ha mentél volna már 950/990 es SM el nem várnád a kérdést.. :) mert valószínűleg fel sem ülnél szívesen a tiedre. :D és biztos nem vennék ennyi pénzért 690 et..
A motor az egyik barátom legjobb barátjáé volt,és fél évvel ezelött amikor még nem szándékoztam megvenni megkértem had menjek egy ilyennel hosszabb távon,kimentem hozzá összespanoskodtunk elmentünk egy laza 200 km-t,beültünk fagyizni és elmondta frankón mi volt hogy volt.....
Volt rá fél évem hogy kitaláljam evvel együtt tudok e élni kell e ez így nekem.
Aztán szépen megnéztem a piac többi darabját és kiderült hogy mindnek van nyűgje csak avval a különbséggel hogy a tulajoknak fogalmuk sincs ki és hogyan és én mondtam ,ez a nyom nem lehet hogy azért,meg hogy lehet hogy 16-km rel az összes csavar megbontva stb.......
Tehát választhattam amit tudok,ill a bizonytalan jó.
Meg az ár is baráti lett,és jelenleg így is 2-kilót kölcsön kell kérjek hogy kifizessem..nem hiszem hogy boldogabb lennék ha a tuti állna itt vagy mikor Kakucson repül a sóderba pont szevasz a 2-kiló
Nem erdekel egy 300mm elso fektarcsa?spec vastag anyagbol,dakar motoron volt,de supermotyora is jo lehet
Durva azert
Volt rá fél évem hogy kitaláljam evvel együtt tudok e élni kell e ez így nekem.
Aztán szépen megnéztem a piac többi darabját és kiderült hogy mindnek van nyűgje csak avval a különbséggel hogy a tulajoknak fogalmuk sincs ki és hogyan és én mondtam ,ez a nyom nem lehet hogy azért,meg hogy lehet hogy 16-km rel az összes csavar megbontva stb.......
Tehát választhattam amit tudok,ill a bizonytalan jó.
Meg az ár is baráti lett,és jelenleg így is 2-kilót kölcsön kell kérjek hogy kifizessem..nem hiszem hogy boldogabb lennék ha a tuti állna itt vagy mikor Kakucson repül a sóderba pont szevasz a 2-kiló