Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem akartam elhinni, de azért más, és azt bizony érezteti is.
Nem mondok én semmit, csak annyit hogy próbálj ki egyet aztán rájössz!

Lelökte a karbit?Ez komoly?
Nem volt meghúzva a bilincs a toroknál vagy mi?
Nézegesd rajta azokat amik lelazulhatnak, mert alattomos bestia Nekem a víz is csöpögött belőle mert egy bilincs meglazult még tavasszal, azóta mondjuk jó
Megálltam kicsit pöfögött, aztán visszadolgozott a motor, puffant a motor egyet aztán nem indult. Eltoltam haveromhoz egyszerre "na mivan nem indul a kéjtéemmm ?" gyertyát kibányásztuk adott akkora szikrát mint egy lórúgás majd a nővérem apja megnézegette és megállapította hogy le esett... A hatalmas kő is a szívemről hogy nem lett komolyabb baja, visszaraktuk aztán már csetteg is :)
a zene odabasz Viktor táncoltassa a motrot
Én se hittem el.. jó lehet nem tud ANNYIRA többet, de nekem az a "kevés" nagyon szúrja a szemem
Ezzel a problémával még nem szembesültem, nekem csak kilazította a karbiban a keverék-állító csavart, és megint durrog
Van aki nagyon élvezetesen motorozik közúton is egy vérbeli sportmotorral!Ismerek pár embert aki beakasztja a gázt aztán leugrik a balatonra fél-háromnegyed óra alatt innen győrből... Én nagyon jól érzem magam a kis lc4el nagyon be jön, de azt nem akarom elhinni hogy egy smc660 annyival többet tudna...
Amúgy ma lelökte a karbit a gépezet... fordult elő már ilyen valakivel?
óó pedig a sok "értelmes" leányzó csak nem tévedhet... meglátnak egy teleidomozott izomjancsi sportmotort "húúúdefaiiiiiiin" megszólalással nyugtázva, és mikor másnap mesélik hogy láttak egy szép motort, megkérdezem milyen volt: "hát kék"... PFF
hóógyne tudnák kimotorozni! ki tudják ők, hisz szemből jön de jobbról megy el mellettem a fehér yamaha r1 (őt továbbra is csókoltatom.. egy szívlapáttal) ha nem tud kanyarodni ne jöjjön a hegyre, vagy menjen lassabban, de azt ugye nem lehet sportmotorral mer az milyen ciki má hogy nem tiltatsz (tisztelet a kivételnek természetesen itt is! )
nekem jó ez a sánta 56 gebe, ha rámszakad a bank se kellene 690nél nagyobb.. de egy enduro elférne mellé
Bőven elég nekem az a 60valahány nemes táltos paripa ami ebben az öszvérben van, meg az a 3,7-4.3-as fogyasztás .Ezt sem tudom kimotorozni csak pályán.Nekem maximálisan elegendő.
Én totál feleslegnek tartom az 1000-es sportgépeket, hogy 150 meg 180 lóerő, oszt a paraszt a városban jampizik rövidnadrágban meg atletikatrikóban a miniszoknyás neonzöld felsős, plázakurvák előtt hogy mekkora májer már.
Ember nincs a talpán aki azt kimotorozza valaha is közúton, akinek kicsi a kukja annak frankó
Motoros vagyok és nagyon szeretem a többi motorost is, de amikor megyek a csóri 100-110-emmel autóval/motorral és csak egy csikot látok magam mellett hogy elhúz az ipse, az engem idegesit.Ilyenre nincsen felkészülve senki.Aztán meg ha belémrongyol még én leszek a köcsög autós
Köcsög motoros azért nem leszek, mert akkor már én sem leszek
Ha ott laknék, valszeg én se untam volna meg soha az endurozást...
Az baj,h egy jó 1000-esel még másodikban küzdeni kell,h lent maradjon az eleje és 200-körűl tud menni
Nekem ilyen motor nem kéne sosem, vagy kiadhatnának belőlük valami "olcsóbb" verziót amiben csak az első 2 fokozat van benne, mert a többit nem is használnám
Egyenes kormány kell oszt jóvan
Az utcai és a mátrai motorozást meguntam,plusz volt balesetem is Parádon más hibájából is! Bele fáradtam,itt ha zakó van magamon röhögök,na persze ha tudok
Meg tudlak érteni
laca.
há nem mondta senki hogy felejdshed el...
mi a fasznak az endúró ha emebbe vagy szerelmes...
állati élménylehet túlélni egy egy ilyen kanyart...
na ez extrém.. menni muiint a hülye...és van tétje is.. az amit mi csinálunk az meg csak..néha elfáradunk oszt lyaúnapot...
viszont az eghsztrém endúróan nem érzem magam paradicsomkonzervbe valónak
Zarán valahogy ezt én sem tudtam elfelejteni,hiába az enduroooo
Hát, van akinek ez jön be...
Sziasztok!

Eladó cuccok:

KTM Racing pro bukó (M-es)
Sidi Crossfire SRS (45-ös, ritka színben)
KTM villatávtartó szállításhoz
KTM dekor (szobába, garázsba 240x80cm)
Supermoto fék szett

Érd: joci232@hotmail.com
szuperlotyó...
lyaú..nagyon lyaú.
biz isten a nyáron hogy olan porok voltak..gondolkoztam az extremenduró hobby mellé felveszek valamit.. néztem ezeket a szuperlotyókerekeket....
százon piciből meg is lenne a sx 525 sm átszerelésse...
de hol vannak lyaú pályák kecskemét kakucsring..merre?
Mindegyiknek megvan a szépsége, nekem a hatalmas tempó nem annyira jön már be, ez annál jobban.
http://youtu.be/ujW1Dn5eJXE
van ami ütősebb a szuperlotyónál .

Minden oke ezzel, olyan mint a tobbi gyari (+sportdob) lc4.. Egyszeruen az a pluszt amit ad az smc ilyen nagy hianynak abrazolom egy 990rol a kettore raulve nyilvan legyintenel mindkettore
hova?
mert nem kaptam semmit..
azt hittem nem is érdekell.
küld le sms-ben a 06-20-9479-215re
és akkor ma már küldöm is utánvéttel.
Szia!
Elküldtem a címem...küld el nekem légy szíves az egyik hátsót