora hülye vagy most tényleg kiégtem
van fantáziád.. de legalább tudhatnád hogy miért 586
többször is, és biza megrángattam a szarvát (a motorról van most szó)
na jó, azért annyira nem, mert ha bajt csináltam volna vele felgyújtja a LabanCot
semmi kül csak múltkor beszélgettünk a dórival mikor épp nem a dávidnál volt aki épp PÁLINKÁZOTT, aztán rám mozdult..de mondom áá nem.. de ezt nem is szeretném itt most mindenki előtt kibeszélni ezt elrendeztük egymás között.. és akkor mondta a mellét és h mekkorát szeretne.. már az első szám horribilis nagyságú volt de ez a 2. amit az imént le írt ahhoz képest semmi...
én itt kiégtem ez már egy másik topicba való téma szerintem
Linkas, normális vagy? Kexet hagytad hogy ráüljön a motorodra ?
megtörtént az esemény, örüljél
áháhááá most miéért? komolyan lehúzna a motorról
Dehát látod, nem a méret a lényeg
"ismerősnek jelölve" igazolj vissza
nem tűri, csak nem fogja fel.. de múltkor nagyon "keményem beszólt" bizony! a kavicsradarját meg bekaphatja
de Talma 2fejjel alacsonyabb nállam hétfőn találkoztam vele
jajam, feladtam kedd este a dolgot szerdán hazajöttem

na mondjátok már mi ez a mellméretezéses dolog
Azkiaz?
látod levi ott írja 586 os! azt képzeld mi köbcenit.. talma 125 be világbajnok akkor dórika akkora mellel mi? :D
azt látom hogy még mindig mindenki baszogatja de tűri, szerintem tényleg meleg a gyerek össze kéne hozni Martinnal
télleg itthon vagy? :D
jaaaaaaaaaaaa én azthittem pedig h mivan
miazhogy nem járok ? he? na jó igazad van hazajöttem mert lázas vagyok