Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegyem alád most meg nem írsz :( :D
ha mentél volna már 950/990 es SM el nem várnád a kérdést.. :) mert valószínűleg fel sem ülnél szívesen a tiedre. :D és biztos nem vennék ennyi pénzért 690 et..
ja itt vagyok!
Jézus mária ez tényleg igaz? :
Itt van.
Kép van?
Hello Zsir!

Nem erdekel egy 300mm elso fektarcsa?spec vastag anyagbol,dakar motoron volt,de supermotyora is jo lehet
20 mm-es magasítóm van, ha az jó...
Ezt azért kifejthetnéd, hogy mit értesz ' látványosan szar' alatt...
Maaaaaartin itt vagy ?
Latvanyosan szar a tank megoldasa (szerintem) .. Ez is hozzajarul -amellett hogy batar nehez dog- ahhoz hogy ne kelljen
Durva azert
üdv. valakinek elfogadható áron kormánymagasitója? 30 mm-es! köszi
Durva!
Én is ismerem a srácot akitől vetted...de azért remélem hogy nem vagy babonás...
A motor az egyik barátom legjobb barátjáé volt,és fél évvel ezelött amikor még nem szándékoztam megvenni megkértem had menjek egy ilyennel hosszabb távon,kimentem hozzá összespanoskodtunk elmentünk egy laza 200 km-t,beültünk fagyizni és elmondta frankón mi volt hogy volt.....
Volt rá fél évem hogy kitaláljam evvel együtt tudok e élni kell e ez így nekem.
Aztán szépen megnéztem a piac többi darabját és kiderült hogy mindnek van nyűgje csak avval a különbséggel hogy a tulajoknak fogalmuk sincs ki és hogyan és én mondtam ,ez a nyom nem lehet hogy azért,meg hogy lehet hogy 16-km rel az összes csavar megbontva stb.......
Tehát választhattam amit tudok,ill a bizonytalan jó.
Meg az ár is baráti lett,és jelenleg így is 2-kilót kölcsön kell kérjek hogy kifizessem..nem hiszem hogy boldogabb lennék ha a tuti állna itt vagy mikor Kakucson repül a sóderba pont szevasz a 2-kiló
nekem is hiányérzetem lett volna nélküle
Már vártam ezt a kérdést
Meg volt:D
huhú, itt valaki nagy titkok tudója
Ez egy tiszta ujszerű gép kevés kilométerrel nem ? Az ára meg tényleg elég ár alatt volt hirdetve... Jo a gép amugy?
Az előéletével is tisztában vagy
irtam vissza! remélem megkapod!
ádi kezdődik a BK!
akkor elnézést kívánok! :) és milyen?