Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne haragudj de sztem is OFF amit kérdezel! ezt még öreganyám is tudja pedig annyit ért a motorokhoz mint norbi az updatehez... :D van a motorod hidegen!, öntesz bele annyi olajat h a 2 csík között legyen, elindítod melegszik 5 percet aztán leállítod, megnézed most hol van, értelem szerűen kicsit kevesebbet fog mutatni mert telenyom mindent! aztán felöntöd a felső nívóig (csíkig) elindítod akkor látod nagyjából h a felső nívónál bugyog, felülsz rá 1-2-3 nyél aztán csőőőőőőőő
nemondod
De !

Ez egy husqvarna ez meg a KTM topic !
http://www.kepesmotor.hu/husqv...

nemtudtok infót erről a gépről?
Minden tiszteletem az övéké.
Ne légy szigorú a fiatalsághoz.
ÁLLÓ. mint a pénisz.
Lehajolni veszélyes! Nem azért van a TÜKÖR :?
Én úgy gondoltam hogy álló motorral függőleges helyzetbe kell, de valahol meg olvastam a napokba hogy úgy kell hogy jár a motor alapjáraton! A kis ablakon mindenhogy látszik az olaj, de nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni rá. Lehet hogy alap és én is kételkedek a járó motoros verzióba de azért csak megkérdezem hogy ti mit szóltok hozzá
hát úgy, hogy jár a motor, 3/4-ed gáznál, menet közben, de valakit vinni kell, aki lehajol, mert egyedül senkinek nem megy!
Tiszteld a koromat legalább,mert ha a randim akkoriba úgy sikerült volna,akkor most a fiam lennél.
Amúgy az olajszintet mindig álló motornál nézzük .
Még a ridert is !
A matricát is ledobja...
Azért viccelte el mert ez nem volt normális kérdés. Olyan alap műszaki dologról van szó ami még a kreszbe is benne van.

Nameg logikusan, ha jár a motor és mindenfelé fröcsög benne az olaj hogyapicsába lehet leellenőrizni ?

.

VÁLASZOJJÁL !
Ez igen... ásd el magad hogy ha normálisat nem tudsz válaszolni. Szerintem nomális kérdés volt!
mért nem huzatod be matricával?
609 ccm-es : ? ? ?
AS:D:ASDS:A :D:D:D szegényt ne égesd.. :D
Járó motornál háromnegyed gáznál ,menet közben.
Vigyél valakit magaddal aki lehajol,mert egyedül ez nekünk sem megy.
Az olaj szint ellenőrzése járó motorral történik vagy álló motorral? Vízszintesbe állítva üzemmelegen természetesen!
Jól megállt neked hallod
Régebben volt fent egy komplett 640-es LC4 blokk karbi nélkül, 120ért meg kellett volna vennem kiárulni
Mennyi egy henger amúgy?Hüvelyezni nem olcsóbb?
és mivel lehet faszán lefújni? milyen alapozó kell alá?
Lehet.
Igaz.
hellóóó
exc tankot lehet festeni?
Hallottam olyat, hogy felhólyagosodik a benzingőztől.
igaz ez vagy hamis? :D
joci232@hotmail.com