Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ktm ócsa, vagy kecskemét ami komolyabb szerviz legalábbis amit én tudok és még messze sincs neked egyik sem.
Más.
Úgy hallottam, Bogláron eladták a fehér 690-es Duke-ot. Vajon, a tulaj itt van közöttünk? Érdekelne a tapasztalata.
Igen, ez nekem is eszembe jutott, persze. Arra gondoltam, mint autók esetében, vannak alkatrészboltok, melyek gyári és utángyártott alkatrészeket is árulnak. Nincs ilyen? Kellene néhány link.
Sajnos az enyém is tegnap vitték el! De leszünk még ktm-esek!
bármelyik ktm kereskedésben!
Hi!
Ma elbénáztam, és eldőlt a gép (2012 Duke 690). A kuplung kar kb. 40 fokban, a gyengítésnél előre hajlott. Ha visszahajtom, eltörik?

Vennék gyári újat. Hol keressek?
Köszi!
Most akkor mennyi a te motorod? Délután mennénk a cimborával,de azt mondja egyfolytába hatötvenezel neki.Mostakkormivanakkor?
Ez haccáötven vol.Csak mondom,hogy ez volt dévid knyájt gyerekkori edzőmotorja.
Volt ilyen a környéken egy,csak talán az első teló mintha nem eredeti lenne...ezt vetted öcázötvenéé?
Azt nem tudom ez mikori évjárat,de kúúvarégi,az biztos!
Nekem a gátlóim 5-5 cm rövidebbek a gyárinál
Csika

Már egy ideje meg akarom kérdezni, hogy olyat is tudsz a telóval művelni hogy "ülteted"?!
nekem 3 is....
sajna az egyetem miatt kell a pénz, és most csak ez a mód van rá de amint lehetőségem lesz, jön másik
Jaja,minek fesek le egy vázat,ha ledörzsölöm? Elég volt rendberakni Van még egy yamim,az is készen van.Meg készül a gas-gas is,azt azt hiszem be is fejeztem a motorépítgetést,ezután csak ütöm őket lefele
Dehogy,azt annak idején elvitték külföldre
Ezt vitted tőlem?
Szóval ennek a kéményét javítottad a múltkor,lefesthetted volna a vázat...de fasza lett te vén taliga ez volt a fiatalkorom álom motorja..sosem tudtam kipróbálni csak a 97 est vagy talán 98 as volt..
De költöttél is rá ugyebár!Szarból is lehet várat építeni csak nem mindegy milyen áron
Hááát,nekem van 94-es,és baba(nem kis meló,meg dollár árán).Árultam,de nem eladó már.Befogtam,jó kis gép nyugodtan kijelenthetem,hogy normálisan összerakva MEGBÍZHATÓÓÓ és még maiakkal szemben is versenyképes
nekem volt
Nagyon sajnálom hogy eladod a motorod.Kevés olyan vagány csaj van mint te ezért tisztellek is hogy nem állsz be a sorba és követed a trendet.Azért Linkaska motorját remélem lenyúlod egyszerkétszer
egyébként az enyém is sajnos eladó, egyetemi kiadások miatt. most lett rendbe hozva, ha érdekelnek a részletek írj mail-t a dorikex@gmail.com-ra, vagy megadom ott a számom
Sziasztok .
Nem tud valaki eladó akrapovics kipufogót ami passzol 2004 es LC -re supermotóra?
Jó lenne ha nem elhajolt vagy utott,vágott volna,ilyet már kínáltak. Tudom nemsurun tesz a gazdája túl egy akrapovicson de azért megkérdem. ha senkinek nincs használt ,akkor valaki aki tudja hol lehetne kapni Budapest és vác kornyékén?
Ha nincs pénzed ne vegyél crossgépet.Vagy ha motorozni akarsz akkor nélkülözz.Ha nem tudsz nélkülözni akkor ne motorozz.Hidd el nincs itt alternatíva.Sajnos ez a helyzet.Vagy vegyél egy fasza bringát azt nyomasd azzal.Olcsóbb mint a motor csak tekerni kell.