Bammeg én még sosem álltam meg a bolt előtt,mindíg bemegyek.Nem is értem minek kell előtte megállni? Az ajtó kitámasztó meg a faszomat se érdekli,kinyitom az ajtót bemegyek,a kitámasztó engem nem érdekel
Ui: A sárga cipőket kb 3 hete dobtam a kukába
Kitámasztó.Tudod,ami a motor oldalán van,és ki kell hajtani mikor megállsz a bolt előtt. Kicsit nehéz így elmagyarázni egy olyannak mint te,aki még nem látott motort közelről!
ami szerintem megvédi a hűtőd minden ellen ..azal a z a baj hogy a szél ellen is óvja..
és lásuk be .,..a szél ellen is ovott hűtők.. .hamar berottyanak...
egycő csinálta mperforált lemezből olyan kiszúrás ell en is védőt.. héát a nap végén jöttem rá hogy az gyakrolatilag lezárta a lebvegő útját..pedig lukas volt5mm es perforált lemez...
hát kutyaszar..felfort annyiszor egy nap mint előtte egész életében összessen ...kibasztam úgy mint macskát szarni...
bá rvan olyan ami véd is de annalk legallább 6-8mm átmérőjű..hosszantivágásszerű perforációi vannak..
de még nem láttam olyat.
na fidgyu..elmagyarázom..a hűtőt nem azellen kell védeni hogy szemből átszúrja egy geci nagy fa..legalábbis ezek a védők azellen tényleg nem védenek..
hanem az szok lenni..endúróban...hogy oldalról kap ütést..azellen viszont
Próbálnám