Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Nincs veletlen kormanyt hatarolo csavarod kontraanyaval?asszem az rozsdamentes ?1db
Utolsó 6 karaktert írd meg a giraffe64@freemail.hu címre és megmondom. De sx-f 250 2006-tól van...
Aki tud valami eladót vagy van neki az irjon itt vagy e-mailben!:)
szuhib007@citromail.hu
Nekem van ha érdekel 15 ezer a kettő, újszerűek!
Üdv.! És csere érdekel?
írj e-mailt: szuhib007@citromail.hu
Hali!

Enyém eladó, új vezlánccal teljes beállítás után. A régi hirdetést megtalálod az adatlapomon...
Helló! WP teleszkópba hol lehet venni rugót? és mennyibe kerülhet kb?
Üdv mindenkinek!:)
Nem tud véletlenül valaki eladó EXC400-ast vagy LC4 400ast vagy EXC450est "nemfontos hogy rendszámos legyen"?
És akár akit érdekel 2004es szép Yamaha Yz125 csere?!
Helló!
Olaj kérdésben fordulnék hozzátok.
A drz-be már 2-3 éve Repsol-t használok és eddig nem volt semmi gond vele. Azt szeretném kérdezni hogy ugyan ez az olaj Ktm xc 450-be (mint utóbb kiderült:)) is megfelel ? Vagy nagyobb igénybe vétel miatt válasszak másikat ? Mit ajánlotok, ami nem túl drága ?
Előre is köszönöm!
250es SX-F-en hogy tudom megállapítani az évjáratot, ha a VIN számot tartalmazó matrica nincs rajta?
A motoron van dekompresszor, 6 sebességes, 4 ütemű. 2004 és 2006 közötti valahol. Tudnátok esetleg valami segítséget adni, amivel beazonosíthatnám a pontos évet?
Előre is köszönöm.
Alakulunk
hát jó :( :)
Szevasz! Külföldön dolgozom, és normál esetben csak november végén kellett volna kijönnöm, de sajna előbb kellett. Jövő hét végén megyek csak haza, akkor meg már szerintem inkább ski-doozni lehet! :D Szóval marad a tavasz. :(
mikor motorozunk? :D
Ott nekem sincs semmilyen vezeték, ugyhogy az valami buhera lehet
37897-es komi
Ja bocs a képért, de nem otthon vagyok, aztán itt csak ez van a mociról. Nem olajcső, mert áram megy benne, két pólusú, de fogalmam sincs mi lehet az. Majd ha hazaértem rakok fel képet. Addig is köszönöm!
Na ja,de ők egész nap ezt csinálják!
Te se vagy ép 4 évszakos vagy csak téli
elég ha lefekteted a motort,és ki tudod cserélni
Ott vezeték?
Nekem ott nincsen semilyen vezeték.Hacsak nem az olaj vezeték lóg
De amúgy vehetted volna a fáradtságot és lefényképezhetted volna közelebbről, jóhogy nem az utca másik végéből fényképezted le 3310-es Nokiával
A szimeringet próbáld meg úgy kicserélni hogy ellenkező irányba megboritod a motort, hogy átfollyon oda az olaj.Lehet megúszod az olajcserét.

Amúgy mi a különbség az XC-F és az XCF-W között?
Az XC-F az 4 évszakos (four season), az XCF-W pedig csak téli (Winter)?
Na most akkor EXC, SX-F, XC-F vagy XCF-W a motor.
Tök izgatott vagyok és nem derült még ki
Mikor mi vultunk igen jól elmászkáltunk élveztük nagyon mikor megfutottam a legjobb kört ha jól emlékszek 47-8 volt kérdeztem a gokartos csávót hogy ők mennyit mennek aztmondta 40 körül is lehet rajta :D
125 SX-be milyen évjáratokat ajánlotok? És a típus hibákat hol bírom megtalálni? (valamilyen oldalra gondolok)
gyerekek,- aki tud sx-f be hátsó agyat (hibátlant természetesen) az szóljon! mart is érdekel! sőt,- az még jobb lenne! köszi