a kattanás azért van mert a dekompresszor visszaugrik, és aznormális igen a gyújtás is olajban van.. azon a nyíláson bugyog az olaj ha minden oké! a többit nemtom..
640-nél a gyújtás felőli dekni mögött van olaj?Csak mert van kémlelő nyilás felül.
Mi lehet a gond, amikor nyomom le a berúgókart és tekeri közben az öninditót (olyan hangot ad ki mint amikor inditózol, csak folyamatosan a kar lenyomásával)?
Elszállt a szabadonfutó?
Mert ez egyik pillanatról a másikra történt, berugás közben
Egyébként az normális hogy amikor leállitottad a motort néha egy nagy kattanással állt meg?
Hali
Ma délelőtt Csehbányai kocsmánál bandázó motoros kör adhatna valami elérési lehetőséget,persze csak ha nem zavarna +1-2 ember.Ma arra mentem de elkellet mennem wc-re mire visszaértem eltűnt mindenki.
Ha magatokra ismertek kérlek jelentkeztek!Ha jól láttam főleg ktm-ek voltak!
üdv
Mi lehet a gond, amikor nyomom le a berúgókart és tekeri közben az öninditót (olyan hangot ad ki mint amikor inditózol, csak folyamatosan a kar lenyomásával)?
Elszállt a szabadonfutó?
Mert ez egyik pillanatról a másikra történt, berugás közben
Egyébként az normális hogy amikor leállitottad a motort néha egy nagy kattanással állt meg?
Ma délelőtt Csehbányai kocsmánál bandázó motoros kör adhatna valami elérési lehetőséget,persze csak ha nem zavarna +1-2 ember.Ma arra mentem de elkellet mennem wc-re mire visszaértem eltűnt mindenki.
Ha magatokra ismertek kérlek jelentkeztek!Ha jól láttam főleg ktm-ek voltak!
üdv
ndanidehogyegítsetekvalakinekaztmárnembunkókvagytok!
Miért nem emel ki a kuplungom? (hidraulikus Magura)
Még nem szedtem szét, nem csináltam vele semmit, nem volt időm rá...
Van valakinek eladó nem hajlott alig használt Magura Sx kormán?
Igenjó lóbőrben van a gyerek, még ma elviszem.
Úgy van kihívás is
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_125_sx-6242447