sos keresek 50332070000 és 57532013000 cikszámú alkatrészeket!
egyébként 2004- 250/300 2t ktm kuplungkosár közepén van egy vállas acél csapágyfutam. ( amin fut a kétsoros tűgörgő. )
rohadtul kéne egy ilyen futam meg esetleg a távtartó acél alátét is de az első cikkszám a fontosabb. ha valakinek van ne tartsa magába! telefonon elérhető vagyok visszahívom az illetőt köszi!
06305217211
ne verd már át magad...látod a linket,mennyibe kerül újban? legalább féláron add! aztán vagy rádrohad vagy elviszik,mert még féláron sem kap itthon....
lehet hogy kúrvára nem függ össze a dolog,de ismerősömnek a yamahán ugyanez volt a tünet és fel volt lazulva a főtengely felőli fogaskerék! megnézése nem kerül semmibe,ha esetleg más nem segít,akkor nézd meg majd azt is (feltéve ha a ktm-nél van olyan,nem ismerem a belsejét )
Nálam van raktáron Prox hajtókarszett a motorodhoz, 58800Ft, ha érdekel postán tudom küldeni.
Giraffe ára teljesen korrekt a gyárira, akörül van. A te döntésed melyiket választod, mindegyik ellátja a feladatát
Sziasztok megtudnátok mondani hogy 2004es 525be milyen karbi van mert az enyémen nem látok semmi feliratot ! Csak azért mert van egy fcr karbim és azt tenném rá ami egy 2007es drz ről származik nem tudom hogy rá lehetne e rakni ?
érd email..
uazosember@gmail.com
Tudna valaki segíteni? Kíváncsi lennék rá, hogy egy KTM 525 EXC-nek mekkora a kipufogó könyök átmérője! Meg tudná valaki mérni?
egyébként 2004- 250/300 2t ktm kuplungkosár közepén van egy vállas acél csapágyfutam. ( amin fut a kétsoros tűgörgő. )
rohadtul kéne egy ilyen futam meg esetleg a távtartó acél alátét is de az első cikkszám a fontosabb. ha valakinek van ne tartsa magába! telefonon elérhető vagyok visszahívom az illetőt köszi!
06305217211
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Nekem van jó állapotú 8000 Ft-ért. 2002-es EXC 125-n volt.
Giraffe ára teljesen korrekt a gyárira, akörül van. A te döntésed melyiket választod, mindegyik ellátja a feladatát
egyebk a s12 ben is van 2 keverek asszem,en a puhabbat hasznalom,mondjuk Michelin parti vk,de az a Pirelli mx scorpion kozepkemeny,nagyon szimpi.