Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet
Meee jót akar Nem akarja,hogy a sötétben összetörd magad
küldtem mailt
Köszi!
És 2000 előtti évjáratra is jólehet ez?
Mert nemtudni pontos évjáratot
tudja valaki hogy miért megy el a világítás 520 exc n ha ráhúzom a gázt?alapjáraton jó de ahogy emelem a fordulatszámot egyre halványabb végül nem világít
ötlet valakinek?
Szia!

Szívó és kipufogó 0.20
Azért ez egy kicsit erős volt.
Jónapot!
2000 évkörüli LC-4 nek valaki nemtudja mennyi lehet a szelephézag érték?
nekem is ott nyomta az olajat,megcsinaltattam,de annyira nem veszes,ha ugy marad es mindig letorlod,mondjuk engem zavart,meg nem akartam elhanyagolni. mai napig ott log a falon a sebes tapltomites
Néztem én is ezt a tömítés szettet, nekem is köpködi bal oldalon a hengertalpnál az olajat, nemtudok másra gondolni csak hogy sok lett bele és kinyomta a leggyengébb helyen... Nincs olcsóbban ilyen tömítés?
Köszi a gyors választ! Az olajcserét te magad szoktad megcsinálni vagy viszed szervízbe?
Nem lesz olcsó, mert akkor már át kell nézni a blokkot ilyen amolyan csapágyat meg esetleg kopott alkatrészeket kicserélni.
A tömités szett itt van.Kurva drága, viszont biztos meglehet külön is venni őket, mert nem biztos hogy mindenre szükséged lesz.
+ munkadij + szimeringek stb stb stb...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Köszi a választ! A blokk aljából folyik középen ahol összeilleszkedik a blokk két fele, szóval szét kell kapni ahhoz az egész blokkot, hogy ki lehessen cserélni a tömítést. Ezért kérdeztem, hogy körülbelül mennyibe kerül ez a történet. Köszi!
Sziasztok! Ktm exc 200-at keresek, lehetőleg 2004-2006 körüli évjáratot! Ha van valakinek eladó szóljon!
Van-e valamelyik itt írogató márkatársnak 525 XC-je ?
Utoljára 14200-ért vettem a 4 l 10W-60-as 7100-at
Még nem tudom.Küld el emilben a telefonszámodat,mert valahova elkevertem.
kerestem neten de nem találtam :S de kösz
basszus ott a google.. de asszem 117 azt h tele vagy üresen azt nemtom..
üdv, megtudja mondani nekem valaki hány kg a 525 exc?
vasárnap mentek? mert akkor ledumálom a többiekkel oszt leugranánk, ha nem gond
EXC-450 -re Akrapovic dobot keresek megvételre.
Ha valaki tud,kérem jelezze az adatlapomon,elérhetőségem.
10.000ft

Azért kicsit jobban is pontosithatnád hogy honnan folyik az olaj, mert ezért itt a fejdet veszik!
Az hogy blokk, kicsit tág fogalom, máshonnan nagyon nem is folyhat.

Olajra meg sokféle választ fogsz kapni.Én Motul 5100 10W-50-et használok.10-12 4l belőle.
Vagy ha jobbat akarsz ettől akkor vehetsz belőle 7100 4T 20W-50-et ir a motul hozzá.
Ebből 4500 körül van 1liter.
De fognak neked mondani mindenfélét, majd eldöntöd hogy mit akarsz
senki nem gondolkodik sm építésen?
Sziasztok! Már egyre jobban érzem az Lc4-et lassan 1hónapja megvan. Engedi az olajat a blokkból, mert szétment egy tömítés, valaki tudna egy árat mondani mibe fáj kb a tömítés csere? És melyik a legjobb olaj (ár-érték arányban) a mociba? Előre is köszönöm!