Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel: Kiralyvalszto.hu
Sziasztok. 1 hete vásároltam egy KTM TL 40 típusú 50ccm-is motort. Az interneten nem találok hozzá alkatrészt, és boltokat sem ahol árulnak kisebb-nagyobb dolgokat hozzá. Szeretném ha írnátok tapasztalatokat ilyen vagy hasonló fajta járgányokról, és ha tudnátok webshopokat, vagy esetleg boltokat ahol be lehet szerezni cuccokat hozzá. Előre is köszi mindenkinek:)
tejóég enyémen 17/40 van de 17/42vel is csináltam 3,4es fogyasztást és nem mammer tempóban. rendesen hajtva van, kerékre is jön simán és 4,3nál megáll
Nekem az a baj hogy az összes megtett km-t meg az üzemórát megjegyzi, de a napi megtett km-t nem
Úgyhogy mindig meg kell jegyeznem hogy hány km-nél tankoltam és abból vonom ki hogy mennyit mentem.
Nincs ennek saját áramforrása?Egy kis elem vagy valami?
Ilyen van benne link
Csocsi
Renthal Fatbar?
renthal és 10000
nekem 15:45 van fent ha ,,okosan megyek,, 4,5l ha húzom neki 6,5l
16:40 volt a legalacsonyabb a fogyasztásom kb 4l alatt volt valahol...
ebből gondolom, hogy számít de soha nem foglalkoztam még a fogyasztással... csak a napi km számlálót szoktam minden tank után le nullázni mert nem működik a lámpa rajta
húú én sose mértem meg pontosan csak saccra (nem is nagyon mertem) de a 6-7 biztos megvolt anno...
akkor ezek szerint ennyire nyeleztem neki
Az információs kijelzőmön ez a 3 csatlakozó van, viszont a motoron csak 1, mégpedig a legnagyobb, a másik kettőbe mi csatlakozna?
Szevasz
A kormán milyen fajta és mennyiért kínálod? Látom csak a felső van meg arra is gondolok.
Köszi
ja oké...
Bocs nem irtam csak duke 1-2 lc4 640 sm smc 625 660 -hoz kompatibilisek az alkatrészek...
Nekem a múltkor 5 litert bezabált a 625-ös...mondjuk akkor 2 óra alatt értem a Napfény utcai Mol-kúttól a Miskolc tábláig, pedig Mezőköveden meg kellett állnom még egyszer tankolni
nekem 17:42 és 4 et eszik kb közepesnél nagyobb tempónál.. mondjuk egyenesbe 90-100 al járok de kanyargóson tolom neki!
áttétellel nem nyersz litereket lehet az bármilyen hosszú.
akkor értek mindent
15:38
Mekkora áttétel van rajta?
SPEAK
A fogyasztásos témára visszatérve
Pedig bizony eddig nekem 4.5 volt a max pedig mentem azért tempót a Bükkben a szerpentinen!
A múltkor jöttem barátnőmhöz totál egyenes úton vagy 5-6 kissebb várossal párositva, városon belül 50-55-ös tempó kivül 110-120 végig és akkor evett ~130km alatt 5 liter, nem hittem el a kúton!Akkor jött ki a 3.7
Egyébként olyan 4.2 körül eszik de azért én sem nagyfaterosan közlekedek vele
De aki nem hiszi el annak felajánlom hogyha találkozunk megyünk 100km-t én megyek elől, és ha kijön 4.5 alatt a fogyasztásom 110-120-as tempónál fizetek a másiknak 1 tank benzint, de ha kihozom alatta akkor én kapok egy tanknyit
Váltókarra, első féklámpa kapcsolóra, oldalsztenderre, első fékkarra lenne szükségem 125exc- re... esetleg van ebből valamid?
ezek is ...gyujtás, markolat hütőventillátor ház , gumicsövek, müanyag idomok, csavarok tengelyek stb...
ktm alkatrészek még mindig eladók...
nincs tolómérőm azért meg nem fogok venni de zsír a gumi ennél többet nem tudok mondani.Komáromban lakok.
Hello? Mennyiért adod a kipufogót ?
Üdv: Peti
Srácok!
Nincsen valakinek kezelési útmutatója 125 EXC-hez? Lehetőleg magyar, angol nekem is van... :)