Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 db van mit ér neked?
Köszi
Helló ! Probáld ki nélküle.
Ha nem jó úgy akkor ragd bele,középre ted.
mixcsavar ? mást kell állítani ? köszönöm
szia! nálam van a dob , 450 exc-re teszem fel 2004-esre szerinted a tut beletegyem ? hányadikba tegyem a zégert ?
itt jobban látszik
Hali ilyen nem hempereg otthon valakinek ?

akrapovic dobhoz spark arrestar
Maximum csak a hengert venném meg használtan ha neadjisten úgy járnék mint te.Dugó,hajtókart inkább újat és lehetőleg gyárit.
Mert én is venni akarok hol a legolcsobb ?
jah meg esetleg sixdays üléshuzatot vagy komplett ülést......
Látom itt minden van a forumon,akkor én keresnék első sárvédőt illetve narancs hütöidommot 2009es excre akinek van eladó ne tartsa magába....
Még nem vettem meg, a henger a dugójával megvan, bontott jó állapotban, tudom mi lesz a válasz de megkérdezem, össze raknátok a használt dugóval?
Jimmy, jelen állapotban úgy néz ki igen,nem akarok lemondani róla.. de ha olyan ajánlat van rá akkor ....meglátjuk...90%ban marad..
gyári szelepeket vettél ?
a tel.számot meg elfelejtettem:20/3184255
Takesz bocs ez más téma:a Vaterán láttam 4 fabia lemezfelnit ha megvan érdekelne,szombaton délután kimennék értük!?üdv:Novák lajos
Mi lesz a motoroddal? Összerakod?
Nekem ugyanez kurva kíváncsi vagyok
ha letekerem az alapjáratot minimálra ( majdnem leáll, sőt ha hirtelen nagyobb gázt húzok alapról akkor lefullad) akkor nem csinálja
oké!
Kb 2-3000 est érhet egy olyan szivacs ezért nem is adom el mert tetszik és néha felrakom jó akkor nem találunk ki semmit
Kitakarítottam s karhoz cseréltem alapjárati fúvókát alkotottam a szélsőjátékot nem szív falsot sehol megvan a gumigyuru alul a mixe csavaron és kb 2-3 ra van kitekerve alapjárati csavart elég jól bekell tekernem néha vidszadurrog knights kevés lenne az anyag de nem csinálja folyamatosan , nem akad a gázkar és a kocsi sem kopott
az mit jelent? hogy kitalálunk valamit?
Nekem ugyanezt csinálja és még nem bírtam rájönni most kicserélem a szelepeket hátha attól de amugyis cserélni kellene
Az pont nem eladó de majd kitalálunk valamit