Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát gondoltam h esetleg külön veszed őket és úgy fotózod meg megméred nekem a bordák mélységét, de a 10 kör valóban nem sok.. mondjuk jobb lenne látni.. merrefele laksz? a pénz meg van még gondolkodok de tetszik a dolog csak nagyon random.. :S
tudnál nekem arról a 2 gumiról közelebbi képeket küldeni a rankata@axelero.hu mail címre? hány % osak kb? sokat voltak használva? ezek mind jöhetnek mailre! köszi :)
Olyan idomom van, használt. A lámpa még mindig 18.000 pénz hozzá...
jaaa értem.. nembaj az se rossz földutakon motorozgatni, kicsit nagyobb élmény mint a sámson :) az sm szett az jó az jó..
jézus :SDA
Ilyen fekete hátsó idomot keresek lámpástól!
Írok.
vilnov@citromail.hu
és már irtam hogy mehet 15e a kettő alkatrész
Na igen... Jó lenne adni neki, de alföldi vagyok... :( szóval földút, meg van nem messze erdő, nálam siratót nemigen fog látni... idővel szeretnék sm szettet alá ;)
Tegyél már fel egy képet magadról te senkiházi okostojás .Kapaszkodok is egész nap,bár még nem láttam,hogy forog a föld,me mi van akkor,ha a föld áll,és minden más forog körülötte?
Fúúúdejóóóvagy ,hogy a fasom üsse ki a szemed
bármelyik ktm kereskedésből tudsz.. ki googlizod akkor írsz ide van sok mindenkinek használt/bontott alkatrésze is. az olajról nincs infóm kérdezd zsiráfot ő ért hozzá! ez h nem tegeződtök ez tetszett.. :D jó h nem valami japán tömegszutykot vettél adjad neki rendesen! :P
csika te olyan hülye vagy tudnád forog a föld kapaszkodnál egész nap.. AS:SD ÉDES ISTENEM.. iróniával írtam, ami az emberek véleménye a ktm ről.. de hát szakértettél megint egyet hála isten inkább ne írj semmit legközelebb
Üdv!

A 2005-ös SX 125 hátsó sárvédő idomja megegyezik-e, a 2007-es EXC 450-ével?
Sziasztok! 2005-ös évj-ú exc 525-höz keresnék egy komplett hűtőventillátor szettet! Ha tudtok vmit jelezzetek már légyszi! Köszönöm!
Mi esik szét?Hülyegyerek......
Lennének is kérdéseim...

Honnan rendeltek magatoknak alkatrészt? Milyen olajat használtok a váltóba?
Hát kell költenem rá... De simsonról váltottam erre :D Hát mit mondjak még nem tegeződünk
grat hozzá more! és? milyen? adja? :D nagyon vigyázz mert a ktm hez nagyon drága az alkatrész, nagyon ritka, nagyon rezeg, szét fog esni, fele annyit nem bír, és még csak nem is megy! :( 1 kx sokkkal jobb... japán fan voltam sziasztok! :SD
Hétfőn megvettem életem első KTM-jét :)
Nekem a sztenderrel meg az airbox-szal most mi van? Írsz végre valami elérhetőséget?
jó oké! érdekel a cucc! most lett 1 kis kiadásom de remélem lesz 1-2 héten belül jó sok bevételem is! ha megvan a zsé megkereslek hogy eladtad e vagy megvan e még! köszönöm szépen a válaszokat! :)
sztem ha azza kezdem hogy 28 e ft a pár akkor már nem is érdekel a többi...
amugy ilyen hidegbe is olyan mint a szilikon, puha és ragad. 160/60-17 , 120/60-17 micheli pilot
Lehet hogy még nem olyan öreg de kalap szar majd ha mész blokkig érő homokban akkor nézd meg mi van a harisnya mögött!