tudja valaki hogy miért megy el a világítás 520 exc n ha ráhúzom a gázt?alapjáraton jó de ahogy emelem a fordulatszámot egyre halványabb végül nem világít
ötlet valakinek?
nekem is ott nyomta az olajat,megcsinaltattam,de annyira nem veszes,ha ugy marad es mindig letorlod,mondjuk engem zavart,meg nem akartam elhanyagolni. mai napig ott log a falon a sebes tapltomites
Néztem én is ezt a tömítés szettet, nekem is köpködi bal oldalon a hengertalpnál az olajat, nemtudok másra gondolni csak hogy sok lett bele és kinyomta a leggyengébb helyen... Nincs olcsóbban ilyen tömítés?
Nem lesz olcsó, mert akkor már át kell nézni a blokkot ilyen amolyan csapágyat meg esetleg kopott alkatrészeket kicserélni.
A tömités szett itt van.Kurva drága, viszont biztos meglehet külön is venni őket, mert nem biztos hogy mindenre szükséged lesz.
+ munkadij + szimeringek stb stb stb... http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Köszi a választ! A blokk aljából folyik középen ahol összeilleszkedik a blokk két fele, szóval szét kell kapni ahhoz az egész blokkot, hogy ki lehessen cserélni a tömítést. Ezért kérdeztem, hogy körülbelül mennyibe kerül ez a történet. Köszi!
Azért kicsit jobban is pontosithatnád hogy honnan folyik az olaj, mert ezért itt a fejdet veszik!
Az hogy blokk, kicsit tág fogalom, máshonnan nagyon nem is folyhat.
Olajra meg sokféle választ fogsz kapni.Én Motul 5100 10W-50-et használok.10-12 4l belőle.
Vagy ha jobbat akarsz ettől akkor vehetsz belőle 7100 4T 20W-50-et ir a motul hozzá.
Ebből 4500 körül van 1liter.
De fognak neked mondani mindenfélét, majd eldöntöd hogy mit akarsz
Sziasztok! Már egyre jobban érzem az Lc4-et lassan 1hónapja megvan. Engedi az olajat a blokkból, mert szétment egy tömítés, valaki tudna egy árat mondani mibe fáj kb a tömítés csere? És melyik a legjobb olaj (ár-érték arányban) a mociba? Előre is köszönöm!
És 2000 előtti évjáratra is jólehet ez?
Mert nemtudni pontos évjáratot
ötlet valakinek?
Szívó és kipufogó 0.20
2000 évkörüli LC-4 nek valaki nemtudja mennyi lehet a szelephézag érték?
A tömités szett itt van.Kurva drága, viszont biztos meglehet külön is venni őket, mert nem biztos hogy mindenre szükséged lesz.
+ munkadij + szimeringek stb stb stb...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Ha valaki tud,kérem jelezze az adatlapomon,elérhetőségem.
Azért kicsit jobban is pontosithatnád hogy honnan folyik az olaj, mert ezért itt a fejdet veszik!
Az hogy blokk, kicsit tág fogalom, máshonnan nagyon nem is folyhat.
Olajra meg sokféle választ fogsz kapni.Én Motul 5100 10W-50-et használok.10-12 4l belőle.
Vagy ha jobbat akarsz ettől akkor vehetsz belőle 7100 4T 20W-50-et ir a motul hozzá.
Ebből 4500 körül van 1liter.
De fognak neked mondani mindenfélét, majd eldöntöd hogy mit akarsz