hát ő lehet.. én inkább veszem ahonnan eddig mert hozzám mire elkerülne 2 liter olyan 10w50 az 7000 ft vagy több ide meg ingyen, hozzák nekünk és így csak 6e..
Valaki tudna segiteni 380exc gyújtással kapcsolatban?
A probléma ,hogy csak nagyonnagy rugásra indul a motor,
normál rugásnál még szikra sincs v. csak gyenge.
Nem gondolom,hogy igy jó lenne.
Előre is köszi
bugic.
te vagy az én emberem...
ott az olajam..2200éert amaz a z10w-60 de irja is hogy csak részszintetikus..ennek ellenére az is biztos hibátlan..de a10w-50 azt használom nagyon régóta és azzal kicsit mintha szebben ment volna mint annó mikor választotam (2005)a 10w-60 ill a 10w-50 olaj közül..
nagyon király..
szállitanak .. pár napon belül..í?
és telefonon is meg tudom rendelni vag csak interneten?
mert a telifont azért jobban szeretem
de ha csak internet..ugy is jó.
Én ezt a boltot tudom.Rendeltünk tőlük és korrektek.Hamar mehoznak mindent.Ezt az olajat nézegettem hogy nagyon olcsó de 10W-60-as full szintetikus a minősitése pedig ugyanaz mint a többi olajnak a kategóriában.Valaki esetleg használ e ilyet vagy ha nem akkor zarándolt teszteld le milyen is Én Elf-ből a Moto 2 XT Tech-et rendeltem havernak.Ő meg van vele nagyon elégedve és a többihez képest jó árba vannak!
hály
szeretnék kérdezni...
én az 4t motorjaimban eddig elf aztán honda részing aztán megint elf 4xt 10w 50 olajat használtam...nagyon jó árben vettem őket..2400ft/liter és irdtalna hosszú életű motorokat csinált az összes gépből ami alattam futott..husabergek(2) ktm(3) most az a bolt ahol vettem már nem forgalmazza szegeden...
hol tudok ilyen olajat beszerezni esetleg...mennyiért...
illtve milyen olajat használtok ami jó is és az ára sem oly eget verő...10w-50
repsol 10w-50 részing(3400éert tudom)
Igazából inkábbcsak a fejidom része érdekelne hogy azt hogyér adod :) De nem tudom mennyibe mennek ezek úgyhogy mondj te egy árat amit elképzeltél érte
Megvan a Supermoto szett is még ha érdekel!