Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁ, vazze....az az ablak a felső holtpont jelét hivatott mutatni, nem az olaj bugyogását...
a kattanás azért van mert a dekompresszor visszaugrik, és aznormális igen a gyújtás is olajban van.. azon a nyíláson bugyog az olaj ha minden oké! a többit nemtom..
Nekem mindig egy nagy kattanással áll meg... De szerintem ez teljesen normális!
640-nél a gyújtás felőli dekni mögött van olaj?Csak mert van kémlelő nyilás felül.
Mi lehet a gond, amikor nyomom le a berúgókart és tekeri közben az öninditót (olyan hangot ad ki mint amikor inditózol, csak folyamatosan a kar lenyomásával)?
Elszállt a szabadonfutó?
Mert ez egyik pillanatról a másikra történt, berugás közben
Egyébként az normális hogy amikor leállitottad a motort néha egy nagy kattanással állt meg?
Hali
Ma délelőtt Csehbányai kocsmánál bandázó motoros kör adhatna valami elérési lehetőséget,persze csak ha nem zavarna +1-2 ember.Ma arra mentem de elkellet mennem wc-re mire visszaértem eltűnt mindenki.
Ha magatokra ismertek kérlek jelentkeztek!Ha jól láttam főleg ktm-ek voltak!
üdv
Na ugye? Nem megmondtam?
jó akkor vicces volt..
Más részéről is igaz,és amúgy meg vicces volt.
NGK DCPR 8 E ezt vedd! de pont ugyan ezt mert különben nem lesz jó a menet a rávaló krovafej, és a hőérték se..
ezt poénnak szántad de az ő részéről igaz sajnos.. :S amúgy nem volt vicces :(
Hailyenvagyakkorinkábbneisválaszújjácsakabutaságokattudjátokittmo
ndanidehogyegítsetekvalakinekaztmárnembunkókvagytok!
Máripócsi szentűt!
Templomból hozottat
Segitsetek ki. Milyen gyertyát tegyek ktm lc4 640 2004 sm-be?Sürgős
Sziasztok,gyári dobot keresek 2003-as KTM EXC 300-hoz,ha valakinek esetleg van kérem szóljon,köszönöm.
Hello!
Miért nem emel ki a kuplungom? (hidraulikus Magura)
Még nem szedtem szét, nem csináltam vele semmit, nem volt időm rá...
Szevasztok. ktm exc 300. valaki tudna mondani par szot nekem rola, most akrok egyet venni. valami tipushiba? evjaratot mi szerint lehet megtudni?
Helló
Van valakinek eladó nem hajlott alig használt Magura Sx kormán?
Igenjó lóbőrben van a gyerek, még ma elviszem.
Mi a problémád a függőleges helyzettel?
Úgy van kihívás is
szerintem meg felesleges ellenőrizni az olaj szintet, úgyis hallani a hangján ha már nincs benne olaj
Mert? Hogy érted ezt?
Errol az egységről nem tudtok valamit srácok?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_125_sx-6242447
Marhák :) Köszönöm a válaszokat :)
de csinálhatod még 1500 féle képpen is... a menet közben se rossz megoldás amúgy... :D