Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó! oké! mehetünk jövő héten elvileg lesz 1 kis jó idő akkor 1 napon mehetünk 1 et :) suliba vagy vagy melózol vagy h érsz rá?
srácok tud valaki sx-f 450-be hátsó kerékagyat?
Ja amugy Bonyhád közelében lakom látom Tolnai vagy! Mehetnénk majd gurulni egyet, meg akkor kérek még pár tanácsot. :)
Köszi szépen! Igen nagyon sokat segítettél! :)
Asszem ez már a vég, egyetértek a csikával
Szia!
Tudok ajánlani egy olyat, amiben tuti nem fogsz csalódni!
A hátsó idomon már nincs rajta a matrica
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4_supermoto-623
7742
Akkor kérdezz meg olyat is akinek a régebbi 43-as lett megcsinálva milyen az is ha jóóó Meg,ha tudsz próbálj ki egy újat is amihez még nem nyúltak
A képeken látható alkatrészek eladóak. Érdeklődni a 06 305862122 számon lehetséges.
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék venni egy Lc4-supermotot,de eddig csak sport vasaim voltak.Esetleg tudnátok pár tanácsot adni,hogy ezeknél mire kell figyelni a megvételnél?Előre is köszi.
Ha jól tudom abban az exc-ben amit linkeltem még a régebbi fejlesztésű, 43-as WP található. Mentem már ilyennel, bár az 125-ös krossz volt, és nem tudom milyen állapotban volt a teleszkóp... Nekem a mozgása nem tetszett, darabosnak tűnt. Egy ismerősömnek van egy 2006os 250es exc-je, amiben tudomásom szerint 48as Wp van. Ennek sokkal jobbnak tűnt a mozgása, dinamikusabban nyeli el az ütéseket, amikor átmész egy nagyobb rönkön egyszerűen átlibbent rajta, egyszerűen jobbnak éreztem:) nagyjából ennyi, de persze menni kell azzal a motorral amit meg akar venni az ember!
szétszeded megtudod...

