Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi az annyi?
hát te!
hát igen ezek jó válaszok az én/te nem nyerő.. :D de az is jó h otthon tudják hogy hülye vagy? :P :D
sajna nekem is ez a problémám!
De ha végig gondolod a mondókát, akkor rájössz, hogy csak ezek a jó válaszok...
Az is hülye aki erre válaszol és nem kérdez,hogy milyen évjárat,me van több hossz,és stb stb stb
Meg aki így kérdez, az meg azt se tudja mit akar venni!
Tehát egy hülye kérdés
Má megint köcsög leszek,abbiztos Deeee vel nem kezdünk mondatot,deee ki a hülye?
Legyen már ez egy szavazásos kérdés?
Jaaa,közben súgok mán új emberem a képen vajon ki őőő,és neki is van rugója
jaaaa így már értem csak a végét sosem tudtam, csak addig h én vagyok én te vagy te ki a hülye én vagy te.. :P :)
Mit nem értesz? Összejött a mondóka a mai napon, és annak a megfejtése...
Ön, vagy maga...
ki a hülye én vagy te? :D
De van...elvileg ua, mint a láncfeszesség állító csavar...
ha én vagyok én és te vagy te...
Enduro kerékszett eladó KTM-be vagy Husabergbe gumikkal, féktárcsákkal, lánckerékkel. 2004-es évjáratú, DID ráfokkal, szép állapotban. Ár: 90eFt
Sziasztok,nem érdekelne valakit esetleg egy AKRAPOVIC titán rendszer,ami 450-s SXF-n van,és 2008-as?
Gyári rendszert beszámolnék....
Lehet hogy én? Most már magam sem tudom! De ha ő én vagyok,akkor még mindig nem tudni hogy ki ő!
Akkor meg ki ah nem ő ? Tán te ?
Ne hidd el neki! Nem ő az!
igen én vagyok az ...
Te vagy az?
az nekem is kéne 525-re
Nincs kartervédőd régi fajta 300 EXC-re?
Nnnnna mivan? Megnéztem a videókat,nem lettek azé olyan rosszak,bár a lényeg tényleg mindig lemarad!
Ha visszaolvasol az oldalon megtalálod, kb havonta felveti valaki az oil témát aztán ki is robban a háború tiszta dallas Szerintem nem annyira az olaj márkájától függ a dolog hanem hogy rendszeresen és mindíg időben cseréld