Uhh de nagyon szép
Jó lenne nekem is valami sárdagasztó sárgarépa, itt a sok erdő meg a hegyek-völgyek aztán lehetne menni ameddig van benne benzin.
Vigyázz rá, nagyon szép!
én is ugy tudom hogy azokon csak az öninditó van! két tippem van! vagy XC-450 a géped,- vagy pedig épitett! nem tudom 18 vagy 19-es a hátsó felnid? és hány literes a tank?
nagyon jó árban vetted! ráadásul FMF dobbal! :) én is olyat akartam venni rá! :) fasza a szekér! :) nem cserélünk? :) de akkor az enyém milyen évjárat? 8-as? elbizonytalanodtam!
Remélem nincs rejtett hibája..
Egyébként, hogy lehet hogy berúgó is van rajta és önindító is ?
Tudtommal az önindítós SX-eken nincs kihagyva berúgónak a helye.
, vagy nem jól tudom.. :) ?!
Szerintem valóban 2007-es mert az idom a régebbi típusoknál teljesen más. Ráadásul 2007-től kezdték az önindítós változatokat.
Amúgy vétel előtt több órát keresgéltem, de nem találtam hasonlót amin egyszerre lett volna berúgó és önindító.
Próbálok egy képet beszúrni hátha látsz valami árulkodó jelet, amit én nem vettem észre.
Ja és 660-ért volt hirdetve, de 630 ért sikerült megvennem (plussz egy-két apróság).
Köszi a segítséget.
ne istenítsd 1 szóval se mondtam h akármelyik rossz.. 1 szimpla kérdésem volt és utána 1 megjegyzésem ennyi.. csak néha úgy írsz mintha több 10 éve ktm ed lenne aztán gondoltam rákérdezek. :)
amugy 1.3 liter olaj kell bele! nekem putoline nano tech van! ez kimondottan off-road olaj,- de az ára elég huzós! ha jól tudom 6000 körül van literje otthon!
nem azt mondtad hogy 2007-es sx-f 450-et vettél? akkor lehet hogy meghintáztattak mert az enyém is 2007-es, de nincs rajta berugó, csak az öninditó! :)
létezik ROSsZ KTM..
IGEN A HÍR IGAZ. találtak a földön szar labancot.
a dél virginiai Luposzminyontól 65ezer kilóméterre keletre egy borsodi kis falucskában..
Jó lenne nekem is valami sárdagasztó sárgarépa, itt a sok erdő meg a hegyek-völgyek aztán lehetne menni ameddig van benne benzin.
Vigyázz rá, nagyon szép!
Egyébként, hogy lehet hogy berúgó is van rajta és önindító is ?
Tudtommal az önindítós SX-eken nincs kihagyva berúgónak a helye.
, vagy nem jól tudom.. :) ?!
Amúgy vétel előtt több órát keresgéltem, de nem találtam hasonlót amin egyszerre lett volna berúgó és önindító.
Próbálok egy képet beszúrni hátha látsz valami árulkodó jelet, amit én nem vettem észre.
Ja és 660-ért volt hirdetve, de 630 ért sikerült megvennem (plussz egy-két apróság).
Köszi a segítséget.