igy kivűlröl , hogy gyűrü törött, vagy dugo, vagy szelep görbült, esetleg beégett, vagy vezérlés szált el,( de még lenne pár dolog.) max a harry potter tudná megmondani.....
Fú nagy szopás, de én csináltam magamnak komplett tömítés készletet plusz vettem egy hibátlan bontott hengerfejpakolást és tökéletes volt, sosem eresztett sehol
Nem kell 150-es IQ kicsavarni 7 csavart (blokk alján 3, váznyakban 1, olajszűrőnél 3), kivenni a 2 szűrőt, felrakni 2 újat, meg beletölteni az új olajat
Sziasztok! Menet közben egyszerűen leállt a 450es sx-em, kb mint ha kifogyott volna a benzin de még félig volt a tank. Itthon megnéztem szikra van viszont a kompresszió elment belőle. Ha rárúgok nem fúj sehol de mégis nagyon könnyen lemegy a berúgókar. Szerintetek mi lehet a baj? Előre is köszönöm.
a szűrők száma: az első szűrőé HF-156 a kis szűrőé HF-155 sztem hiflofiltro szűrőt vegyél ezt írja a gyár is meg tényleg jó minőségűek.. olajat meg én castrolt használok , valaki motult használ mert sok pénze van de sztem semmivel nem jobb mint a castrol csak a nevet fizeted meg! de ebbe majd most biztosan belekötnek az OKOSOK! ha télen is motorozol akkor télre én 10-40 5-40 es olajat ajánlok mert az vékonyabb és jobban ken mikor hidegen indítod ha csak nyáron akkor 10w-50 és felette (10w60, 20w60) remélem segítettem :)
sztem inkább vidd el szervizbe! :S a motor is jobban jár meg te is.. :) de amúgy: sztenderre teszed a motort, aztán a blokk alján van 2 csavar 1 nagyobb az 21 meg 1 kisebb az 17 es kulcsal asszem kicsavarod, aztán 1x onnan fog folyni az oil! a másik, a blokk előtt található olajszűrő levétele, lecsavarozod a fekete védőt lecsavarod az olajszűrőt, aztán az olajszűrő alá kukkantva látni fogsz 1 kis inbusz csavart azt is kicsavarod akkor kifolyik a vázból az olaj! míg kint vannak a csavarok a helyükről a villanyaknál a kormány alatt és a hűtő fölött ott jobb oldalt oldalt van 1 csavar azt is kicsavarod (később ide is öntesz olajat) miután kinn van minden csavar leszeded a motor jobb oldalán a hátsó fék kar mellett lévő kis deklit az alatt van még 1 olajszűrő onnan is folyik ki 1 kevés olaj, jó esetbe! (oda is van írva a deklire h OIL FILTER) jól nézd meg h a mostani olajszűrő a kicsi hogy van benne mert az újat is úgy tedd vissza, és a dekli tömítésre nagyon vigyázz összerakásnál be is kenheted 1 kis tömítőanyaggal! szépen tekergesd vissza a blokk aljába a csavarokat, aztán mehet a blokk elejébe a nagyobb szűrő alá a kis inbusz csavar EZT EL NE FELEJTSD VISSZATENNI! aztán felcsavarozod az új szűrőt előre, majd az oldalsó kis szűrőt is berakod és visszacsavarozod a deklit. miután minden csavar a helyén van tipp topp kivéve a villanyaknál lévő akkor szépen fogod a (sztem 10w50) es olajat lecsavarozod a blokk bal oldalán lévő fekete csavart és öntesz oda 1.3-1.4 liter olajat. aztán mikor ez megvan a villanyakhoz öntesz papíron 0.6 litert, de önthetsz 0.7-0.8 at is azt is látod majd... visszarakod a villanyaknál a csavart ha van rá lehetőséged akkor a réz alátétet itt is és az összes csavarnál kicseréled újra! visszacsavarod a blokk bal oldalán lévő fekete kupakos csavart és elindítod a motort vársz míg telenyom mindent olajjal és ellenőrzöd a szintet ott a kis ablakon, a felső nívónál legyen,minél több annál jobb.. ha kevés van benne akkor a blokkba öntessz még annyit h a felső nívót ÜSSE azt cső.. én így csinálom 3 éve és nem volt még pánik, ha valamit nem jól írtam akkor majd az okosok leírják de sztem ez így patent.. :)
Sziasztok! Ktm -Lc4 olajcserét nagyon bonyolult megcsinálni? Vagy külön ezért el kell vinnem szervizbe? Van aki otthon csinálj? Ha igen akkor légyszíves írd le lépésről lépésre, hogy kell! Köszönöm!
A villa beépíthetőségét a villahíd határozza meg nagyban. Így ha villahíddal együtt cseréled a telókat, akkor nagyobb sanszod van rá.
Üdv!
Elnézést hogy ide arcátlankodok,legjobb barátom egy 520-as SX-et szeretne vásárolni,itt a link
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Azt szeretném megkérdezni hogy ezekről mit érdemes tudni,szervíz igény,olajcsere intervallum...
Vagy esetleg valaki ismeri-e ezt a motort
Válaszokat előre is köszönöm szépem
Üdv: Dave
Minek neked ebbe másik villa Antikám? mit tudsz Te amit a villa nem?
Hellotok!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

Erről a motorról tud valaki valamit?

Ha nem, akkor első ránézésre mi a véleményetek?

Az ilyen régebbi évjáratokba hogy lehet beleépíteni az újabb villákat?
Gondolkodok rajta hogy kicseréltetem én is, mert kicsit zavaró mutlkor már a minimálértéken volt az olajszint, gondolom evett is meg nyomott is ki valamennyit... Neked mennyibe fájt megcsináltatni az egészet?
0.15 sztem nem 0.20