Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fain gép, nagyon csecse!
Próbálnám
Pont ugyan olyan... csak méginkább huligánkodóbb
SuperDuke-hoz képest, hogy tetszik?:)
Alakulamolekula
szakadásmentes 20 e HUF
ha jövö hétig megmarad majd lefényképezem
EXC ülésről kép-ár?
14-es Lánckerék senkinek nem kell?
Mi nem megyünk be,mert úgyse tudunk semmit venni,mert csórók vagyunk.
Kuplungmunkahenger védő gyári KTM powerparts új
SX:125/200 1998-2006ig
EXC:125/200 1998-2007ig
Eladó 2004-2007 ig SX/ EXC ülés
EXC/SX 04-07 ig 450/525 hátsó segédváz
4T lánckerék védő műanyag
Bammeg én még sosem álltam meg a bolt előtt,mindíg bemegyek.Nem is értem minek kell előtte megállni? Az ajtó kitámasztó meg a faszomat se érdekli,kinyitom az ajtót bemegyek,a kitámasztó engem nem érdekel
Ui: A sárga cipőket kb 3 hete dobtam a kukába
Kitámasztó.Tudod,ami a motor oldalán van,és ki kell hajtani mikor megállsz a bolt előtt. Kicsit nehéz így elmagyarázni egy olyannak mint te,aki még nem látott motort közelről!

U.I. Hol vannak a képeidről a sárga cipők?
Most kitámasztó kell vagy letámasztó?
Konyha asztal alá,mert igen billeg,azt kilötyög a húsleves!

Amúgy egy régebbi 200 EXC-hez. Nem is értem minek rá kitámasztó,mikor fa mindenhol van a bakonyba aminek neki lehet támasztani!
Mihez kell?Létrához?
Van valakinek eladó kitámasztója? A felfogatás is kellene,mert a kitámasztóból csak a vázon lévő lyuk van meg!
ami szerintem megvédi a hűtőd minden ellen ..azal a z a baj hogy a szél ellen is óvja..
és lásuk be .,..a szél ellen is ovott hűtők.. .hamar berottyanak...
egycő csinálta mperforált lemezből olyan kiszúrás ell en is védőt.. héát a nap végén jöttem rá hogy az gyakrolatilag lezárta a lebvegő útját..pedig lukas volt5mm es perforált lemez...
hát kutyaszar..felfort annyiszor egy nap mint előtte egész életében összessen ...kibasztam úgy mint macskát szarni...
bá rvan olyan ami véd is de annalk legallább 6-8mm átmérőjű..hosszantivágásszerű perforációi vannak..
de még nem láttam olyat.
ez nem véd semmit
a hülye kátélyemese

na fidgyu..elmagyarázom..a hűtőt nem azellen kell védeni hogy szemből átszúrja egy geci nagy fa..legalábbis ezek a védők azellen tényleg nem védenek..
hanem az szok lenni..endúróban...hogy oldalról kap ütést..azellen viszont
Ilyet is tudok adni, ha kell, mert egy 2005 EXC 450-ről most szedtem le, és tettem fel a körülölelős alu fajtát, amit küldtem neked mailben...
Hát sajnos igaza van Giraffenek ez nem véd semmit,nem véletlenül nem került fel motorrra.
Adam46 akkor adj valami másik címet!
Az jó rá, csak az nem véd semmitől...
Vas keret !
Ha alu, akkor elvileg nem jó. Ha a vas keret, akkor az jó 2008-től...ha nem, akkor téved a gyári cikkszámos program...