Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj egy mail címet és küldöm is!
Megvan a Supermoto szett is még ha érdekel!
küldd már el a pontos cimed légyszi,- mert a srácok reggel indulnának! olyan 7-8 körül szeretnének odaérni! kistocs@gmail.com
akkor már ki is nyomtátok ?
Telefonrol nem jo, elutom a szmajlit ez volna:
Meg hat, kokuszos csokis volt
meg is ettétek?
Igen ezt pl mi csinaltuk
Szia! Igen szoktunk. En csak a bukosisakomat es egy smc fejidomot abrazolot tettem fel
Szia ma hallottam hogy szoktatok csinálni tortákat és képet is tettél már fel, nem lehet hogy régebben e töltöttél fel egy nagyon szép ktm es tortát?
hát ő lehet.. én inkább veszem ahonnan eddig mert hozzám mire elkerülne 2 liter olyan 10w50 az 7000 ft vagy több ide meg ingyen, hozzák nekünk és így csak 6e..
Sziasztok!

Valaki tudna segiteni 380exc gyújtással kapcsolatban?
A probléma ,hogy csak nagyonnagy rugásra indul a motor,
normál rugásnál még szikra sincs v. csak gyenge.
Nem gondolom,hogy igy jó lenne.
Előre is köszi
Itt 2800Ft úgyhogy szerintem ennél marad
Telefonon is lehet persze!Én is onnan rendelek és aszem 20ezer felett ingyen postáznak.
castrol 10W50 est tudok neked 3200 ér ha kell vagy 3100
castrolt még nem használtasm de a power részing az szinte ugyan azon árban van... esetleg jobb a castrol 10w-50 power ?
bugic.
te vagy az én emberem...
ott az olajam..2200éert amaz a z10w-60 de irja is hogy csak részszintetikus..ennek ellenére az is biztos hibátlan..de a10w-50 azt használom nagyon régóta és azzal kicsit mintha szebben ment volna mint annó mikor választotam (2005)a 10w-60 ill a 10w-50 olaj közül..
nagyon király..
szállitanak .. pár napon belül..í?
és telefonon is meg tudom rendelni vag csak interneten?
mert a telifont azért jobban szeretem
de ha csak internet..ugy is jó.
Én ezt a boltot tudom.Rendeltünk tőlük és korrektek.Hamar mehoznak mindent.Ezt az olajat nézegettem hogy nagyon olcsó de 10W-60-as full szintetikus a minősitése pedig ugyanaz mint a többi olajnak a kategóriában.Valaki esetleg használ e ilyet vagy ha nem akkor zarándolt teszteld le milyen is Én Elf-ből a Moto 2 XT Tech-et rendeltem havernak.Ő meg van vele nagyon elégedve és a többihez képest jó árba vannak!
válaszokat előre is köszi...csak márka ár és leirás együtt( tapasztalatok) jó.
hály
szeretnék kérdezni...
én az 4t motorjaimban eddig elf aztán honda részing aztán megint elf 4xt 10w 50 olajat használtam...nagyon jó árben vettem őket..2400ft/liter és irdtalna hosszú életű motorokat csinált az összes gépből ami alattam futott..husabergek(2) ktm(3) most az a bolt ahol vettem már nem forgalmazza szegeden...
hol tudok ilyen olajat beszerezni esetleg...mennyiért...
illtve milyen olajat használtok ami jó is és az ára sem oly eget verő...10w-50
repsol 10w-50 részing(3400éert tudom)

valaki vásárolt már itt?
http://www.motorolajcenter.hu/...
ez áfás ár..?
mert az akkor jó és maradnék ennél az olajnál.
Nekem? A Parillánál reklamálj...
Lehet mégis érdekes lehet,majd értesítelek ha úgy alakul....
Egyben akarom eladni, odaadom 5000ért!
Igazából inkábbcsak a fejidom része érdekelne hogy azt hogyér adod :) De nem tudom mennyibe mennek ezek úgyhogy mondj te egy árat amit elképzeltél érte