Üdv milyen oil kellene egy 525exc be mert nemrég vettem a motort (múlt hét pénteken) és az előző tulaj sima 10w 40venet rakott bele castrolt ha valaki megtudná mondani azt megköszönném ! Ja és van e valakinek oldal sztendere mert elhagytam tegnap .
Sziasztok!
Vettem egy exc 400 2002-es évjáratú gépet.
Ha esetleg valaki tud hozzá hűtővédőt,hűtő ventillátort és egyéb bontott alkatrészt az szóljon és ne tartsa magában!
Menjél a hangszeresekhez akkor, ne itt zavard a vizet.Kösszcső
Nem a KTM a szar, hanem a MAGURA
Nem értem miért nem tudnak négyzet profilú gyűrűt beletenni ami nagyobb felületen érintkezik.
Az szerintetek miért lehet hogy kicseréltem a kuplungnál a tömitést (az O gyűrűt) és szarabb lett mint volt?
Gyárit rendeltem bele 125/200-as, papirtömitést is cseréltem.
Ha sokáig monoton tempóban megyek és nem használom a kuplungot akkor elfolyik.De eléggé.
Egy másik LC4-ben is cseréltem és ugyanezt csinálja.
Munkahenger belülről egy nagyon picit meg van kopva de csak a festék.Már szétbasz az ideg mert harmadjára szedem szét az egészet és a f@szomat kigyűri már
link hívd fel őket!
Köszi
De ha narancs, és van nekik xxl-es akcióban:
http://parilla.hu/index.php?pa...
Vettem egy exc 400 2002-es évjáratú gépet.
Ha esetleg valaki tud hozzá hűtővédőt,hűtő ventillátort és egyéb bontott alkatrészt az szóljon és ne tartsa magában!
Nem a KTM a szar, hanem a MAGURA
Nem értem miért nem tudnak négyzet profilú gyűrűt beletenni ami nagyobb felületen érintkezik.
Meg mind a kettőnek?
Gyárit rendeltem bele 125/200-as, papirtömitést is cseréltem.
Ha sokáig monoton tempóban megyek és nem használom a kuplungot akkor elfolyik.De eléggé.
Egy másik LC4-ben is cseréltem és ugyanezt csinálja.
Munkahenger belülről egy nagyon picit meg van kopva de csak a festék.Már szétbasz az ideg mert harmadjára szedem szét az egészet és a f@szomat kigyűri már
De igen úgy kell, előre beteszed a csapágyhoz a nagyobbik ó-gyűrűt a másikat ugye rárakod a tömszelencére,és betolod,ennyi