Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja megvan a gyári.a lámpát lehet majd felrakom mer már egész korán sötétedik.de annak is kell fabrikálnom 1 tartókonzolt.h ba.....+
vaaaagy felgumipokozok 1 macskát előre és akkor lesz legalább macska szem rajta
mi lenne az ára? drz400@citromail.hu
a gyári dobot ki kell nyitni..egy lakatos fityingekért szépen megcsinálja..már ha meg van az eredeti?
Tegyél fel valami lámpát..nemrégen majdnem csattantam az erdőben és az segített csak hogy megláttam szemben egy lámpát..sikerült le lassítanom..tuti telibe vertem volna azóta én is használom a lámpát
Pedig azt csak úgy lehet kiküszöbölni hogy lecseréled azt a hurkatöltőt egy normális SX dobra!Szokott fent lenni az apróban néha egész olcsó pézért!
kutyát?hát macskát elöbb!
majd kitalálok valamit mert erre felé azé vigyázni kell a kamikaze öregaszonyokal,mivel lámpám nincs se elöl se hátul ezek képesek lelépni elém de mivel h van hangja igy ezt kiküszöböltem.valami köztes megoldást kéne kitalálnom.
Meg van még,az árának sincs baja..de ezzel te is tisztában vagy olcsóbban csak szart kapsz!
Ha nem így alakul a helyzet sosem adnám el,magamnak csináltam..600000-t vettem és 300000-t költöttem rá...
Csoki megvan méé a motor? Az árán kívül van valami baja?
Vedd le az a dobot aztán dobálj vele inkább kutyát,vastag gumi jól leeresztve az tol..endúróban az a lényeg nem a szép neves hangos dob.

köszi szóval akkor me, vagy vele elégedve.?
az a baj 120 as nem megy el nekem,van a gépen 1 raptor dob és még a 100-as is ami most rajtavan is belever néha.távtartóval!
c-10 jól tol ...köves egy kicsit eszi és az aszfaltot ha elkerülöd akkor bírja..120-ast vegyél és 03-04 bar nyomással használd..én vastag belsővel meg 2 vakszeleppel használom
hali...véletlenül nem te hirdeted a lovat?(szelep leszakadással)...bontod az egészet?1-2cumó akkor érintene...
Már ott is keresgéltem, de eddig csak 2008-2011-eshez találtam.
szevasztok
használ valaki endurozásra ebből a mitas gumiból?valami véleményt irjjatok
ebay
Köszönöm, már érdeklődtem. 1 hétre 12 ruppóért hoznak újat. Utángyártott nincs. Elég gáz.
Sziasztok!Nem tudom már ki jelezte hogy érdekelné az EXC-mről való Akrapovic dob!Akit érdekel írjon,vagy 0670/234-30-35 -ön hívjon!
Fékátalakító 320mm-es tárcsához eladó! Gyári! Teljesen új, egyszer sem volt használva! 06703823730
Hívd fel őket 28/423-498. De ha adsz alvázszám utolsó 6 karakterét, akkor megkérdezem neked.
Igen, ez a tervem. Megveszem, felrakom.
Ócsára, Gödöllőre menni érte nem nagy ügy. Csak ne kelljen várni!
Kb. 11 cm-rel hosszabb, mint a 125-ös. 187/96 vagyok, enyhén hajlítva ér le a lábam. Nem érzem kicsinek (igaz, még nem láttam magam tükörben, motorral). Eddig 5 órát voltam rajta egyszerre (280 km), kis pihenővel. Nem fárasztó.
Holnap felhívlak!
Az biztos! Lesz meg motorom a jovoben es tuti KTM lesz!
üdv zsiráf 525sx-embe befigyelt a hajtókar tudnál rá valami árat nézni én arra lennék kiváncs mik a lehetőségek prox vagy más márka vagy gyári nem tudom az árakat ha megkérlek légyszives nézz utánna üdv gyuri
KTM 1WD Gödöllő....de egy kar miatt kár szervizbe vinni, te magad is kicseréled.
multkor láttam ilyen duke-ot mint ami neked van, meglepődtem méretre mennyire picike, hangyányit kövérebb a 125 duke-tól nagyon nem sokkal