Nézegesd rajta azokat amik lelazulhatnak, mert alattomos bestia Nekem a víz is csöpögött belőle mert egy bilincs meglazult még tavasszal, azóta mondjuk jó
Megálltam kicsit pöfögött, aztán visszadolgozott a motor, puffant a motor egyet aztán nem indult. Eltoltam haveromhoz egyszerre "na mivan nem indul a kéjtéemmm ?" gyertyát kibányásztuk adott akkora szikrát mint egy lórúgás majd a nővérem apja megnézegette és megállapította hogy le esett... A hatalmas kő is a szívemről hogy nem lett komolyabb baja, visszaraktuk aztán már csetteg is :)
Én se hittem el.. jó lehet nem tud ANNYIRA többet, de nekem az a "kevés" nagyon szúrja a szemem
Ezzel a problémával még nem szembesültem, nekem csak kilazította a karbiban a keverék-állító csavart, és megint durrog
Van aki nagyon élvezetesen motorozik közúton is egy vérbeli sportmotorral!Ismerek pár embert aki beakasztja a gázt aztán leugrik a balatonra fél-háromnegyed óra alatt innen győrből... Én nagyon jól érzem magam a kis lc4el nagyon be jön, de azt nem akarom elhinni hogy egy smc660 annyival többet tudna...
Amúgy ma lelökte a karbit a gépezet... fordult elő már ilyen valakivel?
óó pedig a sok "értelmes" leányzó csak nem tévedhet... meglátnak egy teleidomozott izomjancsi sportmotort "húúúdefaiiiiiiin" megszólalással nyugtázva, és mikor másnap mesélik hogy láttak egy szép motort, megkérdezem milyen volt: "hát kék"... PFF
hóógyne tudnák kimotorozni! ki tudják ők, hisz szemből jön de jobbról megy el mellettem a fehér yamaha r1 (őt továbbra is csókoltatom.. egy szívlapáttal) ha nem tud kanyarodni ne jöjjön a hegyre, vagy menjen lassabban, de azt ugye nem lehet sportmotorral mer az milyen ciki má hogy nem tiltatsz (tisztelet a kivételnek természetesen itt is! )
nekem jó ez a sánta 56 gebe, ha rámszakad a bank se kellene 690nél nagyobb.. de egy enduro elférne mellé
Bőven elég nekem az a 60valahány nemes táltos paripa ami ebben az öszvérben van, meg az a 3,7-4.3-as fogyasztás .Ezt sem tudom kimotorozni csak pályán.Nekem maximálisan elegendő.
Én totál feleslegnek tartom az 1000-es sportgépeket, hogy 150 meg 180 lóerő, oszt a paraszt a városban jampizik rövidnadrágban meg atletikatrikóban a miniszoknyás neonzöld felsős, plázakurvák előtt hogy mekkora májer már.
Ember nincs a talpán aki azt kimotorozza valaha is közúton, akinek kicsi a kukja annak frankó
Motoros vagyok és nagyon szeretem a többi motorost is, de amikor megyek a csóri 100-110-emmel autóval/motorral és csak egy csikot látok magam mellett hogy elhúz az ipse, az engem idegesit.Ilyenre nincsen felkészülve senki.Aztán meg ha belémrongyol még én leszek a köcsög autós
Köcsög motoros azért nem leszek, mert akkor már én sem leszek
Nekem ilyen motor nem kéne sosem, vagy kiadhatnának belőlük valami "olcsóbb" verziót amiben csak az első 2 fokozat van benne, mert a többit nem is használnám
Egyenes kormány kell oszt jóvan
Az utcai és a mátrai motorozást meguntam,plusz volt balesetem is Parádon más hibájából is! Bele fáradtam,itt ha zakó van magamon röhögök,na persze ha tudok
laca.
há nem mondta senki hogy felejdshed el...
mi a fasznak az endúró ha emebbe vagy szerelmes...
állati élménylehet túlélni egy egy ilyen kanyart...
na ez extrém.. menni muiint a hülye...és van tétje is.. az amit mi csinálunk az meg csak..néha elfáradunk oszt lyaúnapot...
viszont az eghsztrém endúróan nem érzem magam paradicsomkonzervbe valónak
szuperlotyó...
lyaú..nagyon lyaú.
biz isten a nyáron hogy olan porok voltak..gondolkoztam az extremenduró hobby mellé felveszek valamit.. néztem ezeket a szuperlotyókerekeket....
százon piciből meg is lenne a sx 525 sm átszerelésse...
de hol vannak lyaú pályák kecskemét kakucsring..merre?
Minden oke ezzel, olyan mint a tobbi gyari (+sportdob) lc4.. Egyszeruen az a pluszt amit ad az smc ilyen nagy hianynak abrazolom egy 990rol a kettore raulve nyilvan legyintenel mindkettore
Nem mondok én semmit, csak annyit hogy próbálj ki egyet aztán rájössz!
Lelökte a karbit?Ez komoly?
Nem volt meghúzva a bilincs a toroknál vagy mi?