Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ezzel mit akarsz mondani?
Nincsen és?Istenitsem a Hondát amig nincsen legalább 3 éve KTM a birtokomban vagy mire gondolsz?
Milyen kört mentél? :D Voltam nyáron én is a végére már bőven 50 alatt mentem :D
Zsir uj fox v3 pilot covert carbon kevlar kupak, ha erdekel vala_kit, szoljon
Csak szereltetni akarok! de ha az rendesen zajlik naluk akkor viszem a vasat!csak ugy volttam vele, inkabb megkerdezem mert pl. anno a szentesiek azok patkanyok voltak
Mondjuk ez tényleg igaz! A mai napig kint van a kocsimon a T bötü!

De minek jöttél fel hatodszorra? Nem lett volna egyszerűbb mindjárt elsőre? Sokkal könnyebb ám ha nem kell a motort cibálni!

Tegnap a jocó is panaszkodott hogy csúszik a sár.Kérdeztem tőle,hogy esetleg leaszfaltozzunk-e előtte? Utána a zörög oldalába meg azt magyarázta hogy utálja a köveset.Na akkor mondta neki az áki,hogy tegyen bele szupermotyó kereket,vegyen matricát és irány az autópálya! Na többet nem szólt!
Szegénybe belecsíptem még a nap végén! Nagy boldogan kérdezte,hogy ugye azért nem kellett rám sokat várni?Mondtam neki hogy nem kellett,de nem is jöttünk gyorsan! Elmondott mindennek!
A szeker osztrakbol jott. ugyhogy nincs gari
Ha garanciális a motor, akkor evidens, hogy nem dolgozhatnak idegen alkatrészből. Ha nem az, akkor szerviz válogatja, de nem gyári alkatrész beépítésekor szerintem kapugarancia van...
Dehogy picsáztál volna, tök balfaszul vezetsz! . .
Tegnap a ring oldalában lementem egy völgybe és 6-szorra jöttem fel. Kurvára csúszott, elátkoztam mindent és mindenkit...
Ezt tőlük kéne megkérdezned.
Még jó hogy nem mentem el,mert itt is szétpicsáztalak volna! Csináltam tegnap a fiúknak feljárót.Azt kérdezték elpakolják-e az aljából a fákat.Mondtam nekik hogy eszükbe ne jusson! Majd legközelebb megmutatom.Nem vészes,de olyan kis trükkös!
Az sxf re meg vettem egy two brotherst, nem tudom nem e kene ahhoz is fuvokat cserelni
Vitt alkatresszel is dolgoznak? Jutanyosabb aron jutok itt hozza! Egyedul vaszelepet nem talalok pedig le akarnam cserelni a titant
Hali! iigen, teljesen nyitott 52 es at
mero es 38 as hossz! Iszonyatosat szol! :) a fuvokara nem emlekszem pontosan de azt hiszem 164 est raktunk bele! Viszont azota eszegeti a gyertyakat! :/
Nagyon szépen köszönöm!
Ezt kikérem magamnak,mert én igeni okos vagyok! Csak nem annyira!
Tudom hogy a tegnapi gokartozás csak duma volt,igazából nem is ott voltál,hanem sertéseket hágtál!
Ha alkatrészt szeretnél és nem akarsz mérgelődni más Ktm kereskedőtől rendelj! Már vagy 5-ször megszivattak elkeverik a megrendelést, vagy amit te rendeltél nem küldik mert közben eladják másnak. Ha szereltetni akarsz vidd a gépet bátran a szerelőjük érti a dolgát.
Látod mennyien ismernek te disznótoszó!
Ha olcsón akarsz jó motort, akkor megveszed azt az 525-öt... Jimmy nem okos fiú, de megadja a gépnek ami jár!
Dzsimi jó arc, és nem kamuzik...amit mond, az a frankó...
Erdőben használom.Úgy is néznek ki rajta az idomok.De attól a belsejében még kicseréltek mindent.Gondolom nem idomokat akarsz venni hanem egy normális motort.

Körbekérdeztem,aztán megvettem a gyári agyat. Hajtókar is van proxba 60 ezerér,de abból is gyárit vettem mikor szét volt szedve,pedig az ára a duplája.
Használom a motort,nem kókányolom suszterolom mint sokan.Ha valami szar rajta,veszek másikat és kicserélem.Kuplung munkahengerem is eresztette az olaja,kétszer lett szétszedve gumigyűrű meg karmantyú csere,mégsem lett jó,vettem rá másik munkahengert.
jajjjjj... :D az a rendeltetés szerű használat az kicsit durván néz ki.. :D én beszéltem veled telón jimmy mint mondtam h azok alapján amit mondtál jónak tűnik a motor persze ha tükrözik a valóságot,de miért ne.. meg mondtad/írtad h gyári agyak lettek véve, itt pár hozzászólással lejjebb valakinek válaszoltál h te is körbefutottál pár kört az aggyal kapcsolatban és a parillánál volt a legolcsóbb mert a gyári drága.. akkor most mi is van? parilla (TALON) vagy gyári?
Biztos is több mint valószínű hogy egyszerű karbi hiba!
Gondolom akkor azon az fcr41-es van az hajlamos bizonyos állás után problémázni.

Viszont nekem is volna egy kérdésem!
A duke-on az a dob az teljesen nyitott?
Mikuni karbis hányas főfúvóka van bent?