Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÜDV!Keresek 2t exchez hütővédőt 2008tól illetve hütőventilátort.
Akinek van eladó ossza meg!
Illetve eladó pár kacatom:

Acerbis narancssárga alu merevítős kézvédő felfogató szettel
A kormány végébe becsuszó része kicsit viseletes de megszorul rendesen 8000Ft

Idomok 2008tól hütőidom 2 pár illetve első sárvédő
Az egészet egybe szeretném eladni az ár alku megbeszélés kérdése.

Dunlop 21es első gumi dnemtomhányas estére megnézem egy kört használtam laza talajra ajánott csak a szőrők hiányoznak róla szinte új. 10000Ft

Képek este!
Tőlem?:D
Adam64 kaptam tőled 1 levelet de ez valami hibásan kódolt cucc lehet mert ilyen összevisszaság! válaszolj itt vagy küld el még 1X.. :D
nem lehetsz mindég győztes
azért gratula...
Adam64 Ment a levél a képekkel a gumiról! :)
Ahogy Besnyő pistabá mondta,nem az eredmény,hanem a részvétem a fontos!
Grat
Szarul...7. voltam a rajt után, de aztán csak estem-keltem...fejben szétszóródtam, és csak szenvedtem. Az utolsó körben meg fejjel leestem egy meredek lejáróban, mert már ki volt járva. Így maradt a tisztes helytállás, már ha ez annak nevezhető...
Ilyen itt is van rengeteg,aki talál valami kifogást! Azabaj team! Tegnap +2 fokba indultunk,de 10 perc után már folyt a víz mindenkiről!
na hogy ment a race..hanyadik lettél?
Heló Peti válasz e-mail ment a hirdetéssel kapcsolatban...
Persze! giraffe64@freemail.hu a címem....
Üdv. KTM lc4 640hez elado kipufogodobok a prestige két kipufogos változatra valo gyári sérülésmentes..
Egy egyhengeres motornál ami igen komoly teljesítménnyel bír tehát még véletlen sem túramotor azoknál mióta szempont az hogy mennyit eszik?
Egem sosem érdekelt az ilyen, az más téma hogy megvitatjuk kié mennyit iszik.

Ez kb olyan mint hogy turbós benzines autót fogyasztásra vennék sem mint lóerőre nem? á ugyan...
Akartam már menni csak a többieknél van baj eltört a berugókar nincs gumi hideg van blablabla szóval papírpöcsök, de ha mentek jövő 7-en benne lennék
Hallom Feki lecserélte a hondát egy 300-ra?
Hááát minek az? megválnál a kis DR-től? De végre megjött az eszed és kátéjemmet nézegetsz Aztán ha mennél nézni szólj rám
Hali skacok!
http://www.jofogas.hu/borsod_a...
Mi a vélemény a gépről? Van valakinek ilyen? Állítólag 20-25 üzemóra van benne de még nem láttam élőben....
Giraffe#64 e-mail címen elérlek? tudnál dobni a raksanyik kukac frímélre elérhetőséget?
Köszi
Új vagy használt?
14-es első lánckerék Eladó ! esetleg valakit ha érdekel
lényeg,
nekem 50es meg a 45ös van ..és 48ast szeretnék..
Ma menet közben a blokktól kopogó hangra lettem figyelmes, érdekessége hogy nem mindig szól.
Alapjáraton nagyon ritkán, mentet közben jóval többször szól.
Feltehetőleg utcán megy vele ott is tépi neki mint a bolond.Na erre luxus az exc.
jóvanakkor akkor nem illeszti be a gép.