Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Van valakinek egy magura vagy brembo kuplung munkahengere zsebbarat aron elado? Ajanlatokat a vzoli1972@freemail.hu -ra legyetek szivesek!
Udv VAZO!
És ha nem Renthal-t (vagy nem olyan Renthal-t) vett rá helyette
Nem jött be neki? Ugyanaz a forma, ugyanaz a szín, csak az egyikre Magura van írva, a másikra Renthal. Mi nem jött be neki rajta?
Üdv Emberek! :)
Érdeklődnék, van-e valakinek egy 2008-as 450 sxfhez záródarab légszűrőhöz amivel mosni tudod a légszűrőházat is, valamint egy gyári gyertya kulcsa? Esetleg ha megszabadulna tőlük némi pénzért, kérem jelezze nekem!
Üdv Feri! pestmegye
email: hferenc22@gmail.com
Hellosztok!

Mit gondoltok erről a gépről? http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Esetleg ha valaki netán ismerné a motort, tulajdonosát írjon legyenszíves.

Előre is köszönöm!
Hellosztok!

Mit gondoltok erről a gépről? http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Esetleg ha valaki netán ismerné a motort, tulajdonosát írjon legyenszíves.
Ok egyetértek, a 20at használtan gondoltam persze nem újonnan . Tudod valaki megvette de nem jött be neki. A 26 jó ár csak én még válságkeselyűsködöm egy kicsit .Egyébként itt árult egy csóka egy Renthalt használtan de toszik visszajelezni.
Na oké olcsó benzint.
Ez a Renthal pl 32.000,- forint a KTM-nél...
Igazából nincs különbség, mert a KTM bizonyos évjáratai Magurával jöttek, mások Renthallal. 20.000,- olasz kormányok vannak, pl WRP, de az is necces.
Köszi a gyors választ.
A személyes elvárásaimnak a Magura dimenziói tűnnek megfelelőnek, meg most invesztáltam be a motorba egy nagyobb összeget meg még fogok is így 20K lenne a plafon. Azért majd jelezz ha lesz.Köszi
Hűtővédőm lett volna 2 fajta, meg féktárcsavédő...20/255-2009
Helló! Pedig az e-mail cím jó mert többen is írtak! Itt a számom,keddtől vagyok Magyarországon.De ha írsz sms-t visszahívlak a kinti számomról.Eddig úgy nézz ki h. tank és hűtő védő van. +36-70-548-9805
Renthal (KTM) van, 26-ért, új.
Szevasz
Tudsz eladó Magura Sx-et jó állapotút jó áron? ( jó olcsón )
köszi
Szia. Írtam neked mailt, de visszajön a megadott címről...
Ajánlatokat ide légyszives ; Rsv1000r@citromail.hu
2009-es 250 SX-hez keresek nagyobb tankot,blokk,-rezó védőt, hátsó tárcsavédőt, kuplung munkahenger védőt, rezgéscsillapítós kormánybefogót, hűtővédőt!
Beszitálgat bizony... Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot azthittem hogy ez megszokott dolog mivel elég könnyű az eleje és ágaskodik rendesen, egyébként az elsőkerék biztos hogy nem üt. Megcsinálom most hétvégén amit írtatok hátha lesz tőle valami javulás! Én már megszoktam először az volt a fura hogy tényleg gány úton gyorsításkor elég hajlamos volt hogy szitáljon viszont ha valami megdobta jobban akkor aztán elég keményen járt a kormány! Normális úton is nagyobb tempónál 150 körül jár kicsit, most lesz időm bőven hogy kezdjek vele valamit, itt lesz 1 hét őszi szünet! Ha van még pár okosság írjátok le :) Majd írok hogy javult-e.
hivatalos gyógytorna: motorozás! akkor mostantól a "fogyikártya" nem csak a buszon adhatna 90%ot hanem tankolásnál is a kúton
mond meg a muternak h téves az elmélete orvosilag bizonyítottan! unokatestvéremnek mittudomén mekkora (valami nagyon durva fűző kellett volna neki) gerincferdülése volt, gyógytornára írták, se tesise foci semmi ... még ez nagyon régen volt aztán elkezdtünk motorozni mert valamit azért kellett csinálni, persze gyógytornára soha se ment el.. :D kb 3 év múlva valahogy visszakerült az orvoshoz megvizsgálták röntgennel és 80% ot javult a gerinc tartása a motorozástól ez kb még 98 ban volt... azóta 1 deka gerincferdülése sincs! pedig mondom gyógytornára soha nem járt se a fűző nem lett megvéve...
mert édesjóanyám kitalálta hogy nekem a gerincferdülésem miatt nem jó ez a motor mert szétrázza a gerincem csak ebből a "logikából" kiindulva
Miért pont a gerincét
Beszitál?
Nekem nem szokott még jó utakon sem!
Szedd ki az elejét lehet el van fordulva benne a kerék.Csináld meg azt amit fudejovagy irt.Vagy még annyit cisnálhatsz pluszban hogy kiengeded felül a villákat is és forgatsz rajtuk egy picit hátha felül is el van deformálódva.De akkor ki kell lazitani felül a tanknál levő 10-es csavart ami a villabefogót fogja oda.Kormány és a tank között.Ott megy keresztbe a vizcső a vázon
valami beállítás rossz azért szitál be.. nekem is beszitált mikor megvettem.. már 120 nál aztán beállították a villámat azóta még 180 nál se.. próbáld meg azt h kilazítod a kerék tengelyt meg a villán a 4 kis csavart (jobb bal oldalt 2-2) aztán odaütögetitek a földhöz a kereket (mint mikor visszaesik a kerék egykerékről) aztán úgy húzod vissza a csavarokat meg a tengelyt és így szimmetrikus lesz a villa! na meg persze üthet a felni is.. az enyém most üt mint a szemét télen viszem görgőztetni! :S
Jó gépek ezek a sor4-ek, de nekem hiányzik az alapjáratról jövő agresszív nyomaték belőlük
Z750-et próbáltam nemrégen, mert nagyon tetszik, de picit csalódás volt.Úgy megy mint a villamos, semmi meglepetés, úgy kell ülni rajta mintha éppen szülnék