Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szép lehetett.
Nem vesz már motort aztán hogy-hogy tán űrhajósnak készül?
egy galogos félbeszakította a versenyt... zebran a bmw-s majdnem elütötte, de megbírt állni. bence meg a járdára ment fel ugy kerülte ki. de tartotta az iramot a bmw csak kevesebb hely jutott neki
és ki nyert? :D
Hat sulira koncentral, ahogy enis. Volt egy 950 sm-je azt is most adta el es nem is vesz mar motort. A sztorinak a lenyege h egy bmw645i vel versenyzett a felso tiszaparttol az agip kutig etelka soron. Tehat 180 varosban jardan egy kerek minden jatszott
Azt szerintem nem de nem is beszéltem vele már vagy másfél éve, el van tűnve.
Sziasztok!

Hátha érdekel valakit!

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ár alkuképes!
bmw 645i vs 660smc-t mesélte? felsőtiszapart utcai verseny
Jaa mert Döme is egy állat mint én. Egyszer lejött Szegedre csapatni még az smc-vel nekem akkor még a régi vasam volt mentünk egy karikát, nem volt egyszerű vele tartani a tempót...
nem ezt mondom de nekem a legkevesebb 5 liter volt és nem élveztem ugy a motorozást ahogy kihoztam belőle
És az enyém is
akkor a mi gépeink ufók
Döme bencének sem sikerült 6 liter alá menni az smc-vel anno városi, és országúti vegyesben, haladósan nekem is a 610 megevett 6-7 között keihin fcr41-es karbival szintén.. persze ha nem huztam vna 4-5ezer fölé meglett vna a 3-4 liter de nem birtam ki
625 szürke blokk
Hello!
Keresek '02 125 exc-hez
első féklámpa kapcsolót
váltókart
digitális kijelzőhöz a funkciógombokat, kmóra kábel, jeladó
oldaltámaszt
7ezer forint.04-ig gyártott hátsó lámpás sárvédőtoldat.
hali! 04 es szürke LC4 és 32 ezernél járok! 19 nél vettem a motort! a szabadonfutót kb akkor cseréltem.. 29-30 nál a szívó oldalit és most lesz a kipuff... lassan a henger talp tömítés a soros..
Mennyiért? (csak h érezd, tudok normálisan is válaszolni...)
heló.van egy ktm sx 250 2002-es azt szeretném tudni hogy ha endúrózok velem mennyi óránként cseréljek benne olajat (kuplung,blokk,fék),dugót,hajtókart,stb?
Heló!
Mennyi kilométernél jársz,hogy cserélted?
LC-4 ről beszélünk?
Most mondjam azt hogy van? Van nekem egy eladó ha érdekel!Csak hogy érezd a törődést
bááááááááázmeg.. :S igazad van.. na hopp 10e. :( na ma vagy holnap szétszedjük köszcsi!
Sziasztok,

02es évjáratú 400EXC-re keresek sárvédőtoldatot (ami a rendszámot tartja) Akinek van eladó sorban, az ne fogja vissza magát és írjon!
Ez olyan, mint a teló szimmering. Abból se cserélünk soha egyet. Ugyanazt a terhelést kapják, mitől bírná az egyik tovább, mint a másik?
te zsiráf az miért van h most lett kicserélve a szívó himbagörgő kb 2 hónapja, szelephézag is lett állítva, azóta most 1ik nap meg lett hajtva rendesen a motor (szerpentinek kerekezés faralgatás stb stb..) és megint katto-ciripel ott a szelepfedélnél, elment a hézag vagy most a kipuff görgő ment el? (mikor szét volt szedve az jó volt azért nem lett cserélve)és mikor legelőször állítottam hézagot a szívónál rohadt nagy volt a kipufogó meg olyan szoros h nem ment alá a 0.15 ös..
jó oké.. de az olaj nekem bugyog az biztos.. :D de a gyújtás is olajba van nem? szal azt nem mondtam rosszul vagy de? :D