ja megvan a gyári.a lámpát lehet majd felrakom mer már egész korán sötétedik.de annak is kell fabrikálnom 1 tartókonzolt.h ba.....+
vaaaagy felgumipokozok 1 macskát előre és akkor lesz legalább macska szem rajta
a gyári dobot ki kell nyitni..egy lakatos fityingekért szépen megcsinálja..már ha meg van az eredeti?
Tegyél fel valami lámpát..nemrégen majdnem csattantam az erdőben és az segített csak hogy megláttam szemben egy lámpát..sikerült le lassítanom..tuti telibe vertem volna azóta én is használom a lámpát
kutyát?hát macskát elöbb!
majd kitalálok valamit mert erre felé azé vigyázni kell a kamikaze öregaszonyokal,mivel lámpám nincs se elöl se hátul ezek képesek lelépni elém de mivel h van hangja igy ezt kiküszöböltem.valami köztes megoldást kéne kitalálnom.
Meg van még,az árának sincs baja..de ezzel te is tisztában vagy olcsóbban csak szart kapsz!
Ha nem így alakul a helyzet sosem adnám el,magamnak csináltam..600000-t vettem és 300000-t költöttem rá...
köszi szóval akkor me, vagy vele elégedve.?
az a baj 120 as nem megy el nekem,van a gépen 1 raptor dob és még a 100-as is ami most rajtavan is belever néha.távtartóval!
c-10 jól tol ...köves egy kicsit eszi és az aszfaltot ha elkerülöd akkor bírja..120-ast vegyél és 03-04 bar nyomással használd..én vastag belsővel meg 2 vakszeleppel használom
Kb. 11 cm-rel hosszabb, mint a 125-ös. 187/96 vagyok, enyhén hajlítva ér le a lábam. Nem érzem kicsinek (igaz, még nem láttam magam tükörben, motorral). Eddig 5 órát voltam rajta egyszerre (280 km), kis pihenővel. Nem fárasztó.
üdv zsiráf 525sx-embe befigyelt a hajtókar tudnál rá valami árat nézni én arra lennék kiváncs mik a lehetőségek prox vagy más márka vagy gyári nem tudom az árakat ha megkérlek légyszives nézz utánna üdv gyuri
vaaaagy felgumipokozok 1 macskát előre és akkor lesz legalább macska szem rajta