Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szelepeket és hajtókart mennyiért tudtál szerezni ? Nekem is esedékes
Na mennyi ?
2004 esre kellene
Ventilátor van fent? Ha nincs, akkor van egy vadi új eladó hűtővédőm. giraffe64@freemail.hu
Igen, 2500 volt pár hónapja.
Hütő merevítő keretre is vevő lennék
Nincs valakinek eladó Hátsó féktárcsája ? 2004-es ktm EXC-re ?
Van valakinek ilyen http://www.kepesmotor.hu/motor... a motorkájában?
hali ktm egs és exc rezó 96 ig 91 töl az elején volt kicsit javitva azonbelül teljesen jó érd 06302738234
Hát persze,azon volt!
Ha minden igaz az Almánál 2ezer pár száz forintért van.
ja látom :)
szivó szelep tört el ?
Az egyik kipu szelep, de nem volt elnyúlva...csak meglepisen tört...
ezt nem értem a vadász! vadász gép? vagy elfogó vadász? na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy szerintem cseréld ki te is minél előbb a szelepet! vagy a egész belsejét! vagy még jobb, válasz mást!
És akkor most pontosan melyik szelep adta meg magát?
Mert ugye a szívót cserélted 10000 km-nél
Igen, ilyen van nekem is csak elfogyott. De ugyanezt fogom belerakni megin. köszi
Ezen nem veszünk össze, és nem fogunk egyet érteni sem. Saját pénzén mindenki olyan hülye lehet, amilyen csak akar...
Igen ez igaz!De az anyag szakadása sincs pontosan megállapítva!De a 10.000 km 10ből 7szer bejön állítólag.. úgyhogy van benne valami...
Ebben az a gáz, hogy van úgy, hogy küzdesz egy helyben órákat, és nem haladsz 50 métert sem. Ilyenkor megy az üzemóra, de a km nem. Ezért szakadnak le a szelepek...
Simán csak érdeklődöm ! Vadász uram!
Nekem ezt mondák KTM boltban... üzemórára, km-re lebontva megmondták mikor mit kell cserélni.
A szívó szelepek cserélve lettek! Szervízkönyv leírás alapján, a kipunak többet kell elmennie, tegyük hozzá 500 at kellett volna ,egyébként 2-3 héten belük akartam hogy ne legyen gond...de a baj előbb jött... csak aki ismer tudja, mostanában nem nagyon engedtem vissza a gázt... :D Ez van....
Mióta adja meg a KTM üzemórás motornál km-ben a szerviz intervallumot?